Hosszu Toll Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 (editat) Salut, Am observat ca in ultima vreme oamenii au inceput sa faca fimulete, slide-uri din filmarile si pozele facute in timpul calatoriilor pe 2 roti, pe niste trasee interesante, asa ca m-am gandit ca ar fi timpul sa deschidem un topic separat pentru asa ceva.(pt.zilele de iarna si nu numai). ATENTIE: Video facut de voi sau prieteni numai din calatorii pe doua roti, nu o gramada de prostii luate de pe net. Pt asa ceva exista alte topicuri. Ar fi bine sa dam si niste detalii.despre locul/locurile unde a fost filmat. Hai ca incep eu cu un filmulet din ultima tura: - Germania(Donaueschingen - aici se afla izvolrul Dunarii) - Elvetia(Grimselpass,Furkapass), - Liechtenstein http://vimeo.com/69366294 Haideti sa le adunam aici !!! Ride Safe! Editat Iunie 29, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Super tare filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 (editat) Super ideea , la fel si filmuletul . Weekendul trecut am fost Brasov - Transfagarasan cu intoarcere pe Campulung . Cum a fost vedeti aici-> Editat Iunie 29, 2013 de stefanlts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Foate buna ideea, mai ales ca gopro-urile s-au inmultit, deci cred ca vom avea destule materiale cu toate drumurile in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibocosh Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Foarte fain filmuletul...)) Nice trip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 De pe la mine din zona adunate ( mi-am pierdut recent o punga intreaga cu mounturi asa ca de sapt viit abia am sa incep sa filmez din nou): Jungle ( la propriu) si oras. Apropos de mounturi. Am 2 go pro hero 2. Ideea cu go pro-ul pe stick e f faina, dar tre sa ai pasager. 1 bucata go pro o tin pe casa sau pe furca, depinde de cum am chef, dar cine are sa-mi dea o idee buna unde sa pun ce-a de-a 2 bucata de go pro? Motorul meu e un cruiser.. Ms si la cit mai multe filmulete. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 29, 2013 Autor Share Postat Iunie 29, 2013 De pe la mine din zona adunate ( mi-am pierdut recent o punga intreaga cu mounturi asa ca de sapt viit abia am sa incep sa filmez din nou): Jungle ( la propriu) si oras. Apropos de mounturi. Am 2 go pro hero 2. Ideea cu go pro-ul pe stick e f faina, dar tre sa ai pasager. 1 bucata go pro o tin pe casa sau pe furca, depinde de cum am chef, dar cine are sa-mi dea o idee buna unde sa pun ce-a de-a 2 bucata de go pro? Motorul meu e un cruiser.. Ms si la cit mai multe filmulete. Bafta Poti sa incerci sa filmezi partea din spate a motorului si sa filmezi ce e in spatele tau, inca nu am incercat, dar am vazut cateva filmari faine si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Transalpina 24.06.2013 plecare din Oradea-Arad-Deva-Petrosani-Tg. Jiu-Ranca-Sebes Alba-Cluj-Oradea in total 850 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Buuuun, vad ca au inceput sa posteze oamenii, foate bine, filmuletele sunt faine..... hai cu curaj ..... Mai postez Inca una din muntii Apuseni: Lacul Belis,Pestera Scarisoara, zona Pestera Ursilor,Padis, Galvoi, Cascada Valul Miresii http://vimeo.com/50044396 Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Mai adaug si eu un filmulet facut intr-o tura de la inceput de sezon prin mai de 850 de km pe traseul : Brasov - Sibiu - Sebes - Orastie - Sarmizegetusa Regia - Hunedoara - Castelul Corvinilor - Prislop - Manastirea prislop - Petrosani - Valea Jiului - Novaci - Ranca - 5km de Transalpina - Ramnicu Valcea - Valea Oltului - Talmaciu - Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniac Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Bravo voua...tuturor care ati reusit sa faceti montajele astea foarte faine si de efect. Cam care este pretul unui intreg kit de filmare gen GoPro ...? Keep it comming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 1, 2013 Autor Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) Bravo voua...tuturor care ati reusit sa faceti montajele astea foarte faine si de efect. Cam care este pretul unui intreg kit de filmare gen GoPro ...? Keep it comming Pai depinde ce intelegi prin kit. Eu de exemplu am un GoPro 1080p Motorsport (prima serie care filmeaza HD) pe care acum cred ca-l poti cumpara in jur la 200 de eur. Astea noi le poti lua cred ca undeva intre 250-400 de euro depinde de model. In rest am cumparat o coada de mop/matura de aluminiu cu 16 ron, l-am gaurit cu un burghiu de 10 si am pus un surub in inch, nu mai stiu exact marimea (in jur de 10 mm). Pe surubul respectiv insurubez adaptorul pentru montajul camerei GoPro(40 ron). Daca nu vrei sa te complici poti sa iei direct un monopod si suportul pt GoPro. Eu atat folosesc deocamdata. Ride Safe! Editat Iulie 1, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) Salut acest topic si pe initiatorul lui. Hosszu toll - urmaresc de ceva vreme iesirile voastre Felicitari! Postez si eu aici teaser-ul plus filmul de la excursia de anul trecut de la WDW 2012. Sunt 6 minute si 30 sec in care am incercat pe cat de mult posibil sa comprim - 10 zile de plimbare, 5 motociclete, 5000 de km, 30gb de filmari si multe alte detalii care nu imi vin in minte la ora asta. Kit-ul de filmare a fost un Canon g12 si un go pro. Cu scuzele de rigoare pt unele cadre miscate, dar a fost prima oara cand am filmat pentru un montaj. Enjoy Teaser-ul aici : Filmul de excursie aici: Andrei Editat Iulie 1, 2013 de floreaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) Salut acest topic si pe initiatorul lui. Hosszu toll - urmaresc de ceva vreme iesirile voastre Felicitari! Postez si eu aici teaser-ul plus filmul de la excursia de anul trecut de la WDW 2012. Sunt 6 minute si 30 sec in care am incercat pe cat de mult posibil sa comprim - 10 zile de plimbare, 5 motociclete, 5000 de km, 30gb de filmari si multe alte detalii care nu imi vin in minte la ora asta. Kit-ul de filmare a fost un Canon g12 si un go pro. Cu scuzele de rigoare pt unele cadre miscate, dar a fost prima oara cand am filmat pentru un montaj. Enjoy Teaser-ul aici : Filmul de excursie aici: Andrei Salut si multumesc! Atentie!!! Pt cei care postati filmulete pe youtube,,aveti grija ca daca folositi ceva melodii mai "comerciale" "cunoscute" in vest nu te lasa youtube-ul sa te uiti la ele, din cauza la UMG,OMG music content. Pana acum nu am putut sa vad filmuletele lui floreaandrei si al doilea filmulet al lui stefanlts(acela de 850 km). Solutia sa poata a fi vizionat de toata lumea e sa uploadati si pe un alt site decat youtube, care nu are porcariile astea cu copyright, sau sa folositi alt soundtrack. Eu de ex folosec vimeo poti sa uploadezi max 500 mb/film/saptamana Ride Safe! P.S. Aici nu cred ca e o problema,ma gandesc ca 95% de pe forum se afla in romania,.dar daca postati filmuletele si pe siteuri straine.... Inca una din Retezat: https://vimeo.com/51395514 Nu am urcat pana sus cu motoru Mai postez una: Transfagarasan, Lacul Sf.Ana, Harghita Madaras, Piatra Singuratica, Borzont. http://vimeo.com/33474663 Ride Safe! Editat Iulie 2, 2013 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Suberbe imagini. Felicitari pt plimbari, si peisajele excelente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 sec 40 moieciu... min. 4.15 pestera - magura(bv) min 7. putin din Valea Cernei...partea asfaltata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 2 filmulete mai vechi.... Traseul:Tg.Mures-Saschiz-Castelul Bran-Fagaras-Brezoi-Obarsia Lotrului-Lacul Vidra-Transalpina(partea de nord, nu am putut sa trecem in aprilie din cauza zapezii)-Castelul Corvinlor-Tg.Mures http://vimeo.com/23436795 http://vimeo.com/23643103 Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 O mica filmare de pe Posada,de acum fix o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 O incercare mai veche....primul filmulet facut cu GoPro: - locatia Campul Cetatii langa Sovata http://vimeo.com/22355510 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Primul meu traseu "offroad". Traseul incepe din loc. Chinari, si iese din padure spre loc. Glodeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) 5 Octombrie la Brașov Editat Octombrie 16, 2013 de stefanlts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 o saptamana productiva? posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) cand ai urcat sus pe transalpina delete? foarte tare filmul. *thumbs up* Editat Octombrie 18, 2013 de sanducu89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate