apriliacluj Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 mai schimbam clasa, dar Fazerul va ramane tot timpul in sufletul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Nici eu nu schimb clasa. Sunt f incantat de aceasta motocicleta. As adauga inca una sau doua in garaj, dar asta nu as schimba-o. » Post actualizat in 25 Mar 2016 09:16Adevarul este ca am stiut de cand am luat FZ-ul ce vreau, si nu m-a dezamagit nici-o clipa. As fi putut lua linistit orice altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Inainte am avut un Kawasaki z750 ... Sincer era mai arțăgoasa fata de fz1 .... Si m-am împăcat mai bine cu Z . As încerca z1000 sx .. Nu am avut bani dar mai strang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 ti cumva sa tragi de gaz la fz. rupei gura sa vz diferenta aia de 40 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) Am incercat dar sincer are un delay din momentul cand bag mana in gaz si mom cand raspunde » Post actualizat in 25 Mar 2016 15:26 O sa mai caut aia 40 cai frumoși .. Am ditamai sezonul in fata Editat Martie 25, 2016 de m0tans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 ti cumva sa tragi de gaz la fz. rupei gura sa vz diferenta aia de 40 cai +1 corect! mOtans: dii murgule diiii! ..........si ai sa vezi tu diferenta! numa' sa te tii bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Am incercat dar sincer are un delay din momentul cand bag mana in gaz si mom cand raspunde » Post actualizat in 25 Mar 2016 15:26 O sa mai caut aia 40 cai frumoși .. Am ditamai sezonul in fata ia un powercommander si mapeaza-l. Se rezolva problema 100% garantat. Am si stiu despre ce e vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 @Razvan, ai PC pe gen2? Daca da, 3 sau 5? Intre timp, un preview cu ce se mai intampla la a mea... - montat un Zumo - o foaie + 2 - airbox mod - eliminat EXUP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Apropos cine poate sa imi dea un sfat referitor la un suport de telefon . Am un sistem de comunicare sena 20s si vreau un suport de telefon . Am vazut la tine un suport pe ghidon dă-mi niste detalii ... Sau cine are si a experimentat diferite modele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 @Razvan, ai PC pe gen2? Daca da, 3 sau 5? Intre timp, un preview cu ce se mai intampla la a mea... - montat un Zumo - o foaie + 2 - airbox mod - eliminat EXUP. da, am power commander pe gen2. Cred ca e 5 (V) » Post actualizat in 12 Apr 2016 11:22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 PCV as cauta si eu, astept sa vad poate pica unul folosit inainte sa ma arunc la nou. Intre timp, i-am dat putin glas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 si mie-mi statea mintea la goarna alei tale, da merge mai bine pe naked. Am ramas la Suono pt fazer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Mivv-ul arata mai bine fara indoiala, banuiesc ca suna si mai curat mai ales in turatii mici-medii. N-am timp azi sa ies dar maine dau o tura si poate fac si o inregistrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 (editat) Am avut eu pe z 750 ixil nu va doresc la drum lung ... Am avut eu pe z 750 ixil nu va doresc la drum lung ...Am avut eu pe z 750 ixil nu va doresc la drum lung ... Editat Aprilie 12, 2016 de m0tans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 crezi cumva ca mivv era mai silentios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Nu cred... Dar mi se pare mult prea tare .. E frumoasa da bine dar in afara orasului cand mergi constant si nu e fluctuatie de tonalitati iti vine sa o arunci . In oras e buna ca te faci auzit . Dar ai fluctuatii de tonalitati si nu e asa deranjanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 crezi cumva ca mivv era mai silentios? Mivv-ul cu dbkiller se aude precum ex-Scorpion-ul fara... Nici nu am avut curaj sa dau amortizorul jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 .................. Nici nu am avut curaj sa dau amortizorul jos ai probleme cu inima colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 ai probleme cu inima colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 cu mivv o singura data am mers inafara fara silencer. mi-a dat omoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 bai Florineeeee! Florineeeee.... ce dracu, ai trecut la Onda? huooooooo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 ii dam ban pe topicul asta? bai Florineeeee! Florineeeee.... ce dracu, ai trecut la Onda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 ii dam ban pe topicul asta? cu 4 de DA merge mai departe! ....la posesorii de Onda! diiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 cam atat mi-a fost fara motoreta. ma sunat un amic si mi-a zis ca o vinde a lui. nu a pus-o de vanzare nicaeri. stia ca imi place motoreta de cind le-am luat. cam in aceasi perioada. e ca noua. degeaba ma dati afara ca tot fz6 s2 ala mi-a fost cel mai drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 .......degeaba ma dati afara .......... apoi sa vezi ca o sa te si batem cum te prindem prin oras diiii! PS: revenind la serios, sa ai noroc de noua monbra, chiar daca e Onda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate