Florynn Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 sonny oricum n-o va cumpara. Asteaptati ma ca sa-si vanda FZ6-le mai intai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 ce ca nu mai astept sa dau fz6,incep demersurile ca sa o iau chiar daca ma imprumut ,posibil sa am 2 motociclete in fata blocului pana se da fz6le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 (editat) cind se iveste ocazia profita. si eu am jos si vfr. se da el nui stres. Editat Februarie 23, 2017 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) da bn rau fazeru cu carene,cred ca sunt o caruta de bani Editat Februarie 24, 2017 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 cind cautam fazeru am gasit cu 60 e. trebuia lipita una ca era crapata. gasesti numa sa ai rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) Hai cu cat mai multe FZ1 pe langa mine sa facem fratia fazerului Ce, numa barbosii sa aiba fratia lor? Editat Februarie 24, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Deci Sonyy, ti-ai luat agregat de-un litru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Deci Sonyy, ti-ai luat agregat de-un litru? a luat 2 sa schimbe uleiul intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Hai cu cat mai multe FZ1 pe langa mine sa facem fratia fazerului Pe mine ma mai primiti in fratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) o carte tehnica pentru un fz1 fazer aveti ?un link cu download ceva,pe google apar o groaza dar prefer sa folosesc ceva mai la indemana » Post actualizat in 28 Feb 2017 20:10 a luat 2 sa schimbe uleiul intre ele ca sa te oftici tu si o iau si pe a 3 a sa ramana cu uleiul neschimbat » Post actualizat in 28 Feb 2017 20:25intre timp am gasit cartea tehnica pe care o cautam, » Post actualizat in 28 Feb 2017 20:25Deci Sonyy, ti-ai luat agregat de-un litru? e ca si luata ,acu timpul le rezolva pe toate Editat Februarie 28, 2017 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Bravo! Dai un semn cand o aduci aici in judet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) desigur,eventual poate iesim si la o bere/suc » Post actualizat in 01 Mar 2017 04:29 ce vascozitate recomandati la uleiul de furca?? 10w sau 15 ?? merg 80% cu pasager Editat Martie 1, 2017 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Ia aicea manualul cu piesele si pe cel de service Asta e de utilizare Sper ca-ti ajung @Florynn tu esti seful fratiei... ca esti la al doilea deja, in ordine cronologica o carte tehnica pentru un fz1 fazer aveti? Editat Martie 1, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 atunci la Florin sa duc berile sa ma primeasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 nu eu sint sefuuuu. dar o bere putem bea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 (editat) Salutare baieti, Urmeaza sa achizitionez un FZ 1 Fazer 2007. La ce bubitze specifice ar trebui sa ma uit? Unde e problema lor? Are vreun posesor timp sa mearga cu mine sa o vada in Pantelimon? Dau o bere....sau mai multe Editat Martie 6, 2017 de Robbie222 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Salutare baieti, Urmeaza sa achizitionez un FZ 1 Fazer 2007. La ce bubitze specifice ar trebui sa ma uit? Unde e problema lor? Are vreun posesor timp sa mearga cu mine sa o vada in Pantelimon? Dau o bere....sau mai multe 2006 si cateva modele 2007 sudurile de la cadru se rup , multe au fost schimbate de yamaha absolut nici o problema majora cu restul motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Modelul pe care l-am luat are carenele de GT. Vreau sa-i pun crash bars sau pads. Ce ma sfatuiti? Am inteles ca trebuie sa-i dau carenele jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 (editat) crashpad clar! si pana nu pui poze, oricum nu te credem ca ti-ai luat! Editat Martie 7, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Io astept sa vad ce posteaza sonyy. Sunt curios daca a trecut de la blonde la... roscovane?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 roscovanele sunt cele mai bune si faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 ma zice ca blonda sa dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Pai de asta zic, ca s-a vandut recent un FZ1 in Bucuresti /index.php?/topic/743974-yamaha-fz1-fazer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 (editat) Ziceam ca de 1 Mai as da o fuga pana la Cluj. Daca ajung, iti dau eu o bere pentru gest! Restu' le dai tu! Editat Martie 9, 2017 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate