86TOR Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 da ce ai patit dana ??? conflicte cu politia??? le-a placut politistilor prea mult de mine si cand au auzit ca plec la buc au zis macar sa-mi opreasca permisu,sa aiba si ei o poza cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 le-a placut politistilor prea mult de mine si cand au auzit ca plec la buc au zis macar sa-mi opreasca permisu,sa aiba si ei o poza cu mine ceva tot ai facut... radar... ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronny Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe http://bux.to/?r=ronnyadi , in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Cand ajungi la referrer SCRIE ronnyadi (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Te loghezi, si apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat.Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa,prin depozit bancar,Paypal sau Alertpay,in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. TOTUL DUREAZA 5-10 MIN PE ZI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe http://bux.to/?r=ronnyadi , in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Cand ajungi la referrer SCRIE ronnyadi (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Te loghezi, si apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat.Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa,prin depozit bancar,Paypal sau Alertpay,in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. TOTUL DUREAZA 5-10 MIN PE ZI! Baiatu asta e FORUM DE MOTOCICLISM, dak tu vrei sa faci bani dai un mass pe mess si se rezolva...Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Cine are un CX? 90-ACZ parca...l-am vazut zilele trecute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Dragilor, daca tot e un topic cu de toate, iata intrebarea mea: care mai sunt preturile de cumparare sau de inchiriere ale unui garaj si prin ce zone (in Bacau)? Ma intereseaza pentru ca sunt paralel cu subiectul, am o ocazie si nu stiu care e mersul lucrurilor. Multam! --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 10:33 -------------Dragilor, daca tot e un topic cu de toate, iata intrebarea mea: care mai sunt preturile de cumparare sau de inchiriere ale unui garaj si prin ce zone (in Bacau)? Ma intereseaza pentru ca sunt paralel cu subiectul, am o ocazie si nu stiu care e mersul lucrurilor. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 in jur de 1 milion pe luna. cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 depinde de zona unde cumperi un garaj...din cate stiu eu un garaj poate ajunge si la 5000 euro el fiind dublu si cu beci iar de inchiriat cum ai noroc...de la 50 lei pana la 150 lei difera zona si ce are adik curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 e unu "full option" pe oituz 1.... 11.000Euro cere pe el are curent, apa calda, caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 e unu "full option" pe oituz 1.... 11.000Euro cere pe el are curent, apa calda, caldura E visul tau !!! Ce mai astepti??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) astept sa castig la loto....si cand il cumpar am sa gazduiesc si moto tau...asta daca vrei Editat Aprilie 7, 2008 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 atata bucata de intrebare am la bacau se face vreun mars de 10 mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 atata bucata de intrebare am la bacau se face vreun mars de 10 mai? Dar... ce-i pe 10 mai?? sarbatoarea Regatului Romaniei ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 e ziua motociclistului.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 totusi,stie careva ceva legat de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Pai..daca se anunta ceva pe sambata sa ne intalnim cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://search.ebay.de/search/search.dll?fr...&category0= Stiu, nu e foarte aproape, dar e o solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Salutare! Sunt Alex, "mandru" posesor al unui dnepr, care ... din pacate n-a mai vazut asfaltul de vreo 2 ani. .. acum lucrez la el, dar nu prea am timp ca pe acasa trec doar 2 zile pe sapt, din care una-i duminik, deci progresul e foarte lent... oricum, pana prin iulie sper sa o termin ... Daca stie cineva de unde as putea sa fac rost de piese... preferabil ... mai aproape decat bucuresti, sa ma anuntati si pe mine. In Iasi la Gaspar, langa gara, dar nu prea sunt de calitate. Mai vorbeste cu Piticu_BC, el mai stie oameni care aduc piese de Dnepr. Si cu cei din Iasi, care au comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 deci esti dragut si zici si pe forum,da? merci fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 m-am exprimat gresit....daca VRETI sa ne intalnim sa facem ceva, sa postam si aici, ca sa aflam toate detaliile: unde, ora, traseu, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 O varianta ar fi in parcare la stadion, si apoi tura de centru, cu popas la prefectura... plecarea de la stadion la ora 12... e doar o propunere .. nimik indecent... zic eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 mergem spre focsani daca e sa tina vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 mars..? MARSH MAH..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Daca e sa ne luam dupa vreme, vom avea suprize neplacute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 e cineva binevoitor sa ma insoteasca pe 24 mai pana la brasov? nu de alta... dar vreau sa ma iau dupa el. dar sa nu ma invete prostii. macar pana la onesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate