The Mentalist Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Cine si de unde se mai pleaca din Bucuresti vineri spre Constanta la intrunirea Seawolves? Am un partener de drum dar daca sunt mai multi care pleaca dimineata spre mare poate ne alaturam si noi. Plecarea in jur de ora 9,30-10?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) cred ca multi o sa se duca pe drumul vechi. daca nu stiti pe nimeni stati si voi cumintei la iesirea pe autostrada si sigur o sa va lipiti de un grup. Ps: daca tot a deschis mentalist topicu asta eu o sa plec in jur de 16:00 16:30 tot spre seawolves doar ca o sa merg pe autostrada(croaziera pe la 120-130km/h). daca mai sunt amatori dati un semn pe pm pana joi pe la 14:00. noi suntem 2 motoare pana acuma. Editat Iunie 11, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 SI eu tot vineri in jur de 13-14. Autostrada, viteza legala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Am inteles c-ar fi un grup care pleaca "de la intrare pe autostrada soarelui (benzinaria Mol) la ora 9.30,vineri dimineata." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 11, 2013 Autor Share Postat Iunie 11, 2013 Nu se mai aduna lumea de pe forum, acum pe facebook e cooleanu' sa aranjezi astfel de plecari,deh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Nu se mai aduna lumea de pe forum, acum pe facebook e cooleanu' sa aranjezi astfel de plecari,deh... Pa vremea mea se arunca cu corcoduse in geam si strigam din plamani :Baaaa...!!! , te lasa ma-ta afara ...cu bicicleta...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 in jurul lui 7 dimineata cu inca un prieten intram pe autostrada. viteza legala + _ 20km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) noi plecam in jurul orei 10,00 benzinaria mall (iesirea pe autostrada) deocamdata nu stiu nr si nici ora exacta, postez maine Editat Iunie 12, 2013 de ghost1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 eh daca tot se intreaba diferite chestii sunt si eu curios(ca nu am mai fost in mamaia de prin 2009-2010), mai sunt functionale barierele si daca da cat mai costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 de 3 ani nu mai functioneaza. nu mai exista taxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Nu mai sunt bariere demult. Eu o sa plec cu inca 2 motorete cel putin la ora 9,30 tot de la benzinaria MOL la iesirea pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 Se pare ca oricum am da-o trebuie sa ne strecuram printre niste ploi vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 plecare vineri ora 10.00 catre seewolf din benzinaria mall, iesire pe autostrada soarelui cine doreste e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate