Jump to content

Free Riders va invita la plimbare


Recommended Posts

Dupa cum scrie in titlu, clubul Free Riders va invita la o plimbare in mod organizat pana in Predeal via Targoviste. Plecarea se va face de la OMV Chitila la ora 8:30 sambata 18-05-2013. In Predeal va fi organizat un fest cu mici, bere, muzica si toate cele. Oferim cazare celor care doresc sa ramana peste noapte in Predeal in limita locurilor disponibile. Harta cu traseul o gasiti aici :

 

 

http://www.viamichelin.com/web/Routes?strStartLocid=31NDF6NzkxMGNORFF1TkRRNE1qYz1jTWpZdU1EazNOams9&strDestLocid=31NDNhaHAxMGNORFV1TlRBMk1ETT1jTWpVdU5UYzBOREk9&strStep1Locid=31NDNhaWYxMGNORFF1T1RJMk5ERT1jTWpVdU5EWTRNRGc9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=false&dtmDeparture=17%2F05%2F2013&distance=mi&devise=1.0

 

Have fun :D

Link to post
Share on other sites

sincer nu stiu exact, dar din ce am auzit de pe la altii care au mai trecut pe acolo au mai astupat astia vreo 2,3 gropi. Speram sa fie cat de cat ok.

Link to post
Share on other sites

Mare atentie!!! Intre Moroeni si Sinaia, in zona Cotei 1000, drumul a alunecat si sunt niste saritori cu diferenta mare de nivel. Asfaltul nu e rupt, dar e valurit rau de tot. Ce mai nasoala "afundare" e fix intre doua curbe in urcare spre cota 1000.

Nu-s probleme reale de mers, dar ideea e sa nu-i dati prea rau in gura in zona aia, mai ales ca trage la cox, ca daca va surprinde rahatul ala de "afundare" decolati.

In rest drumul era OK acu vreo luna, cand am trecut io.

 

PS Daca ma misc cu talent azi, o sa ajung din nou in zona, ca vreau sa o tai pana la Pestera. Daca reusesc revin cu detalii mai exacte.

Edited by Kollar
Link to post
Share on other sites

Mumtumim mult pentru informatie..in principiu se va merge in coloana (destul de lunga) deci viteza de deplasare nu o sa fie prea mare.

Link to post
Share on other sites

Nu stiu cati oameni vor fi in coloana..asta se va vedea in functie de cati ni se vor alatura. La intrarea in Predeal vom fi escortati de politie pana la locatia unde se va desfasura festul ( da, acolo va fi totul pregatit: mici, bere, muzica si tot ce trebuie). Cazarea se va face la hotelul armatei din Predeal in limita locurilor disponibile.

Link to post
Share on other sites

Atentie mare in Glod, satul imediat dupa Moroieni, de fapt nu este un sat este o colonie tiganeasca.Mare grija, mergeti grupati si nu lasati pe nimeni in urma, separat de grup...au ciorilea alea de pe acolo niste obiceiuri foarte prietenoase cu cei in tranzit.

Link to post
Share on other sites

de la targoviste la sinaia iti cam vine sa-ti bati copiii :). cum zice si Kollar, daca ii dai in goarna ai sansa sa si decolezi. ori te arunca, ori pur si simplu simti cum te desprinzi de la sol in cadere

aveti cateva exemple pe la minutele 7:30 si 16:50 (n-am stat sa caut mai multe)

Link to post
Share on other sites

Multumim celor care au venit la plimbarea de weekend. Speram ca v-ati simtit cel putin la fel de bine ca noi si va mai asteptam si pe la alte iesiri in natura :moto: Pana atunci aveti grija de voi si sa auzim numai de bine :hug:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...