Vladisto Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Mars pentru unirea cu Basarabia 20 octombrie 2013 ora 14 Piata Victoriei. Veniti cu motocicletele toti cei carora le permite programul de la job! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 La ce-ti ajuta tie sau mie, personal, aceasta unire? Nu avem destule probleme pe cap in fiecare zi? Ai asa de mult timp liber??? Doar ca sa se imbogateasca unii politicieni de pe urma marsului meu? Eu zic ca moldovenii nu vor aceasta unire, de ce sa ne agitam deamp... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Da' marsul impotriva unirii cu Basarabia cand este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Da' marsul impotriva unirii cu Basarabia cand este? Fac un drum de Bucuresti ptr asta sau ptr un mars de unire a catorva judete de pe la noi cu Basarabia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 La ce-ti ajuta tie sau mie, personal, aceasta unire? Nu avem destule probleme pe cap in fiecare zi? Ai asa de mult timp liber??? Doar ca sa se imbogateasca unii politicieni de pe urma marsului meu? Eu zic ca moldovenii nu vor aceasta unire, de ce sa ne agitam deamp... ? uita-te la comentariile de mai sus unde se vede cine vrea si cine nu vrea aceasta unire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 deci pe 20 octombrie se unesc in sfarsit? la ora 2PM.. dupa aia care-o sa fie subiectul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Eu imi doresc sa ma unesc doar cu basarabencele. Se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 e cel putin romantica ideea. nu o luam pe economic/ politic ca e jale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Dupa ce ca suntem noi vai de capu' nostru, sa-i mai luam si pe amaratij astia-n carca )))))) Incercati mai la Est, poate va ia Putin! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Dupa ce ca suntem noi vai de capu' nostru, sa-i mai luam si pe amaratij astia-n carca )))))) Incercati mai la Est, poate va ia Putin! ))) dac-ar fi sa alegi intre americance si basarabence, ce ti-ar place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 dac-ar fi sa alegi intre americance si basarabence, ce ti-ar place? 1 americanca si 1basarabeanca, Sa le dau concurs))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Da' marsul impotriva unirii cu Basarabia cand este? Da , cand este particip si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koder Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Subscriu. Daca si cei ce au enuntat Supplex Libellus Valachorum sau cei de la 1848 gandeau ca unii au mai multe probleme decat altii sau ca problemele personale primeaza sau aduceau in calcul avantajele punctuale catre propia persoana .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 de parca n-aveam destule probleme pe cap, ne mai trebuie si amaratii aia. nu ca nu mi-ar parea rau de ei dar cu ce dracu' ii putem ajuta noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Subscriu. Daca si cei ce au enuntat Supplex Libellus Valachorum sau cei de la 1848 gandeau ca unii au mai multe probleme decat altii sau ca problemele personale primeaza sau aduceau in calcul avantajele punctuale catre propia persoana .. La 1848 era plictiseala mare, te nasteai, de la 3-4 ani erai pus la munca, munceai de dimineata pina seara , tot asa , pina mureai. Nu aveai ziare, tv, discoteca, nimic. Normal, ca daca apareau citiva agitatori ce vorbeau ca sa te inflacarfeze suficient... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koder Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 bravo ma! acuma dupa ce ai bagat-o pe asta cu SLV, te-ai asigurat ca nu se mai baga nici unul peste tine )) bine ca nu ne-ai bagat-o pe aia cu salvatul vreunei persoane de la innec, sau a unei biblioteci de la foc... eu il sustin pe Louis Cyphre. m-as duce la marsul impotriva unirii. Organizeaza si baga! La 1848 era plictiseala mare, te nasteai, de la 3-4 ani erai pus la munca, munceai de dimineata pina seara , tot asa , pina mureai. Nu aveai ziare, tv, discoteca, nimic. Normal, ca daca apareau citiva agitatori ce vorbeau ca sa te inflacarfeze suficient... asa si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate