Fatal Fury Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 he-he denis vrea sub un minut/tur in alte ordine de idei care-mi face si mie SAG-ul @ fata locului?platesc in beri si femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 he-he denis vrea sub un minut/tur in alte ordine de idei care-mi face si mie SAG-ul @ fata locului?platesc in beri si femei Iti trebuie cheie pentru amortizorul spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Tocmai...n-am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Cumpara. Te duci la orice reprezentanta de scule serioase si iti iei de acolo, ca sigur gasesti in magazin. Ceri cheie cu gheara, unele sunt fixe, altele reglabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Am fost impreuna cu prietenul Saian(Andrei) weekendul acesta(sambata si duminica) pe skatkart,a fost excelent,DE VIS,cazarea excelenta,mancarea super,preturi bune de tot,doar 2 motociclete,o sa revenim cu poze,filmulete,am intrat sambata de 4,5 ori cate 30 minute :ploua ,se usca ,intram,pista era uscata rapid de karturi.Am intrat sambata si pe 12,13 grade dar si pe 18.Duminica toata ziua in sesiuni de 4-5 lapuri,a fost un soare de suntem "prajiti"(am uitat lotiunea de dupa plaja acasa,pacat .. ))),temperaturi de 22-23g(poate mai bine ...)temperatura resimtita cred ca a fost peste 26grade,circuitul foarte aderent chiar si sambata pe temp joasa.Am vrut sa fie o prima iesire pt acomodare cu ce am pus pe motociclete in iarna si sa ne distram si sa intelegem . Am descoperit "apa calda" prin incalzitoarele pentru cauciucuri,pt mine cu mana pe inima o spun ca sunt un "must have",ma ajuta foarte foarte mult ,pot "forta" de la prima intrare ,nu trebuie sa ma mai obosesc ca sa incalzesc cauciucurile cateva ture ,dupa care sunt obosit,fac greseli etc etc. Cand o sa am pozele,filmarile o sa le pun si aici,am avut timpi inregistrati pe gps si eu si Andrei de 1.24(sper sa nu gresesc) pe 12-13 grade in prima intrare,dupa care am scazut constant la fiecare intrare cel putin 1 secunda pe intrare,am avut in prima intrare din ziua de duminica timp de de 1:08,1:10,1:11,1:13:01,1:13:04 inregistrat de gps ,am avut un timp inregistrat si de 1.04,dupa ce am vazut pe ecran bestlap am oprit si ma bucuram ca un copil,mai aveam putin si-mi dadeau lacrimile de bucurie insa cred ca a inregistrat ceva gresit pt ca pe filmare nu apare un timp nici macar apropiat de asa ceva,recomand sa setati laptimerele daca aveti cu puncte intermediare pe circuitele mici si in special cand dati linia de start/finish pe skatkart sa fiti in jumatatea stanga a pistei. Nu faceti ca mine sa va uitati in timpul tururilor cat va arata dupa ce faceti un tur complet ,o PROSTIE MARE RAU DE TOT!!! O sa revin cu poze si filmari . Multumesc Andrei,Denis_sbz,TNG,CRC,Cristi Calota,Sima Cristian! Uitati de skatkart saptamana aceasta pana lunea viitoare pt ca este etapa de karting in weekend si oamenii au inceput sa apara inca de weekendul acesta(trecut) pt antrenamente. Revin cu poze si filmari dupa editare ca sunt mari rau de tot ,am filmat cu o camera si sslow motion,foarte interesant plecare spre tg secuiesc plecare spre casa Ce e mai interesant in zilele urmatoare ! . Editat Mai 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Bravo baieti, ma bucur pentru voi, mai ales ca ati progresat si v-ati intors bine acasa. Acum avem de la cine sa invatam ca sa ajungem la 1:04 Data viitoare poate tine vremea cu noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Timpii reali sunt de pe filmare. Te duci cu filmul in Vegas sau alt program la care poti sa dai frame cu frame. Dai de la inceputul turii si dupaia la sfarsit opresti in aceleasi loc. O sa ai asa eroare de sutimi.(gen 1:08:3X----x fiind eroarea). Hai cu filmuletele sa ne scaldam si noi ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Cat v-a costat cazarea si intrarea pe circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 V-ati distrat, bravo, sa va fie de bine si la cit mai multe. Referitor la laptimer, probabil ai facut ceva gresit acolo insa acele erori se scot usor din soft in momentul in care upload-ezi datele pe pc. p.s. simbata am vrut sa vin spre voi insa am constatat ca imi curge ceva lichid pe la pompa de apa si am renuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 am si spus Gabi ca a inregistrat ceva gresit atunci,timpul real a fost sigur altul pt ca nu am regasit asa ceva in filmari ,am pomenit de treaba aceasta pentru ca pe viitor cei care seteaza linia de start/finish sa se pozitioneze in jumatatea stanga a pistei(asa am constatat eu dupa intrarea aceea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Hai cu filmarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 pt uikendul 31.05 - 01.06 facem brigada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Eu as veni, sa vedem cum stam si cu vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Eu cred ca ma bag la week 31! O sa fie gata mobra pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Cat v-a costat cazarea si intrarea pe circuit? cazarea 45 ron/persoana intrarea la circuit 210 ron din care : sambata(60ron) si duminica (150ron) cazarea aici (camera) eu am o nunta atunci ,nu pot sa vin Editat Mai 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Arata bine camera. Poti sa ne zici si cum se numeste pensiunea? Un nr de telefon ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 noi am stat la cupidon - 120 de lei pe noapte 3 paturi\camera georgica...tu mereu ai cumetrii...a ta cand e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 acolo am stat si noi,este aceeasi pensiune ! Cristinel ... a mea peste 2 ani cred mancarea geniala buna rau,ieftina si multa !(tot de la vila) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Panselutele alea magnifice de la intrarea in oras nu le-ai pozat ? Hai cu filmele, pozele din pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Denis poate intelegi tu ceva din astea de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) 1. Tura 2. Sesiunea 3. Timpul pe tur si cel mai bun timp intermediar ( in cazul in care ai setat punctele intermediare pe pista ) 4. Viteza maxima pe acel tur ( kmh si mph ) p.s. din ce se vede din poze, cel mai bun tur se pare ca este acela cu 1:08:62 ( tura cu nr. 65 din sesiunea a 8-a ) ceea ce este foarte bine pentru o prima iesire Editat Mai 19, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 comandante 1:08 ?pfoaaa ...foarte bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) nu pot sa-mi dau seama ,am setat dupa aceea pe alt track D cu puncte intermediare si am mers constant amandoi la 1:13:01-1:13:04,1:13:46 ,poate am fost noi odihniti in dimineata de duminica ,a fost primele ture din ziua aceea unde am scos 1:08 1:10,am avut si o tura de 1:04,13 am fost un idiot,am sters toate lapurile ca sa setez un nou track pe D,mare tampit Noi am fost foarte multumiti ca ne-am simtit bine si am invatat unele lucruri,le-am descoperit singuri prin consultanta cat stateam degeaba,unul mai zicea ceva mai zicea si celalalt si a iesit excelent. Ce ma bucura si este cel mai important pt noi: sunt unele sectoare curbe unde putem sa imbunatatim timpul,asta ne bucura cel mai mult,daca eram constanti peste tot si nu aveam puncte unde sa imbunatatim eram IN ALERTA ! Editat Mai 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Cmd, vezi ca ai un PM de la mine, pe alt subiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate