crazvy Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 un traseu clasic deja pt mine cel putin nici n-am mai facut poze la Sfinx am lasat mobra la Pestera, urcat cu telecabina la Babele si restul per-pedes nu inteleg de ce panoramele au iesit cam neclare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 foarte frumoase sunt pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Cam ce distanta este din locul de unde iti lasi mobra (Piatra Arsa) pana la telecabina? Editat August 1, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 Cam ce distanta este din locul de unde iti lasi mobra (Piatra Arsa) pana la telecabina? n-am trecut pe la Piatra Arsa am lasat-o chiar linga telecabina Pestera, la 2 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 pe unde ai mers la Pestera ? pe la Bolboci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 pe unde ai mers la Pestera ? pe la Bolboci ? da, Sinaia-Cuibul Dorului -Bolboci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 super. e de facut si traseul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Au asfaltat ceva fata de acum doi ani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Cam ce distanta este din locul de unde iti lasi mobra (Piatra Arsa) pana la telecabina? de la Piatra Arsa pana la telecabina, la Babele, faci cam 45-50 de minute pe jos - nu e voie in rezervatia naturala cu motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 Au asfaltat ceva fata de acum doi ani ? nu prea: e asfalt pina la Saua Dichiului (mai incolo spre Piatra Arsa nu stiu) de la Piatra Arsa pana la telecabina, la Babele, faci cam 45-50 de minute pe jos - nu e voie in rezervatia naturala cu motor... teoretic nu e voie dar se mai baga lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 nu prea: e asfalt pina la Saua Dichiului (mai incolo spre Piatra Arsa nu stiu) pana in Piatra Arsa e asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 super. e de facut si traseul asta sint multe de vazut Cheile Zanoagei, Cheile tatarului, Valea Horoabei, Cascada Doamnele, Podul cu Flori nu ma mai satur de la Piatra Arsa pana la telecabina, la Babele, faci cam 45-50 de minute pe jos - nu e voie in rezervatia naturala cu motor... si traseul Cuibul Dorului-Saua Dichiului e inchis circulatiei publice (ca si Transalpina) si tot se circula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Salut! Ai lasat motocicleta la Pestera si ai facut traseul montan de la Babele spre Varful Omu? In cat timp l-ai facut? As vrea ajung pe varful Omu in vara asta si nu prea stiu cum sa procedez... Sa las motocicleta la Piatra Arsa ori Babele si sa fac traseul montan spre varful Omu ori sa o las direct in Busteni. As dori sa stau si la cabana Omu vro 2 nopti. O fi in siguranta daca o voi lasa in parcarea hotelului de la Piatra Arsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 (editat) Salut! Ai lasat motocicleta la Pestera si ai facut traseul montan de la Babele spre Varful Omu? In cat timp l-ai facut? As vrea ajung pe varful Omu in vara asta si nu prea stiu cum sa procedez... Sa las motocicleta la Piatra Arsa ori Babele si sa fac traseul montan spre varful Omu ori sa o las direct in Busteni. As dori sa stau si la cabana Omu vro 2 nopti. O fi in siguranta daca o voi lasa in parcarea hotelului de la Piatra Arsa? da, Babele - Omu 2h30 erau 2 cu niste "capre" fara numar pe la Costila dai jos numarul la Piatra Arsa ca nu e drum public dar daca o lasi o zi pe acolo poate ti-o iei de la jandarmii montani nu stiu ce sa zic de parcarea la Piatra Arsa, poate sa vorbesti cu cabanierul de acolo in Busteni stai 2-3 ore la coada la telecabina si e 64 de lei dus intors Editat August 2, 2013 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Superb,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Salut! Ai lasat motocicleta la Pestera si ai facut traseul montan de la Babele spre Varful Omu? In cat timp l-ai facut? As vrea ajung pe varful Omu in vara asta si nu prea stiu cum sa procedez... Sa las motocicleta la Piatra Arsa ori Babele si sa fac traseul montan spre varful Omu ori sa o las direct in Busteni. As dori sa stau si la cabana Omu vro 2 nopti. O fi in siguranta daca o voi lasa in parcarea hotelului de la Piatra Arsa? O lasi in Busteni in parcarea unui hotel (preferabil langa telecabina sau la Mega Image si de-acolo pe jos pe Valea Cerbului. 4-5-6-7-8 ore si esti la Omu'. Daca faci valea in 4 ore la urcare poti sa si fugi pana la Busteni pe jos, nu te mai chinui cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 21, 2013 Autor Share Postat Septembrie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate