dara Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 la ce distanta este ăsta? la corso cred ca e fuil, cel putin asa zice booking.com Asta am gasit eu initial : http://www.turistinfo.ro/buzau/cazare-buzau/motel_ileana-c46407.html . Are parcare pazita , piscina , aer cond ....... Pare ok , doar distanta afecteaza . Acuma ..... nu merg pe jos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) la ce distanta este ăsta? la corso cred ca e fuil, cel putin asa zice booking.com Asa este , le-au ramas doar camere fara ferestre si fara aer cond la 100 ron . Spune doamna ce a raspuns la tel ca au ferestrele "in hol" . Deci iese din discutie . La Motel Ileana , distanta spusa de proprietar ar fi de "2-3 km" . L-am citat . Dar a spus ca motorul , daca ma hotarasc sa vin , il pot baga in curte . Editat Iulie 30, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 Asa este , le-au ramas doar camere fara ferestre si fara aer cond la 100 ron . Spune doamna ce a raspuns la tel ca au ferestrele "in hol" . Deci iese din discutie . La Motel Ileana , distanta spusa de proprietar ar fi de "2-3 km" . L-am citat . Dar a spus ca motorul , daca ma hotarasc sa vin , il pot baga in curte . Este in partea opusa a orasului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Este in partea opusa a orasului !!! Am observat pe harta de cand l-am gasit , dar ........ alternative ....... Multumesc . P.S.: si cand te gandesti ca pe litoral ti se cer multe obtiuni ptr a putea inchiria o camera . . . . . Editat Iulie 30, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 31, 2013 Autor Share Postat Iulie 31, 2013 Am observat pe harta de cand l-am gasit , dar ........ alternative ....... Multumesc . P.S.: si cand te gandesti ca pe litoral ti se cer multe obtiuni ptr a putea inchiria o camera . . . . . Pensiunea Casa Vali http://www.turistinf...ali-c67901.html este la 10 min de mers pe jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Am mai pregatit inca o carte pentru lectura ! .... adevarul ca are ceva margele , dar ne descurcam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 aveti cumva niste coordonate GPS pentru zona aia? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Coordonate GPS: 45°09’37.18” N – 26°49’52.47” E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Niste poze cu locatia se poate? Din Bucuresti care cum plecati?M as lipi si eu sa nu merg singur. Multumesc! Plec eu din bucuresti vineri, la 6, din pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) unde e locul de pus cortul? ca vad ca lumea tot vorbeste de pensiuni si 'otele In parcul in care este si clubul - iarba, copaci/umbra, corturi pentru bere, haleala Poze Seawolves Bike Fest Buzau 2012 - aceeasi locatie: Editat August 1, 2013 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Coordonate GPS: 45°09’37.18” N – 26°49’52.47” E Bikeri din FagarasRiders vor fi prezenti acolo. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Bikeri din FagarasRiders vor fi prezenti acolo. Multumesc. Va asteptam sa facem ceva lectura ! PS. Avem margele destule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 a fost vreme beton, lume faina, distractie...nu mai zic! @gospo, la ora la care postai tu, eu ma bagam la somn, a fost greu! Multumim Seawolves! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 (editat) Plecat de vineri la pranz de acasa . . . . . . . ajuns in Buzau . . . . . . plecat mai departe pe Siriu pana aproape de Brasov . . . . . .. cazat la o pensiune . . . . . intors sambata dimineata pe aceleasi curbe .. .. . . . . .cazat in Buzau si participat la festival . Foarte frumos , oameni ok , locatia la fel . Mi-am uitat casca O'neal Havoc si o pereche de manusi Icon TRX Timax (parca asa se numesc) pe motor , am plecat in club Atlantis , am stat cam 1 ora pana sa-mi aduc aminte de echipament . M-am intors la parcul de motoare si erau acolo . Nu m-am putut abtine sa nu ma mir "de normalitate" . In schimb la hotel se schimba problema . Mi-au intrat in camera si banuiesc ca angajatii au fost . Un hotel si un patron de toata scarba , cum de altfel am aflat ulterior . In fine , a trecut . Multumim si la mai mare ! P.S. : am fost cu un prieten . Ai fost mai inspirat Bogdane de ai plecat ! Ai fi avut parte de peripetii cu politie , anchete , declaratii , la 2 noaptea . Editat August 4, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 felicitari celor de la SEAWOLVES , a fost foarte frumos , nota ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Foarte frumos.., locatia este de un mare fel! am ras si m am distrat cat in doua vieti! Felicitari Seawolves!! Totul mi a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Da.......Fost,placut ,distrat, si traditiionalul.....TZATZEEEEEEEEEEE Da.......Fost,placut ,distrat, si traditiionalul.....TZATZEEEEEEEEEE aaaaaa.......si cateva poze....................https://www.facebook.com/fagaras.riders/media_set?set=a.573471786025072.1073741826.100000867681993&type=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 unde e locul de pus cortul? ca vad ca lumea tot vorbeste de pensiuni si 'otele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 (editat) F. tare intrunirea, mi-a placut mult, a fost ok si la piscina si la camping mai ales ca am fost de vineri cu gasca si am plecat duminica la pranz. Bere, rock, piscina, parada, concursuri si TZATZEEEEEEEEEEE!!! http://videonews.antena3.ro/video/romania/parada-pe-doua-ro-i-la-buzau.html Editat August 5, 2013 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Braila saluta Buzaul,Constanta si Tulcea pentru reusita.Pe "pusti" sa-l puneti la "insectar" rubrica NU FACETI CA EL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 mai urca cineva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Felicitari Seawolves! Super! Daca nu-mi spargeam bostanul in piscina era de-a dreptul fantastic. Da. eu sunt ala prost de a sarit in cap in partea gresita a bazinului, si si-a spart capul si dintii Twas fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 (editat) Sa punem pozele pe topikul dedicat , sa fie toate frumos intr-un singur loc = /index.php?/topic/700786-buzau-seawolves-bike-fest-2013-nota-10/ FELICITARI CELOR DE LA SEAWOLFES !!! Editat August 5, 2013 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Sa punem pozele pe topikul dedicat , sa fie toate frumos intr-un singur loc = /index.php?/topic/700786-buzau-seawolves-bike-fest-2013-nota-10/ FELICITARI CELOR DE LA SEAWOLFES !!! Esti optimist in privinta postarii pozelor si filmuletelor pe acest site. Miticii tot pe site ul retarzilor vor posta. Pacat ca romanul in loc sa se destepte se tampeste pe zi ce trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate