Auxois350 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Am de gand sa montez pe Jawa, un voltmetru de pe un automobil, pentru a vedea in orice moment in ce stare se afla incarcarea, curentul in baterie, etc. Cum se monteaza? E posibil? sau e prea mica bateria de pe moto pentru a putea observa ceva pe voltmetrul unui automobil? Dati-mi si mie o idee! Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) Daca este pe 12V nu ai treaba. Merge voltmetrul. Sau ma rog, sa fie compatibil voltajul. Editat Noiembrie 16, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 merge orice voltmetru de 12 v, in paralel pe bacterie- presupun k jawa nu-i pe 6 v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 'Voltmetru in paralel' este pleonasm Glumesc, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 omu' a intrebat cum se monteaza. i-am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) pune un multimetru digital, pe baterie si leaga-l la tensiunea de la bat...e mai marfa si masoara multe...si util pe deasupra nu numai la motor....da si bine la aspect Editat Noiembrie 16, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) Nu merge. Majoritate voltmetrelor din comert merg pe 9V. Trebuie un montaj electronic reductor de tensiune. Iar tensiunea trebuie sa fie bine stabilizata. Editat Noiembrie 16, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Cred ca a vrut sa-ti spuna sa iei un voltmetru cu tot cu baterie, altfel oricum nu merge chiar daca-i reduci tensiunea de la baterie, partea mai naspa e ca din cand in cand tre sa-i schimbi bateria Cel mai simplu e sa pui un voltmetru analogic; exista unele care au exact forma si dimensiunile ceasurilor de dacie pt apa si ulei numai ca se gasesc cam greu. Daca e voltmetru auto pt instalatii de 12 V nu ai problema la motocicleta presupunand ca ai instalatia pe 12 si nu pe 6V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 pan-acu il puneai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 eu parca am vazut pe la jawa mai veche voltmetru incastrat in rezervor,era o chestie in carcasa de aluminiu,am un prieten care a pus asa ceva pe un jupiter 5 si merge brici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 Multzam de sfaturi......data viitoare am sa intreb cum se monteaza sonda pt indicatorul nivelului de carburant. Glumeam fireste, dar din glume se nasc unele idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 eu parca am vazut pe la jawa mai veche voltmetru incastrat in rezervor,era o chestie in carcasa de aluminiu,am un prieten care a pus asa ceva pe un jupiter 5 si merge brici ala montat in rezervoarele de jawe mai vechi e ampermetru shi itzi arata amperajul shi nu voltzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 eu am si cu leduri si cu ac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate