Jerycho Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Cam putine confirmari pana acum ... nu le place biker-ilor vara la mare sau berea bauta pe nisip ? Ca sa nu mai spun de compania fetelor frumoase , muzica buna si organizarea desavarsita ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Salve! Bucurestiul unde si cand ne vedem sa plecam in grup? Cineva cu spirit de initiativa sa ne organizeze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Hunedoara va fi prezenta \m/ Va asteptam cu drag rom! Cam putine confirmari pana acum ... nu le place biker-ilor vara la mare sau berea bauta pe nisip ? Ca sa nu mai spun de compania fetelor frumoase , muzica buna si organizarea desavarsita ... ? Pai normal ca bikerilor nu le place vara la mare, berea la nisip, fetele frumoase, muzica sau organizarea. Ei vin pentru DRUM! Salve! Bucurestiul unde si cand ne vedem sa plecam in grup? Cineva cu spirit de initiativa sa ne organizeze! Deja? Mai sunt 3 saptamani totusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Ca mâine e 14! O zi bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 prezeeeent tre' sa-mi "spal obrazul" pt palinca aia. deci ne vedem la o apa plata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Cred ca anul asta zic si eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Nu promit, dar ma straduiesc! Asa bine am dormit acum 2 ani pe mese spre dimineata... incat as reedita. Unde mai pui ca m-am vazut in pozele postate de alti useri si cu cunostinte noi in brate, de care sincer nu-mi amintesc mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 tre' sa-mi "spal obrazul" pt palinca aia. deci ne vedem la o apa plata! palinca?? a zis cineva palinca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 (editat) palinca?? a zis cineva palinca???Bai, am niste material nou de studiu de la Cluj de la Calin. Musai sa citim impreuna!Sper sa nu citesc tot singur pana atunci! Editat Mai 25, 2013 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Ca de obicei nu o sa ratam nici anul acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Ca de obicei nu o sa ratam nici anul acesta! ...niciun concurs. Aveti grija. Baietii de la FreeRiders v-au pus gand rau si anu' asta. Competitia devine acerba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 ...niciun concurs. Aveti grija. Baietii de la FreeRiders v-au pus gand rau si anu' asta. Competitia devine acerba! adica fara cerb?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 (editat) adica fara cerb?? Iertati-l! El "citeste" ( )prea mult Editat Mai 26, 2013 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Nu promit, dar ma straduiesc! Asa bine am dormit acum 2 ani pe mese spre dimineata... incat as reedita. Unde mai pui ca m-am vazut in pozele postate de alti useri si cu cunostinte noi in brate, de care sincer nu-mi amintesc mai nimic. Asta inseamna ca te-ai simtit bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Bai, am niste material nou de studiu de la Cluj de la Calin. Musai sa citim impreuna! Sper sa nu citesc tot singur pana atunci! Eu te anunt ca sunt un cititor inascut si pot citi chiar si 2 sau 3 volume deodata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Eu te anunt ca sunt un cititor inascut si pot citi chiar si 2 sau 3 volume deodata !!! sa inteleg ca avem club de lectura la seawolves?? @moldoveanu, pentru oamenii de cultura, o brosurica ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magelan1368 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 CALARASUL ESTE PREZENT IN NUMAR ...CAT MAI MARE...DIN PACATE ANUL ASTA VIN CU TRENUL...MOBRA S-O SUPARAT PE MINE SI A DIVORTAT...))))) ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 @moldoveanu, pentru oamenii de cultura, o brosurica ceva??? Brosuricile la intrare. Romanele se citesc in incinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Pe cand ofertele speciale la cazare in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Cum o fi vremea? O fi cald pentru bere,o fi frig pentru tărie sau o fi pentru un vinisor? Chiar cum o fi vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) Pe cand ofertele speciale la cazare in zona? vezi: /index.php?/topic/695941-seawolves-bike-fest-vi-mamaia-2013/&do=findComment&comment=3445921 Si mai puteti rezerva casute in incinta locatiei la 0241831145 sau 0770557085: www.enigmaresort.ro Editat Iunie 2, 2013 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Si mai puteti rezerva casute in incinta locatiei la 0241831145 sau 0770557085: www.enigmaresort.ro Salut! Cu astia nu ati aranjat nimic? Am sunat azi si in afara de faptul ca pareau ca nu stiu nimic de festival, mai ziceau si ca pe week-end nu fac rezervari, dar sa sun joi, pe 13 sa imi dea alte detalii daca se poate sau nu... Ciudat! Si preturi.... bungalou 4 camere, 300 lei / camera?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Salut! Cu astia nu ati aranjat nimic? Am sunat azi si in afara de faptul ca pareau ca nu stiu nimic de festival, mai ziceau si ca pe week-end nu fac rezervari, dar sa sun joi, pe 13 sa imi dea alte detalii daca se poate sau nu... Ciudat! Si preturi.... bungalou 4 camere, 300 lei / camera?! Ce de bani....Eu am rezervat la hotel 2 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Cat a costat si la ce hotel? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate