Sari la conținut

Modificari moto pentru persoane cu dizabilitati


edi.vintila
 Share

Postări Recomandate

Scuze pt intereventia tarzie, dar au trebuit sa treaca intai aburii sarbatorilor... Deci: sunt fericit... Si ma simt bineee.... Eu sunt fericitul beneficiar al cricului. Si sunt ffff recunoscator baietzilor care l-au executat.... Aveam probleme deosebit de mari sa "operez" cricul cu proteza, motiv pt care anul trecut abia am miscat motorul... Foarte incomod sa apelezi la cate cineva sa ti-l miste... Si vorbesc de cricul de la motocicleta, da??:).... Una peste alta am cautat peste tot, am gasit ceva in state, tot unicate custom made... Absolut nimic in Europa.. So, indraznesc sa spun ca avem in fata o premiera europeana chiar... Le multumesc pentru curaj, pentru dedicatie, pentru fantezie si entuziasm, pentru spiritul perfectionist ..... Apelati cu incredere, nu aveti cum da gres.... Si, voi , cei de pe aici, carora va mai lipseste cate o bucatica de mana sau picior, nu va pierdeti speranta si ascultati 2 cuvinte : Se Poate !!!!! Eu sunt dovada vie, so go for it!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 56
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

If it looks right it works right! Cu toate ca ne.a luat ceva timp pana sa ajungem aici am gasit intelegere , rabdare si incredere din partea lui Edi, fapt care a contribuit decisiv la realizarea acestui proiect.Multumim inca o data pentru aprecieri!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 years later...
La 27.09.2013 la 18:08, balauronul a spus:

Felicitari pentru ca nu te-ai lasat invins dupa ce ai pierdut piciorul!

 

Credeam ca sunt singurul de pe aici. La mine s-a dus dreptul. Pana acum nu am reusit sa folosesc frana spate. Din motivul asta am luat o mobra cu sistem de franare CBS (CBR1100XX) care a fost in regula dar pistonasele actionate de pompa spate nu sunt folosite. Din cauza asta era sa nu trec de ITP (abia dupa mai multe pompari a ajuns ca frana spate sa tina putin). M-am hotarat sa adaptez eu frana pentru piciorul stang. M-am gandit sa fac o pedala la scarita stanga care sa actioneze pedala de frana prin cablu. Era destul de complicat asa ca m-am gandit la un sistem de parghii dar nu prea era spatiu. Asa ca am ales sa mut pompa de frana pe partea stanga.

Initial am facut pedala pe sub scarita stanga, dar cand am montat standerul care era scos, acesta se lovea in pedala mea. Ulterior am facut-o prin spatiul liber din corpul scaritei. acum nu mai loveste de nimic si nici nu incurca la schimbarea vitezelor, cel mult as putea sa indoi schimbatorul putin catre exterior ca varful piciorului sa intre mai mult sub el, dar o sa vad dupa ce termin. Acum mai am nevoie de o conducta care sa traverseze mobra de la pompa de frana la cele doua conducte ramase pe partea dreapta, pe care nu vreau sa le repozitionez sau indoi (in ultima poza se vede necesarul de conducta pe care nu stiu de unde sa o iau..)

 

Se pot face adaptari pentru persoane cu (diz)abilitati ca ale noastre destul de usor, important este sa nu stai in casa si sa spui ca viata e grea.

 

Cu respect!

post-20025-0-53213100-1380293637_thumb.jpg

post-20025-0-87935500-1380293646_thumb.jpg

post-20025-0-93335700-1380293654_thumb.jpg

post-20025-0-70468000-1380293669_thumb.jpg

Buna ziua. Am si eu probleme serioase cu  piciorul, si tot nu pot frana. Mai aveti ceva noutati unde se poate adapta motocicleta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Edi din pacate nu iti va putea raspunde prea curand, s-a grabit acum 4 ani si jumatate spre un loc pe care il credem noi mai bun 😒😢La cat de bine il cunosteam eu, cu siguranta este pe motor, in drum spre un beach-bar cu un vin rece si ceva umbra de palmieri… 

Cat despre lucrarea baietilor de la Zenklawa, pot spune doar atat: Edi s-a mai bucurat de un sezon si datorita voua. Chapeau bas, messieurs!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Salutare!

 

Cred ca nu am mai postat pe acest forum de cativa ani, uite ca a venit momentul sa o fac!

 

ZENKLAWA NU A MURIT!

ZENKLAWA  A EVOLUAT!

 

Pentru cei care vor sa ne gasesca,  cautati pe maps ZENKLAWA CYCLES!

 

DA, putem sa adaptam sau sa modificam orice!

 

Respect!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...