mertan Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 pai eram odata la adinel, si a venit si el sa schimbe roata fata. e un gsx-f rosu din 2001 parca. modelul ala rotund. mai multe detalii nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Am ajuns si eu saptamana trecuta prin Onesti si am ramas impresionat de cat de multi motociclisti sunt intr-un oras atata de mic. Duminica s-au strans sa faca un tur de oras cu un candidat pe la primarie probabil. In frunte un Harley cu "catindatul" pe post de pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Am ajuns si eu saptamana trecuta prin Onesti si am ramas impresionat de cat de multi motociclisti sunt intr-un oras atata de mic.Duminica s-au strans sa faca un tur de oras cu un candidat pe la primarie probabil. In frunte un Harley cu "catindatul" pe post de pasager. pai e orasul mic si se cunosc intre ei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 pai e orasul mic si se cunosc intre ei.... nu au fost nici o treime acolo. sunt mai multi, dar se mobilizeaza mai greu la actiuni de genul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 adevarul e k a fost cam nasol ieri dupa ploaie...era sa o iau si eu ..aproape de intersectie.... era sa ma infing in masini...aveti grija pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistikal_boy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 super motorul,o sa o duc si eu pe mama pe R1 ,dar sper sa nu ma vada nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ba,nu fi si na,ati vrut poze,v-am dat. acu nu mai comentati de-aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) ba,nu fi si na,ati vrut poze,v-am dat. acu nu mai comentati de-aiurea esti praf, esti un pericol public pentru sosele, faci parte din categoria celor carora le plac motoarele dar le e rusine pe locul din spate dar la ghidon nu se prea descurca..am mai vazut ca tine, voi sunteti cei care va plangeti ca nu va respecta lumea in trafic, ca va claxoneaza sau alte chestii dar voi nu stiti sa tineti motocicleta pe linie dreapta la 20 la ora....sariti cu curu`n sus cand trece cate unu in viteza pe langa voi mai rau ca babele de pe trotuar. iti recomand autobusul, troleul, tramvai sau ce aveti voi pe acolo dar lasa motorul ca te ranesti. Editat Septembrie 11, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 frumos motorasu...intretinut curat si...atat ce sa mai spun am ramas fara cuvinte...+ k mi sa mai ars si o siguranta in cutia craniana cand am vazut poza FARA CUVINTE ps: stres nu mai da mesaje private k nu ma impresioneaza cu nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Stai pe langa vile?!? Ai cumva un Suzuki albastru pe langa bloc pe acolo!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 frumos motorasu...intretinut curat si...atatce sa mai spun am ramas fara cuvinte...+ k mi sa mai ars si o siguranta in cutia craniana cand am vazut poza FARA CUVINTE ps: stres nu mai da mesaje private k nu ma impresioneaza cu nimik si tie ti-a dat mesaj privat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu mai jigniti fata... poate e un copil minune pe 2 roti. o vedeti voi asa pripita dar poate se descurca de minune. PS. si eu cand am luat motoru toti imi ziceau ca sunt nebun ca o sa cad din prima, ca nu stiu sa merg eu pe pamant cu picioarele.... dapai cu motoru. si uite ca am 10.000 km in 4 luni fara nici un fel de accident. macar stres si-a luat motor, nu cum fac altii care vorbesc si nu fac nimic. nu ii iau apararea... dar eu daca aveam 16 si apaream pe aici ma luau toti la misto. sa dam o sansa celor care vor fi dupa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 redslayer si lonely rider,v-am dat pm ca sa nu fac offtopic.scuzati daca v-am deranjat cu ceva lonely_rider,acu ai vazut ca stiu sa merg? si daca nu,baga un sfat acilea,nu ma critica degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Sunt Lucian si asta e noua achizitie..Honda Deauville 650 Felicitari ! frumoasa foc Asfalt uscat ! si hai cu permisul ala o data :-D A ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 De azi am numar definitiv la moto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 salut ,sunt Alex si ea e Kawasaki zx636r .Asfalt uscat si numai bine!!! frumos motor ! sa l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 salut ,sunt Alex si ea e Kawasaki zx636r .Asfalt uscat si numai bine!!! Sa il stapanesti sanatos si asfalt uscat .Ai luat permisu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 aaa, tu esti tipa cu aprilia, felicitari te-am vazut prin oras si esti de invidiat:)...am auzit cum ii faci pe baieti pe circuit, au ramas unii fara glas cand te-au vazut...bravo, esti de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 vlad .. eu nu imi iau lumea in cap....e problema ta ce discuti pe aici, nu ma mai invidia=)) ( te pup) Gata nu te mai invidiez (te pup cum zici tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 asa te vreau !!! doar sti ca nu ma poti face nici la liniute dapai pe pista pop ............... n-am chef de scoala maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_rider Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 asa te vreau !!! doar sti ca nu ma poti face nici la liniute dapai pe pista pop las k te mai aducem noi q picioarele p pamant..p mine ink nu m.ai luat..peace ............... n-am chef de scoala maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 prin oras nu. ca nu fac racing in oras,,,,te invit pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_rider Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 prin oras nu. ca nu fac racing in oras,,,,te invit pe pista prin oras,,....acolo se vede kat d bine stii sa mergi.. oleak d trafic ...senzatzii tari....nu p pista..parerea mea...nu o lua in nume d rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 prin oras,,....acolo se vede kat d bine stii sa mergi.. oleak d trafic ...senzatzii tari....nu p pista..parerea mea...nu o lua in nume d rau.. traficul e senzatie tare??? motocicletele au fost mai intai create pt pista...mi se pare normal sa inveti sa o stapanesti cum trb pe pista ca acolo vezi bine de e de tine sau nu, ca apoi sa te dai mare in trafic...ca oricum in trafic motocicleta doar te ajuta sa scapi de corvoada cozilor,pt ca e obositor si in ce ma priveste nu reprezinta motociclismul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 motocicletele au fost mai intai create pt pista.. si asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate