shackalu Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Din pacate in aceasta dupa-amiaza s-a petrecut inca un accident din care a rezultat decesul motociclistului in localitatea Topa Mica, jud. Cluj. Potrivit martorilor la accident, şoferul unui autoturism SAAB a ieşit din parcarea unui local, aflată pe partea dreaptă a drumului spre Sălaj, şi a trecut peste linia dublă continuă pentru a se deplasa spre Cluj. Motociclistul rănit se afla în localitatea Topa Mică alături de alţi prieteni motociclişti şi avea o viteză de aproximativ 80 km/h în momentul impactului. După accident, motociclistul a stat nemişcat pe asfalt timp de aproximativ 20 de minute, până la sosirea echipajului SMURD din Cluj şi a unei ambulanţe din Zalău. Medicii l-au resuscitat pe motociclist timp de 30 de minute, după care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Din pacate motociclistul a decedat. Sursa: http://citynews.ro/eveniment/motociclist-lovit-de-un-autoturism-localitatea-clujeana-topa-mica-1244788 Sa-i fie tarana usoara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Soferi inconstienti, distrati sau pur si simplu tampiti unii. Nu realizeaza ca din cauza unei clipe pot distruge vieti... O fi si educatia, sau felul nostru ciudat de a fi asa, ca prin alte parti ma simteam in siguranta deplina pe sosea. Eu am zis ca in curand ma las de sosea... Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Dumenezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Stii care i faza?in tara...e smecherie...esti beton,esti tare daca incalci regulile.Este un fenomen acest lucru din pacate RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Dumnezeu sa-l ierte...oare e vreo saptamana intreaga fara sa moara niciun motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 motociclistul decedat se numea Vigh Zoltan RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si pe noi sa ne fereasca (si sa-L ajutam si noi)... dar am sentimentul ca rand pe rand urmam cu toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 RIP .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragosh sv650 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) nu era limita de 50 in localitate? acum sariti pe piese de kawa la reducere Editat Iunie 15, 2013 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 nu era limita de 50 in localitate? Ce-are a face? In Bucuresti te claxoneaza masinile si intra si aproape in tine daca mergi doar cu 70-80 si nu te dai la o parte din fata lor, si apoi te injura, cum am patit eu azi. N-o mai tot bagati pe asta cu viteza ca nu tine. Nu s-a asigurat masina, a intors unde nu avea voie sa intoarca, e vinovat. Daca motociclistul avea 50 la ora si pleca cu 2 minute mai devreme de unde a plecat tot acolo era. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu5 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) nu era limita de 50 in localitate? acum sariti pe piese de kawa la reducere era...dar locul cu pricina se afla chiar la intrarea in localitate, iar vizibilitatea este oburata de o curba de aproximativ 90 de grade care face orice manevra de intoarcere in acea zona nu doar una ilegala ci una extrem de inconstienta. http://postimg.org/image/44fwm7pl1/ Editat Iunie 15, 2013 de flaviu5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 pai iaca are a face! ....face diferenta intre un picior rupt si a-ți pierde viata! ce mai conteaza ca ala cu masina e vinovat daca el e mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 era...dar locul cu pricina se afla chiar la intrarea in localitate, iar vizibilitatea este oburata de o curba de aproximativ 90 de grade care face orice manevra de intoarcere in acea zona nu doar una ilegala ci una extrem de inconstienta. http://postimg.org/image/44fwm7pl1/ Locatia data de tine nu e buna. Aici s-a intamplat --> harta. Curba larga, in localitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu5 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) scuzele mele, credeam ca era vorba de celalalt restaurant Editat Iunie 15, 2013 de flaviu5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Condoleante familiei si prietenilor Soferu ala inconstient a trecut dubla continua si in curba....asta a fost marea problema Astia merita sa stea pe viata la mititica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 R.I.P , cauza decesului este cumva traumatism cranian? Arata al naibi de bine casca dupa impact (cu scuzele de rigoare ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) Dumnezeu sa-l ierte...oare e vreo saptamana intreaga fara sa moara niciun motociclist? pai uita-te ce tip de motociclete au cei ce mor cel mai frecvent ....speed, ss ...motociclete de pista nu au ce cauta pe strada ca te baga sub masini....la fel cum nici motocicleta de cross nu are ce cauta pe strada... Editat Iunie 16, 2013 de T I M B E R L A N D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 pai uita-te ce tip de motociclete au cei ce mor cel mai frecvent ....speed, ss ...motociclete de pista nu au ce cauta pe strada ca te baga sub masini....la fel cum nici motocicleta de cross nu are ce cauta pe strada... eu pana acum nu am vazut nici auzit pe cineva care sa fi fost bagat de motocicleta sub masina. nu motocicleta te baga sub masina. te bagi singur daca nu stii sa stai pe ea sau esti ghirtoi si-o arzi "full throttle" ! ori cazul de fata, cand un cap de gasca se crede pe ogor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) eu pana acum nu am vazut nici auzit pe cineva care sa fi fost bagat de motocicleta sub masina. nu motocicleta te baga sub masina. te bagi singur daca nu stii sa stai pe ea sau esti ghirtoi si-o arzi "full throttle" ! ori cazul de fata, cand un cap de gasca se crede pe ogor. stiu te inteleg perfect , ceea ce nu inteleg eu de ce se moare 90% pe ss si speed ca toti care au speed sunt ghertoi si baga mana in gaz? Editat Iunie 16, 2013 de T I M B E R L A N D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Nu chiar toti...dar majoritatea, din pacate, asa sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate