cr1s71 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Salut, aveti idee unde gasesc un fel de "masca" care se pune pe capacul alternatorului unui f4i ? Ca multe motociclete are o mica zgarietura pe el si as vrea sa ii pun o un fel de "masca", sa nu schimb capacul cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 cred ca cel mai simplu este sa il vopsesti singur cu spray termic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 sau pui un mulaj de carbon, care il va proteja putin cand o dai pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 28, 2013 Autor Share Postat Mai 28, 2013 Si unde gasesc acest mulaj de carbon ? Si cam cat ar costa ? Uite si raspunsul: http://btools.ro/shop/Tesaturi_industriale/Fibra_CarbonDar cu ce se "lipeste" de alternator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) Eu l-am lipit cu poxipol de vre-o 5 ani, si inca este acolo.... Tie iti trebuie ceva de genu'...acum trebuie sa cauti.... www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&rt=nc&_nkw=cbr+alternator+carbon+cover Editat Mai 28, 2013 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 28, 2013 Autor Share Postat Mai 28, 2013 E cam "scumput" asa cu 1m2 de mulaj de carbon dupa site-ul mentionat mai sus pot sa-mi invelesc si toba si alternatorul, doar cu 100 lei. Ceea ce e foarte atractiv (din punct de vedere al banilor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Problema e sa-l poti confectiona tu,fara presa si fara rasina.Cu fibra am lucrat si daca nu ai experienta iese un nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 experienta se face , acum 3-4 ani habar n-aveam de fibra ..acum , deja ma bat gandurile prin toamna sa 'recarosez' zxr ul cu plasticuri homemade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Îţi dau eu ceva super. Din carbon real. Ajung acasa şi îţi trimit poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 28, 2013 Autor Share Postat Mai 28, 2013 Ok spitfiredragos astept ! Nu cred ca o sa-l confectionez eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Pe un CBR 600 F3 al unui prieten am montat un astfel de capac cu succes. Tot din motivele enumerate de tine (zgarieturi si inestetic) Capacul este din fibra de carbon original, lacuit si lucios, foarte dur si extrem de rezistent. A fsot produs in Italia, pretul este de 50 lei. Daca esti interesat, ne auzim pe privat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 28, 2013 Autor Share Postat Mai 28, 2013 Esti sigur ca merge si pe F4i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Siiiigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 28, 2013 Autor Share Postat Mai 28, 2013 Ok, o sa ma gandesc la varianta asta si o sa-ti dau un raspuns cat mai curand Merci frumos pentru oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 take your time, nu e graba, nu ma deranjeaza sa il am acolo. Am zis doar sa te ajut, ptr a nu recurge la alte tiganii! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Pe un CBR 600 F3 al unui prieten am montat un astfel de capac cu succes. Tot din motivele enumerate de tine (zgarieturi si inestetic) Capacul este din fibra de carbon original, lacuit si lucios, foarte dur si extrem de rezistent. A fsot produs in Italia, pretul este de 50 lei. Daca esti interesat, ne auzim pe privat! in caz ca nu il doreste colegul , as fi eu interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 in caz ca nu il doreste colegul , as fi eu interesat pana acum capacul nu a fost vandut, daca esti interesat pm si se rezolva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre.s Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Aveti aici un tutorial despre cum se muleaza fibra de carbon. Mda, e mai usor sa pui autocolant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate