®azvan Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 mai, poate era ceva covor zburator... mai tare ca soimu' intrebam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 490 lei,covorul era de la spalatoria auto,acolo e si magazinul motorteam de unde l-am luat,am asteptat aprox 3 luni dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 490 lei scump dom'le scump, dincolo e mai ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Gata avem si crashbar,o sa incerc sa adaptez si crashpadurile sa fie si ele puse,sa gasesc niste suruburi mai lungi. Cat ati mers cel mai mult cu fzul pe rezerva?? Eu am mers 32 km,mers linistit,nu stiu cat mai ducea ca nu am vrut sa aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 (editat) 80 cu FZS 1k ...si dupa aia cand am alimentat, m-am uitat dar nu cred ca mai era juma' de kil in rezervor deci cam asta e maximul.... si mers ca si pensionarii, la vreo 2,5-3k ture in a sasea, fara nici o accelerare..., credeam ca nu mai ajung la PECO.... Editat Octombrie 24, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Hmmm as vrea sa incerc sa vad daca merge macar 50 km pe rezerva la un regim de mers linistit. Ce planuri aveti la moto iarna asta? Ce accesorii le luati? Florin se lasa de fz1 vazui,la ce treci nenea florin? Sau ramai cu vfr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Sigur faci 50km la mersul bunicii. Pe garantia mea. Pun putz-ul pe sina de tramvai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 am dat si vfr. e pacat de mobra asta sa mearga 2ooo km intr un an credema. si asta cu amandoua. poate nu m-am dat nici atat. inca nu stiu. tot zic de ceva ani ca ma las da no. sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 nu ne lasam Florine, nu ne lasam.... eu pe asfalt anu' asta am facut vreo 3,8k km, record istoric negativ pe legheleu cu 3 mobre si un ATVu, am mai reusit vreo 3k km.... putin, f putin, dar NU ne lasam! hai mai colegule, nu suntem chiar asa de batrani! ....mai ales eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 sintem cam deodata cred. tot incercam sa nu ne lasam . dar macar sa se bucure cineva de motor asa la ce poate ea. oi lua ceva horneta sau ceva mic pina in 1800e sa am de dat asa 100 200 km cind mie dor. sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 ti-am vazut celalalt topic, nu-ti lua europeana, sunt bani aruncati pe geam daca ai gasi un FZS de 1k in mintile lui, sau macar o viespe de ,9k ai fi rezolvat..., parerea mea succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Vz ca nu a meu topicu. E un coleg din cj. Nu am numa un cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 da colegu, dupa aia mi-am dat seama....my bad, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Nici o problema. A postat si pe fb pe grupu moto de cj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 sa fie sanatos si sa aibe succes la achizitie! ....io n-am fakbuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Nu ai vrut sa imi vinzi mie plasticele sa o fac GT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Daca e o sa ti le dau. Asa nu vreau sa o dezcopletez. Poate ma razgandesc si ramane la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 amu nu mai am ce face cu ele,crashbar on ,yo zic sa te razgandesti si poate anul viitor ne tragem in poza amandoi cu motoretele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 bre, asta nu e canal de mirc... e topic de FZ1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 pacat ca nu pot da like. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 @razvan: faina motoreta etrieri de R1 ai pe ea? 6 pistonase? nu rupe aderenta la o franare mai violenta? R1 cred are totusi mai multa greutate pe roata fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 sint de r1 si etrieri si furca. are facut upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Uite aici @pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 fainoshag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate