Alex_250EXC Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Uitati niste poze si un scurt filmulet de la iesirea de duminica de la Cheia. O vreme si un peisaj extraordina. Un traseu nu foarte complicat dar nici foarte usor pt mine, mai ales ca era prima oara cand imi scoteam KTM-ul la munte Sper sa va placa https://www.youtube.com/watch?v=w925mHOyZPo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioidrace Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 doar o parere, pune pe youtube si versiunea fara muzica, pt ca multi vor sa auda motorul, sau au alte preferinte muzicale, in rest spor la multe drumetii fara evenimente Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Uitati niste poze si un scurt filmulet de la iesirea de duminica de la Cheia. Salutare! Ma poti ajuta cu un track cu traseul vostru sau ceva pe G-earth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Tot partea accea de "brazi" făcută de un coleg cu vaca : Angi vorbeşte cu Boieru', poate te-ajută el cu traseul. Editat Mai 15, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Am o vaga impresie ca ne-am intalnit la cabana la ciucas duminica cu colegul cu vaca... era cu prietena in spate nu??? Pt cei care vor sa auda motorul, uitati aici si filmarea fara muzica... Zigzag, sincer iti zic ca nu am mers pe gps ca sa avem track... am fost cu cineva care mai facuse traseul de cateva ori bune inainte...daca vrei o sa incerc sa vb cu el sa vedem cam care ar fi exact traseul Editat Mai 15, 2013 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 ...daca vrei o sa incerc sa vb cu el sa vedem cam care ar fi exact traseul Ar fi super. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 foarte fain traseul si video'ul cu "engine sound" e demential.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 ms mult de tot pt apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rositemaster Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Super! Am savurat tot filmuletul! Ai salvat cumva intamplator si track-ul? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 17, 2013 Autor Share Postat Mai 17, 2013 Super! Am savurat tot filmuletul! Ai salvat cumva intamplator si track-ul? merci Multam mult pt aprecierei... nu am mers pe track pt ca prietenul meu stia deja traseul ca il facuse de mai multe ori. Dar cum am mai zis, o sa vb cu el sa vad exact daca stie ce si cum Oricum ma bucur ca ti-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Pateticul spectacol enduristic pe care ai ales sa-l impartasesti in filmulet se desfasoara pe o parte din culmea Zaganu, pana aproape de cabana Ciucas, care e rezervatie. Ca sa nu mai zic ca pe tot traseul pe care ati mers e poteca turistica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate