Constantin Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Intalnire la Starchiojd - piata - ora 12,00. De la Valeni la Chiojdu asfalt bun. Apoi forestier. De la Starchiojd la Lacul Vulturilor se fac cca 2 h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Intalnire la Starchiojd - piata - ora 12,00. De la Valeni la Chiojdu asfalt bun. Apoi forestier. De la Starchiojd la Lacul Vulturilor se fac cca 2 h. Buna ziua Domn Profesor Cum se prezinta piciorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 21, 2013 Autor Share Postat Iunie 21, 2013 Umflat, doare, glezna blocata! Mult mai usor de mers pe motor decat " pe jos"! Ehei! Sa fiu astfel la 80 de ani as fi f. multumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Un pic de atentie ptr cei care mergeti maine la Lacul Vulturilor....ultima portiune a drumului prin padure (de cand se face dreapta din drumul forestier Coada lac Morcovoaia) inainte de platoul alpin, s-a degradat fata de anul trecut...au aparut niste "pietricele" in plus! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 De fapt cine merge ? si de cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 21, 2013 Autor Share Postat Iunie 21, 2013 L-am mai facut, anii trecuti!Am pus crampoane noi. De nu mai apare nimeni maine, urc cat pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Imi pare rau ca numai am acum un enduro ............... as fi venit cu cea mai mare placere, pe enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 23, 2013 Autor Share Postat Iunie 23, 2013 Nu am ajuns pe platou. Am luat-o pe o scurtatura si drumul e rupt de ape. De mai erau doi poate le treceam cu carca. Cu crampoane - degajat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Un bun antrenament pentru saptamana viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Ce scurtatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate