cristi 57 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Incarcati de “dor de duca” dupa o iarna lunga, am acceptat cu bucurie invitatia lui @chopper maniac de a ne intalnii pentru o seara pe malul Dunarii. Locatia excelenta ca si intalnirea multor cunoscuti ne-a oferit odoza de relaxare. Surpriza intalnirii a fost un IJ-49 proaspat recondiionat(cu RAR si ITP). Organizatorul ne-a rasfatat cu un imens gratar, fasole la ciaun iar a doua zi cu o ciorba de peste facuta adhoc. Nu a lipsit nici legendarul cu gulasul facut intr-un imens ciaun. La despartire am stabilit sa ne revedem la sambata… Editat Aprilie 28, 2013 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Who's bad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 uaaai... vreau şi iooo ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Pfoai ce rau imi pare ca nu am avut ITP ca as fi mers si io .....foarte frumoase pozele , cred ca v-ati simtit minunat . Bravoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Un om fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Incarcati de “dor de duca” dupa o iarna lunga, am acceptat cu bucurie invitatia lui @chopper maniac de a ne intalnii pentru o seara pe malul Dunarii. Locatia excelenta ca si intalnirea multor cunoscuti ne-a oferit odoza de relaxare. Surpriza intalnirii a fost un IJ-49 proaspat recondiionat(cu RAR si ITP). Organizatorul ne-a rasfatat cu un imens gratar, fasole la ciaun iar a doua zi cu o ciorba de peste facuta adhoc. Nu a lipsit nici legendarul cu gulasul facut intr-un imens ciaun. La despartire am stabilit sa ne revedem la sambata… Lasa-ma sa ghicesc: cel rosu e Ural-ul Retro al lui Cios, nu? Arata bestial ... l-am vazut atat la SAB cat si la SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 28, 2013 Autor Share Postat Aprilie 28, 2013 ...cel rosu e Ural-ul Retro al lui Cios... Ai ghicit si ai castigat o bere! Premiul ti-l da prd-ul la sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Nu va zgarciti la poze .... bucuratine si pe noi astia de acasa cu mai multe foto macar asa sa fim si noi partasi la bucuria voastra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 salut, va invidiez...ce inseamna sa ai o gasca ,fluieri si se aduna super mai puneti poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 a fost cu-adevarat o intalnire prieteneasca, atat ca spirit cat si in fapt. luni o sa pun si eu ceva poze, transmit multumiri gazdelor desavarsite din Zimnicea si salutari tuturor participantilor! locul este extraordinar de frumos, mi-a adus aminte de copilarie. iar participantii au fost cu totii oameni de isprava, e o placere sa te intalnesti cu asemenea oameni, in asemenea cadru, cu asemenea gazde! respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 M-ati omorat........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Bade Cristi, nu cumva e o repetitie pentru deosebita Intalnire Retro de la Focsani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Peisagii di oricari doreste cuconitele. Editat Aprilie 28, 2013 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Bade Cristi, nu cumva e o repetitie pentru deosebita Intalnire Retro de la Focsani? Nu e o repetitie.Intalnirea a avut loc si anul trecut in aceeasi locatie dar la un nuvel mai restrans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Charlie si cu mine ne-am simtit foarte bine, multumim teleormanenilor pentru atmosfera primitoare si peisaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 multumim teleormanenilor misto oameni! auzi Aleko? ai cui sunt cei doi caini albi? foarte frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 bravo baieti, la mai multe tare as fi vrut sa fiu si eu acolo dar din pacate sunt departe...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Who's bad? DSCN0912-tile.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Who's bad? DSCN0912-tile.jpg Gogule, vezi ca si astuia i-au placut operatiile multe si dese. Pana anuntara doftorii ca operatia reusi, numa' ca muri pacientu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 misto oameni! auzi Aleko? ai cui sunt cei doi caini albi? foarte frumosi! Cainii sunt ai lui Iulica.Extraordinar de ascultatori si disciplinati.Cred ca au gonit toti shakalii din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Chiar si pe Iulian au reusit sa-l alunge. Pe la 3 si ceva dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Mircea, inteleg ca ai cazut -probabil in zona aceea inainte de a traversa digul, unde era mlastina. Sper ca nici mobra ta nu are nimic - felicitari ca ai adus motoreta in asa loc, mai mult : ca te-ai adus pe tine, cu carjele agatzate de motocicleta. Si multumesc pentru sandvisurile de dinaintea gratarului! (misto cainii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Sa nu spui ca era treaz Iulica la ora aia.Strici blazonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Normal ca nu era. Iote, imi dadu semese ca pune si el maine pe forum pozele de le executa azi-noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Mircea, inteleg ca ai cazut -probabil in zona aceea inainte de a traversa digul, unde era mlastina. Sper ca nici mobra ta nu are nimic - felicitari ca ai adus motoreta in asa loc, mai mult : ca te-ai adus pe tine, cu carjele agatzate de motocicleta. Si multumesc pentru sandvisurile de dinaintea gratarului! (misto cainii) Mai,pe ansamblu a meritat orice "sacrificiu".Pacat ca nu am putut sta dupa ce a venit si Adrian,Indianu si kremf si Prd-ul si ceilalti.Distractia a fost seara.Da n-au intrat zilele in sac.Io zic ,ca initiativa lui Doru poate fi copiata si de alti iubitori de clasice si voie buna. Oricum io m-am hotarat sa-mi inscriu IJ-ul 56 cu atas,ca sa pot sa iau cu mine un cort mare ,un divan,o masa cu 12 scaune,un frigider,un aragaz cu 4 ochiuri si mai vad eu ca mai intra in atasul ala ca sa-mi fie viata mai dulce si mai lejera. Editat Aprilie 28, 2013 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate