Ionut88 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Tocmai ce am trecut (cu autocarul) prin zona, iar la intrare in Mesteacan dinspre Salaj erau mai multe echipaje de politie, ambulante, pompieri si am putut observa un motor alb cu rosu (posibil a derapat si era blocat in portiunea dintre parapetul metalic si asfalt)...sper sa nu fie ceva grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 doamne fereste de ceva grav . asteptam mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 L-am rugat pe sofer sa opreasca doua minute numai sa aflu mai multe detalii, dar unele persoane se grabesc "sa prinda telenovela" (cateva pasagere), astfel ca ramane sa aflam mai multe de la colegii din zona, sau chiar in trecere...tocmai ce mergea si o alta masina de la descarcerare...sper sa nu fie chiar asa de grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrija Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Julien parca are rosu cu alb... mai mutle detalii se poate ? El se da pe Mesteacan ft mult Editat August 1, 2013 de Mrija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Si am zis ca vine vinerea , iara . . . http://www.emaramures.ro/Stiri/85696/ULTIMA-ORA-Echipaje-SMURD-si-pompieri-trimisi-pe-Mesteacan-in-urma-unui-accident-de-circulatie . Sper sa bem o bere cu motociclistul cat mai curand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 baietii din zona ar fi bine sa dea un "check-in" sa stim ca-s ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 din ce in ce mai dese topicurile cu accidente. insanatosire grabnica riderului! ULTIMA ORA - TRAGEDIE IN TRAFIC - Motociclist mort intr-un grav accident produs pe Mesteacan... nu de asta era vorba? pai nu prea mai puteti bea bere cu el si urarile de insanatosire din pacate sunt inutile... cel putin asa scrie in stire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Nu mai inteleg nimic... Editat August 1, 2013 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 http://www.emaramures.ro/Stiri/85696/ULTIMA-ORA-TRAGEDIE-IN-TRAFIC-Motociclist-mort-intr-un-grav-accident-produs-pe-Mesteacan . Nu cred ca mai e ceva de inteles . Sper sa fie doar o aberatie gazetareasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) n-are rost sa dam cu presupusu..da probabil nevoia de adrenalina si-a spus cuvantu LE: din poze pare ca a intrat tare, a pierdut fata si s-a dus in parapet Editat August 1, 2013 de ciubix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Numarul de accidente crescut se datoreaza numarului mare de motociclisti. Intr-un fel twisted, tampit chiar ,asta inseamna ca suntem pe "calea cea buna" a evolutiei fenomenului moto national. Usor ,usor se va dezvolta si segmentul de piata utilitar, se vor imputina fitele si o data cu ele si numarul de accidente grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Deja mi se pare sinstru si sa mai scriu aici ! De astazi ma retrag de pe acest topic . Condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrija Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) http://www.emaramures.ro/Stiri/85696/ULTIMA-ORA-TRAGEDIE-IN-TRAFIC-Motociclist-mort-intr-un-grav-accident-produs-pe-Mesteacan Pentru cunoscatori, mi s-a comunicat din surse neoficiale ca ar fi vorba de Attila, intructorul cred ca de la Miadi. cand stiu ceva concret va anunt. Daca e el, tocmai ce devenise tatic. Condoleante. Editat August 1, 2013 de Mrija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 condoleante famliei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrija Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Edit: Este vorba de Atti Lorincz, intructor cu multa experienta in spate. RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gostrider R6 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) OF . . . DIN NOU. R.I.P , CONDOLEANTE Editat August 1, 2013 de Gostrider R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 exact asa a fost cu accidentul de la Tișița. ziarul de municipiu zicea ca a gresit motociclistul si ca a murit pasagerul, ala de Mărășești ca cineva nu i-a dat prioritatea motociclistului care a si murit.. fratele meu a fost in spatele motociclistului. i-a iesit masina din stanga, care intentiona sa se incadreze in acelasi sens de mers. evitat spre dreapta, atins aripa dreapta a masinii. pasagerul a murit in jumatate de ora deoarece a avut ghinionul sa loveasca intr-un indicator. pilotul zgarieturi sau fracturi la picioare, dar ok in rest. soferul a declarat ca motociclistul incerca o triplare. totul in linie perfect dreapta, cu cea mai buna vizibilitate posibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 RIP Atti! Un om de nota 10! (((((( De vreo 3 luni devenise tatic... fuck it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Ce sa scriu mai intai? Insanatosire grabnica sau condoleante familiei pasagerului? De vinovat ce se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 e infiorator...nu-mi vine sa cred cati au murit in ultima vreme... condoleante si pacat ca o greseala l-a costat asa de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 Deci pana la urma se dovedeste ca a fost destul de grav...am sperat pana in ultima clipa sa nu fie...sincere condoleante familiei si cat mai multa atentie tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Condoleante..pacat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Eu nu mai inteleg nimic...ori a cazut singur, ori a fost acrosat...ori avea pasager care a murit, ori a murit pilotul singur fiind pe motor...pana la urma care e situatia? Oricum, e trist ce se intampla pe soselele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ce sa scriu mai intai? Insanatosire grabnica sau condoleante familiei pasagerului? De vinovat ce se aude? Eu nu mai inteleg nimic...ori a cazut singur, ori a fost acrosat...ori avea pasager care a murit, ori a murit pilotul singur fiind pe motor...pana la urma care e situatia? Oricum, e trist ce se intampla pe soselele noastre In accidentul asta din topic, si-a pierdut viata un motociclist, instructor, cu experienta, care a intrat intr-un parapet de pe marginea soselei. Nu avea pasager. Postul care v-a indus pe voi in eroare, este legat de un alt accident, care a avut loc la Tisita, acum cateva luni si in care presa s-a contrazis cu privire la cele intamplate. Condoleante familiei si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate