OfficialBizkit Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Unde pot gasi asa ceva? Este un T care vine in carburatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Ce mobra e ? An ? OEM ... sau de la alte modele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Presupun ca e cel care vine intre carburatoare de la benzina, doar pe original, ma indoiesc ca desface cineva o baterie de carburatoare sa iti dea doar T-ul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Am vazut ceva de genul la magazinele PetShop Se folosesc la acvarii pt a imparti fluxul de aer. Din pacate nu stiu daca rezista la benzina, avand alta destinatie, dar eu zic ca merita incercat. Pretul unui astfel de T este 2-3 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn_k1 Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 incearca la magazinele ce aduc piese de masini import sigur au ei ceva alternative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 worst case scenario...la un strungar meserias dint-o bucata de Al Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Daca vrei solutie provizorie ... du-te la dezmembrari .. si adapteaza ceva. Sau la farmacie .. si cere o perfuzie .. sau o pleaosca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Mi-a trebuit si mie asa ceva, am folosit un T de la furtunasele pt lichid de parbriz, care imparte catre duze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zullu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 mergi la un magazin cu piese de camioane si cauta T-uri pt instalatia de aer....intreaba ca sunt si de metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 daca crezi ca se mai poate, repara cu niste poxipol piesa veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 daca crezi ca se mai poate, repara cu niste poxipol piesa veche sau scuipinol.. Si eu te sfatuiesc sa gasesti o alternativa pentru ca piesa originala nu cred ca ai sa o gasesti foarte usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Te duci la un fier vechi,cauti juma' de metru de teava de cupru de la orice frigider/unitate aer,tai stuturi mici si le sudezi (orice atelier reparatii frigidere poate sa-ti faca)sau alamesti si asiguri furtunasele cu coliere. Ieftin si indestructibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 te-a intrebat lumea pt. ce motor e, poate nu degeaba. http://www.cmsnl.com/suzuki-gsf600-s-bandit-1996-1999-usa_model16066/partslist/93586.html#results la motorul meu (carb. Keihin CVK32) e reperul 4 din diagrama, 40 de lei. sau na, varianta improvizatii, umblet, nu stii daca ti-l face nea Mitica cum trebuie etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zullu Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 http://www.motobikeshop.eu/ro/atelier-service-scule/conector-reductie-furtun?mbsid=dab875678892a957e82101b1fcf0ab1e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.caras Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 (editat) dute la acvaristica si gasesti 100% am cumparat si eu la masina T ca mi-a treb la furtunu de benzina . . .. coasta in jur de 1 leu ... sau T de la stergatoare adica la furtunul de la stergatoare care imparte apa . sper ca ti-am fost de folos !!! Editat August 3, 2013 de adi.caras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate