WOLF MOTO Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Dragi prieteni, Avem placerea sa va invitam sambata, 8 iunie , incepand cu ora 14:00, la petrecerea aniversara ce marcheaza implinirea a 3 ani de activitate si totodata lansarea noului magazin online http://eshop.wolfmoto.ro/ . Evenimentul se va tine la sediul nostru din Bucuresti, Str Tipografilor (Casa Presei), unde va asteptam cu placere la o bere (cu sau fara alcool) si unde vom avea prilejul sa povestim mai pe indelete, sa ascultam o muzica buna si sa ne distram inconjurati de motociclete. Tot din partea casei vom servi o “surpriza” la ceaun, realizata de echipa noastra . Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 La multi ani inainte ! Sa aveti parte de multi clienti fericiti si multe motociclete servisate ca la carte. Succes si cu noul magazin on-line. La Mai Mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Pupa, Jean, de frumosi ce sunteti in poza.., mah, daca vin de beut n am cum.., da in ceaun ce bagati, stevie sau gulas de vita/porc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Pupa, Jean, de frumosi ce sunteti in poza.., mah, daca vin de beut n am cum.., da in ceaun ce bagati, stevie sau gulas de vita/porc?! Mah, imi tot storc memoria si tot nu reusesc sa mi aduc aminte cine este barbosul ala urat.., cred ca n am mai vb cu el de cand avea un Nipru periculos.., help my!Jesus, parca?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Adrian, parca Editat Iunie 6, 2013 de klux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Jeane, daca te uiti aici, in prima poza, ai sa te vezi si pe tine si pe el, deschidere si inchidere de pluton http://wolfmoto.ro/index.php/galerie-foto/istorie In rest, in ceaun sigur nu va fi stevie , si de beut nu e obligatoriu cu alcool. Editat Iunie 6, 2013 de Axa cu Scame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 6, 2013 Admin Share Postat Iunie 6, 2013 Bravo, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa aveti parte numai de clienti multumiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Moamaaa, Jesus (asta de cand dracu lucreaza la voi, nu l-am mai vazut de-un car de ani), Cocos, Pandele, Eugen, sora lu' Axa, Demo....ce trupa frati-mio...Ala din fata lu' Eugen e Pedros? Editat Iunie 6, 2013 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Asta e fotografie document. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Mah, aia e poza de patrimoniu.., chiar zilele trecute mi a aratat o Cocos.., frumoase zile. Da si noi eram mai tinerei! Ce hidos eram imbracat! Ps asa, Adi..,aka Jesus,ma bucur sa l vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Alta fotografie document, cu Adminul in mijlocul gloatei de roacheri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Mah, aia e poza de patrimoniu.., chiar zilele trecute mi a aratat o Cocos.., frumoase zile. Da si noi eram mai tinerei! Ce hidos eram imbracat! Ps asa, Adi..,aka Jesus,ma bucur sa l vad. Jeane, cu ce motoreta erai mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Jeane, daca te uiti aici, in prima poza, ai sa te vezi si pe tine si pe el, deschidere si inchidere de pluton http://wolfmoto.ro/index.php/galerie-foto/istorie Du-te mah... pe vremea piramidelor erau aparate foto ? P.S. O sa va vizitez sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Iunie 7, 2013 Autor Share Postat Iunie 7, 2013 Va asteptam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Jeane, cu ce motoreta erai mah? Cu cea mai frumoasa, desigur.., Nipra aia visinie din capatul randului. Aveam pe ea niste furtune nichelate folosite la dusuri..,he, he. In poza cealalta se vede si Raul, Dumnezeu sa l ierte.., mare caracter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Iunie 11, 2013 Autor Share Postat Iunie 11, 2013 Cateva poze de la eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate