Sari la conținut

Unde pot sa limitez scuterul in 45 km/h?


CRS-Cristi
 Share

Postări Recomandate

Cu alte cuvinte... n-ai unde , nu sunt serviceuri autorizate in romanica care sa limiteze motocicletele fie in km/h fie in Kw/Cai , dar cum a spus mai sus, nu te verifica nici dracu cati km/h prinde, asa spune in legislatie ca scuterul de 49 trebuie maxim 45 km/h sa prinda,si in plus militianu n-are cum sa ti-l ia la verificat... in cele mai multe cazuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Error- nu,nu ... m-ai inteles gresit... m-am referit, ca in putinele cazuri cand faci pe zorro cu ei, vorbesti urat,ii injuri... daca-i enervezi bine, il poate retine pentru expertize... si-ti baga motiv, ca au fost instiintati de cineva (anonim) ca tu esti in ilegalitate , pericol pt ceilalti participanti la trafic si prostii din astea... se poate intampla . atunci il duc la expertiza si iese ce iese.... da dracu face din astea daca stii ca esti cu musca pe caciulita... in rest,cu sublerul ai dreptate, n-am auzit sa verifice careva pneurile...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai si de ce ai face pe zorro cu ei?

Ei zic ca ai trecut pe rosu, tu juri ca a fost galben curat, ei zic ca ai depasit linia continua, tu ca atunci incepuse cea discontinua, ei zic ca ai oprit neregulamentar, tu ca erai pe trotuar s.a.m.d in principiu sa scapi de amenda

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, am eu o toba daca te intereseaza, care iti limiteaza scuterul (conducta de legatura dintre evacuare si toba are diametrul mic). O aveam pe scuterul meu (chinezarie) si mi-l limita la 35 km/h. Daca vrei putem sa ne intalnim intr-o zi, sa incerci daca se potriveste si cat prinde cu toba respectiva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si nu deschide un topic pt fiecare chestie. Fa unu si gata

L-am avertizat, E deja peste limita bunului simt cu topicurile facute de el. L-am indrumat la sectiunea scutere, Sa se desfasoare acolo dar fara sa deschida topicuri aiurea pe sectiune. Sunt o gramada.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...