Ady929 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Buna seara,de curand am o problema cu Suza mea..azi cand am venit spre Bucuresti..am observat ca turometrul..cat si afiseajul electronic..brusc nu mai mergea..era o km\h....iar indica viteza..turometrul indica turatia motorului...ba cadea acul..si nu-mi mai indica turatia..iar isi revenea...iar si iar..asta dupa un timp..de 10min de mers..a facut asa cam de 4-5 ori..si deodata gata..si-a revenit..indica si viteza si turatia..aveti idee?ce sa fie?cu stima Ady..ast rasp voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Posibil contact imperfect la vreo mufa (sau a patruns ceva apa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 de turometru nu prea ai nevoie.. cand auzi ca se plafoneaza, dai superioara (scuze de gluma, nu m-am putut abtine, ajut cu tinutul topicului sus, sigur cineva a mai patit asta) o parere neavizata - vreun contact ruginit? (incearca sa tii cont de parerile avizate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Parerea mea, verifica mufa, cel mai probabil sunt corodati pinii si nu mai fac contact bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 de turometru nu prea ai nevoie.. cand auzi ca se plafoneaza, dai superioara (scuze de gluma, nu m-am putut abtine, ajut cu tinutul topicului sus, sigur cineva a mai patit asta) o parere neavizata - vreun contact ruginit? (incearca sa tii cont de parerile avizate ) nici eu nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Verifica mufele din partea dreapta de sub ram-air. Eu am avut o problema similara, cu diferenta ca la mine se reseta bordul, pe care am rezolvat-o cu un spray de contacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Spray de contact la mufa bordului ! Eu cam odata pe an curat toate mufele la batranica mea si totu merge bine ! Spor la surubarit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Verifica mufele din partea dreapta de sub ram-air. Eu am avut o problema similara, cu diferenta ca la mine se reseta bordul, pe care am rezolvat-o cu un spray de contacte. Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate