chipiko Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Salut, vreau si eu un sfat cu ce pot lipi doua ornamente de plastic pe rezervor. De noua avea o banda dublu adeziva foarte buna si destul de elastica, am gasit si eu ceva asemanator in targ dar parca nu am destula incredere ca va sta la fel de bine lipita pe rezervor si mai ales in bataia soarelui. Cu stima Ciprian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ai putea sa nituiesti ornamentul ala.Dai vreo 4 gauri si bagi 4 nituri si iti garantez ca nu mai sare de acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ai putea sa nituiesti ornamentul ala.Dai vreo 4 gauri si bagi 4 nituri si iti garantez ca nu mai sare de acolo! Salut, vreau si eu un sfat cu ce pot lipi doua ornamente de plastic pe rezervor. De noua avea o banda dublu adeziva foarte buna si destul de elastica, am gasit si eu ceva asemanator in targ dar parca nu am destula incredere ca va sta la fel de bine lipita pe rezervor si mai ales in bataia soarelui. Cu stima Ciprian. banda dublu adeziva 3M succese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ai putea sa nituiesti ornamentul ala.Dai vreo 4 gauri si bagi 4 nituri si iti garantez ca nu mai sare de acolo! Ornamentele sunt pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ai putea sa nituiesti ornamentul ala.Dai vreo 4 gauri si bagi 4 nituri si iti garantez ca nu mai sare de acolo! Nu mai sare decat benzina, dar nu e bai )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) Ai putea sa nituiesti ornamentul ala.Dai vreo 4 gauri si bagi 4 nituri si iti garantez ca nu mai sare de acolo! Si te mai lauzi ca esti mecanic. Auzi, nituri in rezervor. De ce nu sudura? Eventual cu rezervorul jumatate plin, sa aibe loc vaporii sa se adune. Nu sare nimic, decat mobra in aer. OT: Cum s-a zis mai sus, vezi ca 3M face o banda dublu adeziva super strong si destul de subtire ca sa nu se vada urat. Editat Mai 22, 2013 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Omu a glumit ce mare treaba ... e la mintea cocosului ca banda dublu adeziva, acum depinde si ce fel sunt ornamentele daca le trebuie banda din aia tip burete sau banda dublu adeziva foarte subtire, oricum nu cred ca era cazul de facut topic pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Omu a glumit ce mare treaba ... e la mintea cocosului ca banda dublu adeziva, acum depinde si ce fel sunt ornamentele daca le trebuie banda din aia tip burete sau banda dublu adeziva foarte subtire, oricum nu cred ca era cazul de facut topic pe tema asta. eeeee...bine ca altu face topic ca o gasit o urma de caca.t pe roata si se intreaba daca e al lui sau a altuia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate