octa Postat August 12, 2003 Share Postat August 12, 2003 sambata, 31 august, ora 22.oo ora romaniei, discovery chanel... un nou documentar despre motociclete... il astept nerabdator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 12, 2003 Share Postat August 12, 2003 mishto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat August 12, 2003 Share Postat August 12, 2003 care aveti tv-tuner inregistrati ca va fi beton si e bine sa il mai vedem si dupa aia . mai ales cand vom vrea sa ne modificam comunistele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 31 august e duminica:p Multam de anunt, o sa incaerc sa nu uit si sa ajung la vre-un prieten care are televizor sa-l vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 eu mi-am setat telefonul sa ma anunte in data de 31 august, nu cumva sa uit de emisiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 Este vorba cumva de emisiunea despre istoria harley.......cumva 100 de ani de harley sau motoare in general.......sper sa nu pierd emisiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 Da mosh. A fost acum vreo luna. Si dau astia pe discovery documentar despre istoria moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 Toate bune da' numai sa nu difuzeze istoria Harley in cadrul emisiunii "Extreme mashines" ca nu ma mai uit dupa aia decat la Animal Planet... Zic pentru ca am mai vazut puse la gramada tot pe Discovery H-D alaturi de dragstere de 1000 cp, motociclete de MGP si alte motoare modificate pentru catarare. Happy birthay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Am sa inregistrez io emisiunea, da pe video ... dup-aia va inchiriez caseta. hihihi (just kiding) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Nu, pe bune, care aveti tv tuner inregistrati ca poate o mai vor si altzii dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 o inregistreaza je ca are tuner! hihihi!! va dau inregistrarea pe o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Io o sa ma uit live. Daca consider ca m-as mai uita odata .... o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Omule, eu glumeam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Fii serios... o bere e nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat August 22, 2003 Autor Share Postat August 22, 2003 mda... am gresit... e duminica... din promo am inteles ca emisiunea se va referi in special la HD, modificate sau nu, choppere, etc. si la viata motoristilor americani... vor fi si interviuri cu sefii de cluburi americane... inclusiv hell's angels... vizionare placuta baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat August 30, 2003 Share Postat August 30, 2003 si fete nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat August 31, 2003 Share Postat August 31, 2003 de fapt de la 23:00 ora Romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat August 31, 2003 Share Postat August 31, 2003 Vizionare placuta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Au fost vreo 3. De la 10 la 11 la Extreme Machines , 11-12 J James Customs, ... E in reluare azi (Luni) de la 11:00 (daca nu ma insel) pana la 16:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Multam de informatie.....sa nu pierdem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexter Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Sal. Dupa cum bine stiti, duminica, 31 august a fost la Discovery un documentar despre istoria HD. Cum v-a placut. Pe mine m-a cam enervat ca au pus prea mult accentul pe chestia "Harley Davidson nu reprezinta tehnologie, ci un mit". Sincer, incep sa cred ca aceasta lozinca este folosita pentru a scuza progresul relativ mic din pct. de vedere tehnologic pe care l-a realizat compania. In rest, totul a fost OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 eu am capotat pe la 1 AM, dupa "american choppers".partea cu jesse james o mai vazusem, dar tot aiai mi a placut cel mai mult, desi nu sunt un fan chopper. normal ca trag tate pe partea cu mostenirea, ca la restul de capitole japanerii ii bat la popou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Sal. Dupa cum bine stiti, duminica, 31 august a fost la Discovery un documentar despre istoria HD. Cum v-a placut. Pe mine m-a cam enervat ca au pus prea mult accentul pe chestia "Harley Davidson nu reprezinta tehnologie, ci un mit". Sincer, incep sa cred ca aceasta lozinca este folosita pentru a scuza progresul relativ mic din pct. de vedere tehnologic pe care l-a realizat compania. In rest, totul a fost OK. Ideea de baza era de fapt ca H-D "Reprezinta o conceptie" nu un mit si ca "accentul se pune pe conceptie si nu pe tehnologie desi unele modele incorporeaza ultimul racnet in materie". Adica eu iti vind un motor iar tu daca vrei poti sa il personalizezi. Simplu. Restul este de fapt imagine si conservarea unei istorii de 100 de ani. Celalat film cu Jesse James este interesant ca stil de viata si ca afacere daca vreti. Si cum ati observat sunt ceva clienti. Chestie de gust. Una peste alta a fost interesant. Oricum nu poti concentra istoria H-D in 45 de minute si sa arati totul. E absurd. Nu cred ca prin felul cum a fost facut sa fi suparat pe cineva. Din contra chiar a spus de calitatea motoarelor japoneze si de asaltul lor pe piata. Daca si japonezii si europenii au facut si continua sa faca choppere inseamna ca se cere si asta denota preferintele pasionatilor de motoare de acest fel. Iar ca simbolistica e clar-imaginea de rebel si de non-conformism care insoteste H-D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 mi-a placut ca au recunoscut ca au luat multe de la japonezi, si ca acum in europa se fac custom-uri mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Septembrie 1, 2003 Autor Share Postat Septembrie 1, 2003 eu am stat lipit de sticla sa vad si reluarile... clar! toate trei emisiunile au fost foarte interesante! mie mi-au placut in mod special "american cuppers" si "motorcycle mania". ce poate fi mai educativ si mai provocator decat o emisiune in care se arata cum se construiesc motociclete custom??? am vazut ce inseamna profesionalism, ce greutati se intampina si mai ales m-a impresionat latura umana a designerilor si constructoruilor. cat despre emisiunea de aniversare a celor 100 de ani HD, cred ca a aratat nu doar o succinta istorie, ci mai ales felul cum este perceputa motocicleta de catre admiratorii, posesorii, indragostitii de fenomen (caci, trebuie sa recunosc ca este vorba de un adevarat fenomen!). sunt si eu de parerea ca HD nu este in ritm cu tehnologia contemporana (exceptie facand V-rod, care cred ca este o culme a tehnologiei). dar imaginea ce au creat-o constructorii si pe care o intretin cu brio, este elocventa. ideea posibilitatii customizarii unei motociclete de serie cu accesorii de aceeasi origine este extraordinara! trecand peste tot ce inseamna HD ca imagine, raman adept al ideii ca pretul motociletelor este peste masura de mare si nu justifica produsul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate