3m-01 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Salutare, de curand am cumparat si eu motocicleta cu care o sa ies in strada, are doar 700 km la activ si este din 2007.. Sunt curios daca mai este vreun posesor de sukida pe aici stiu ca aceste motociclete nu sunt foarte renumite la fiabilitate... dar sper sa ma tina cativa ani pana prind si eu ceva experienta pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 misto jucaria ! de curiozitate, cat ai dat pe ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livium90 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 ai grija de ea si o sa te tina sa o stapanesti sanatos, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) misto jucaria ! de curiozitate, cat ai dat pe ea ? Undeva la 500 eur cu tot cu transport din Uk. ai grija de ea si o sa te tina sa o stapanesti sanatos, asfalt uscat! Multumesc frumos. Editat Iulie 17, 2013 de 3m-01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 imi place sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Identica cu Suzuki GN125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Salut, este misto bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) Multumesc, intr-adevar este copie dupa suzuki gn Editat Iulie 17, 2013 de 3m-01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Ooo..are si kick! Foarte tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Undeva la 500 eur cu tot cu transport din Uk. 500 cu tot cu transport ? Altii fac revizie de banii astia . Sa o stapanesti sanatos si sa aduni cati mai multi km fara probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 si... i-ai dat capat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Iulie 18, 2013 Autor Share Postat Iulie 18, 2013 o menajez daca vreau sa ma plimb cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 o menajez daca vreau sa ma plimb cu ea glumeam, sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Pe o roata merge? Ulei la timp si poti avea surprize placute de la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Iulie 29, 2013 Autor Share Postat Iulie 29, 2013 Salutare, motoreta a primit intre timp si un set de numere rosii si inghite kilometrii in fiecare zi. Totusi as vrea sa ii schimb bateria si poate e o intrebare stupida dar nu stiu de care sa cumpar... pe cea de acum nu scrie nimic iar pe internet nu am gasit nimic folositor... este in regula daca pun de 12 v si 4 ah? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 4 Ah cred ca sunt suficienti pentru un 125 cmc. Ai grija la dimensiuni, sa se potriveasca in locas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Salutare, motoreta a primit intre timp si un set de numere rosii si inghite kilometrii in fiecare zi. Totusi as vrea sa ii schimb bateria si poate e o intrebare stupida dar nu stiu de care sa cumpar... pe cea de acum nu scrie nimic iar pe internet nu am gasit nimic folositor... este in regula daca pun de 12 v si 4 ah? Multumesc. Avand in vedere ca e o copie fidela dupa Suzuki GN125 cred ca ar fi bine sa te folosesti de specificatiile acesteia. Din cate stiu, GN125 are o baterie de 12v 8Ah..(GN250 foloseste 12V 12Ah sau 11 Ah, depinde de anul fabricatiei) Din cate am vazut pe net codul pentru o baterie de GN125 e YB7-A sau CB7-A Numai bine! P.S. niste linkuri: http://www.magazinuldebaterii.ro/catalog?q=yb7&gclid=CIOf1cGO17gCFQ5b3godPyAA3Q http://www.batteryshoponline.co.uk/yb7-a-yuasa-12v-7ah-161-p.asp Salutare, de curand am cumparat si eu motocicleta cu care o sa ies in strada, are doar 700 km la activ si este din 2007.. Sunt curios daca mai este vreun posesor de sukida pe aici stiu ca aceste motociclete nu sunt foarte renumite la fiabilitate... dar sper sa ma tina cativa ani pana prind si eu ceva experienta pe doua roti De unde ai luat motoreta? Am vazut ca astia de la Sukida mai fac si alte modele si m-ar bate gandul la una de teren ceva... Editat Iulie 30, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Multumesc de informatii, motocicleta am luat-o din Londra de la cineva care a folosit-o foarte putin, sincer nu stiu unde se gasesc alte modele dar fac si de enduro si sunt destul de ieftine. Am facut impreuna 1000 km dar cu un mic incident din pacate si primul de asemenea: eram la semafor la vreo 2-3 m de masina din fata, iar la un moment boul din masina s-a hotarat sa dea cu spatele sa se incadreaze mai bine zicea el, si a intrat in mine... aripa rupta, furca putin stramba si maneta frana rupta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 pfff...pai si asigurare de la ala, nimic ? macar ti-a platit paguba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Nu am vrut sa intru in chestii cu asigurari pentru ca sigur o sa astept mult si bine... am rezolvat-o "amiabil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 asta asa e, dar presupun ca e corecta suma, nu ? adica te incadrezi in banii aia cu reparatia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 (editat) Ma incadrez dar ca originalul nu o sa mai fie.. asa ca mai bine sa nu se intample nimanui Editat August 8, 2013 de 3m-01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Da, iti dai seama ca nu-si doreste nimeni dar cu idioti din aistia pe drumuri n-avem de unde stii cand ne paleste unu. Am si eu B-ul dar am impresia ca de pe motor mi se par mai idioti participantii la trafic decat atunci cand sunt in masina. Parca atunci cand te vad cu motor zic in gandu' lor "lasa ca se fereste el" sau "cine il pune sa umble cu motocicleta". Aistia sunt oamenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 16, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2013 Salutare, inchei si eu astazi sezonul cu o iesire scurta pe langa oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Stii pe unde as putea gasi caranele alea laterale (capacele)? Ma interezeaza ce din partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate