JCDenton Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Am nevoie sa imi inlocuiesc furtunul de cauciuc imbatranit (are cam pana in 30-35 cm lungime ) care duce din rezervor catre filtrul de benzina de dinainte de pompa de benzina. Unde pot gasi sambata sau daca nu in timpul saptamanii ori duminica (stiu de autovit)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 La orice magazin de piese auto gasesti furtun de alimentare, faza e ca majoritatea sunt pe standarde europene si o sa necesite coliere ca sa stea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 avea coliere si cel vechi. ce alternativa e? sunt furtune care nu necesita coliere sau alte metode de prindere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Eu am cumparat din autovit, la unele motociclete am refolosit colierele alea elastice , la altele a trebuit sa folosesc coliere cu surub in loculcelor elastice. In Auchan am gasit intamplator coliere cu surub din inox , perfecte pt furtunasele de benzina moto la un pret f mic. Se gasesc si in autovit coliere dar sunt mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Hornbach, Dedeman, Brico Store, magazin de piese auto, furtun pentru benzina, furtun panzat, gasesti ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 avea coliere si cel vechi. ce alternativa e? sunt furtune care nu necesita coliere sau alte metode de prindere? Eu pana acum nu am gasit furtun care sa nu necesite colier cu surub. Poate nu am cautat suficient...faza e ca furtunele de benzina japoneze sunt din cauciuc dur, au curbe din fabrica ca sa nu se gatuiasca, sunt facute special pentru moto (nu ai nevoie de coliere), si tin si a dracului de mult! Personal, daca nu e o problema de timp/bani, recomand oricand un furtun original, daca nu, traiasca furtunul de Dacie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead23 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Eu am gasit pe Lizeanu furtun si statea foarte bine si fara colier,i-am pus totusi ca sa fiu sigur ca nu iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 De ce ai mai pus colier daca statea foarte bine? Si eu tot de pe Lizeanu cumpar, dar cum am zis, de Dacie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate