lucianjustme Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu vin cu un prieten, deci 3...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu tocmai am uns lantul, deci trebuie sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 4 pana acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Salutare, m-am intors eu aseara de pe Trans, am stat doua zile la Balea Lac (cu munca). Drumul e bun, peticit si mai sunt cateva gropi dar se poate merge cu orice motoreta, atentie la poduri ca mai e nisip pe jos. Mare atentie insa ca e FOARTE FRIG!!!. La pranz la Balea erau 7 grade, am facut toata ziua aburi la gura si printre pietre era zapada (a nins pana miercuri inclusiv!). Nu va sfatuiesc sa va intoarceti pe Cheia in aceeasi zi pentu ca o sa fiti rupti si nu mai intelegeti nimic din peisaj.... mai bine Bucuresti- Balea- Cartisoara- Brasov- Poiana Bv- Paraul rece- DN1-Ploiesti- A3 PS: erau 2 radare pe drum (prin localitati) si radar pe A3. PPS: Azi am fost la Slatina si pe A1 am intalnit 3 radare (1 Logan, 1 Vento albastru si 1 Logan albastru) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Salutare, m-am intors eu aseara de pe Trans, am stat doua zile la Balea Lac (cu munca). Drumul e bun, peticit si mai sunt cateva gropi dar se poate merge cu orice motoreta, atentie la poduri ca mai e nisip pe jos. Mare atentie insa ca e FOARTE FRIG!!!. La pranz la Balea erau 7 grade, am facut toata ziua aburi la gura si printre pietre era zapada (a nins pana miercuri inclusiv!). Nu va sfatuiesc sa va intoarceti pe Cheia in aceeasi zi pentu ca o sa fiti rupti si nu mai intelegeti nimic din peisaj.... mai bine Bucuresti- Balea- Cartisoara- Brasov- Poiana Bv- Paraul rece- DN1-Ploiesti- A3 PS: erau 2 radare pe drum (prin localitati) si radar pe A3. PPS: Azi am fost la Slatina si pe A1 am intalnit 3 radare (1 Logan, 1 Vento albastru si 1 Logan albastru) Asfalt uscat! Multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 DA, raspuns final 9 Petrom A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu nu mai pot veni. Distractie faina. Pregatesc impreuna cu un prieten o plecare la rosia montana (ca sa vedem si noi aurul patriei) wk viitor daca mai are cineva chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 vin si eu ora 9 Petrom a1 eu si lucianjustme am ajuns in bucuresti pe a3. am oprit langa carrefour, scuze ca nu am ales un loc mai inainte pt regrupareeu si lucianjustme am ajuns in bucuresti pe a3. am oprit langa carrefour, scuze ca nu am ales un loc mai inainte pt regrupare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Eu si @renucs am ajuns impreuna in Bucuresti tot pe A3. Eu am ajuns ok si acasa, despachetat si savurez o silva neagra. Mersi pentru companie, a fost o tura buna. P.S. Poze si filmulete maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renucs Postat Septembrie 8, 2013 Autor Share Postat Septembrie 8, 2013 Da, o tura frumoasa, putin cam pe fuga ca am avut 600 km de parcurs. Poate data viitoare facem cu oprire si cazare. Mai vedem. Asteptam frumoasele poze de la fiecare minut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Frumoasa tura, vreme perfecta, companie selecta. Cele cateva poze facute de mine https://d.transfer.ro/101MSDCF-transfer_ro-08sep-1d01ff.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianjustme Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 frumos.mi.a placut. https://www.dropbox.com/sh/ld4f17zcst3o409/eNlaHlvYDI aici sunt pozele facute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Aici sunt pozele de la Balea pana la Bucuresti: https://www.dropbox.com/sh/uqowg5jitnp4h4a/zK2wKwgVyx ; Nu am apucat sa le selectez, descarcati ce va place o sa le tin pe dropbox o saptamana. Filmuletul cu urcarea pana la Balea nu am avut timp sa-l editez. Editat Septembrie 8, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccalugaru_mihai Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 dap, foarte frumoasa tura. pacat ca am mers impreuna doar pana la sibiu, data viitoare sper sa mergem mai mult . mersi de fotografii si hai cu filmulteul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Am fost si eu pe 7 septembrie pe Transfagarasan... poate se recunoaste cineva... /index.php?/topic/695269-cine-se-recunoaste/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate