Kronstadt Bikers Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Avem placerea si onoarea de a va invita la a VI-a editie a Kronstadt Bikers Moto Party: FB: https://www.facebook.com/events/212551432236441/ FOTOGRAFII de la editia a V-a: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.449558178423445.98077.157644224281510&type=1&l=0050da23a0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 (editat) ATAAAAT de cand astept anuntul asta asteptam sa confirme prezenta membrii clubului de lectura "noptile rasnovului", grup constituit ad-hic anul trecut, membru de onoare @dexterr Editat August 12, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Gulas!!! Palinca!!! Tzatze tzatze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 in plus abia astept sa rasfoim cateva file ale unui roman celebru, impreuna cu baietii din Fagaras Riders cracsule daca poti sa aduci un volum din literatura fagaraseana, de aia de am cetit la poarta la MAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Parca era vorba sa schimbati locatia cu una mai dimensionata.., prea am ajuns sa ne calcam pe picioare in campingul ala mic. Asta e! de venit o sa vin, ca fusei mereu si mi o placut de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Parca era vorba sa schimbati locatia cu una mai dimensionata.., prea am ajuns sa ne calcam pe picioare in campingul ala mic. Asta e! de venit o sa vin, ca fusei mereu si mi o placut de fiecare data. de ce sa schimbi ceva bun?? deja calutul meu stie drumul singur, si e tare iincapatanat cand e vorba de drumuri noi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 ATAAAAT de cand astept anuntul asta asteptam sa confirme prezenta membrii clubului de lectura "noptile rasnovului", grup constituit ad-hic anul trecut, membru de onoare @dexterr Boier dumneavoastra, io-s cu prezenta confirmata de mult! In plus, am niste volume noi pt studiu aprofundat, de alea de impartit cu ceilalti membri studiosi! (si din care tu ai ratat prin absenta nemotivata). Abia astept sa-i cunosc pe baietii de la Fagaras, in mod misterios nu am reusit sa ne intersectam pana acum... Se multumeste frumos pentru acordarea titlului onorific, am sa incerc sa nu dezamagesc nici data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Boier dumneavoastra, io-s cu prezenta confirmata de mult! In plus, am niste volume noi pt studiu aprofundat, de alea de impartit cu ceilalti membri studiosi! (si din care tu ai ratat prin absenta nemotivata). Abia astept sa-i cunosc pe baietii de la Fagaras, in mod misterios nu am reusit sa ne intersectam pana acum... Se multumeste frumos pentru acordarea titlului onorific, am sa incerc sa nu dezamagesc nici data asta daca zici de absenta nemotivata, facuta cu ocazia festivalului de cultura din orasul de la malul marii ma declar vinovat. da promit sa recit doua trei strofe intru motivarea absentei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Veninos dumneavoastra, ne luam aceeasi casuta in primire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 habar nu am, sa vad ce doleante are mandra ( daca vrea sa vina, sa ma vada cetit bine, sau nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Pai sa zici repede, ca eu dau de stire deja cred. Nu de alta da dupa accidentul asta sigur nu o sa pot sta la cort. Asa ca trebe un wannabe pat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Bifez si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 +14 ( se pare ca atatia sunt in gasca momentan, poate mai apar si altii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 daca zici de absenta nemotivata, facuta cu ocazia festivalului de cultura din orasul de la malul marii ma declar vinovat. da promit sa recit doua trei strofe intru motivarea absentei si la ala. si la Buzau. eu macar am anuntat ca nu vin la MAN, tu nici macar nu ai raspuns la telefon inainte de evenimentul cultural de la mare. rusinica, la colt, in genunchi pe coji de nuca. vine si Festina? Iti aduc componentele celea? Nu de alta da dupa accidentul asta sigur nu o sa pot sta la cort. Tu și-ai mai patît, uăi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Preeeezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 daca prietenul dragos o spus prezent 'poi zic si eu asa "prezent" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Tu și-ai mai patît, uăi? Partea usoara, multe julituri... parteea mai nasoala.... 2 coaste rupte si o gaura mare sub ele...... drumurile bune ale patriei si parapetii "intregi si fara fier beton la vedere". Eftin. Trece cu multa cultura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 daca prietenul dragos o spus prezent 'poi zic si eu asa "prezent" Mergem geo, mergem impreuna, dar te rog, TE ROG, ia-ti si tu un cort ca toti oamenii normali, nu mai lua vila aia greu de instalat dupa tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 14, 2013 Autor Share Postat August 14, 2013 Parca era vorba sa schimbati locatia cu una mai dimensionata.., prea am ajuns sa ne calcam pe picioare in campingul ala mic. Asta e! de venit o sa vin, ca fusei mereu si mi o placut de fiecare data. Salut.Desi anul trecut locatia a devenit la un moment dat neincapatoare daca o schimbam piere tot farmecul.Variante ar fi dar cei mai multi vin pt zona si simplitatea intrunirii motiv pt care incercam sa o tinem la fel.Va asteptam cu drag si anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Я буду с вами. Измельчитель пиво, водка и красивые женщины Da voi fi prezent la distractie, bere , gulas si votca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Si eu as vrea sa ajung, sper sa imi permita recuperarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Eu personal nu am mai fost la nicio intrunire de genul asta pana acum. Sunt posesor de moto din 2012 insa timpul nu mi`a permis pana acum. Am vorbit cu un prieten sa ne punem la drum si sa venim si noi. Primiti si straini printre voi? Ca daca se bea votca si se mananca leguma mea preferata eu voi fi in mediul meu. Din cate am inteles se poate sta si in cort pe acolo, nu? Va doresc asfalt uscat si sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Eu personal nu am mai fost la nicio intrunire de genul asta pana acum. Sunt posesor de moto din 2012 insa timpul nu mi`a permis pana acum. Am vorbit cu un prieten sa ne punem la drum si sa venim si noi. Primiti si straini printre voi? Ca daca se bea votca si se mananca leguma mea preferata eu voi fi in mediul meu. Din cate am inteles se poate sta si in cort pe acolo, nu? Va doresc asfalt uscat si sa auzim de bine! ca sa citez un mare clasic: "Și atunci, odată începe a bate în poartă, strigând: — Ei! Tabacioc este? — Este, răspunde cineva dinlăuntru. — Votchi este? — Este. — Femei sunt? — Dar cum să nu fie?! — Lăutari sunt? — Ho, ho! Câți poftești. — A! harașo, harașo! Aici e de mine! Deschideți iute, zise Ivan, tropăind și frecându-și mâinile." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate