ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 ce faci dupa ce schimbi placutele de frana????? 1. gasesti un camarad de nebunii 2. prinzi o zi cu soare, liber pe CHEIA si te duci sa le "formezi" pe discuri...... ca doar nu ai pus placute noi sa te uiti la ele asa de ... inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 frumos prea cald si frumos desi meteo ne speriase cu ceva ploi pe zona bv insa am scapat am fi vrut sa facem retur pe siriu insa timpul alocat plimbarii nu ne a permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Salut, esti cu frate-miu? V-ati luat o vacanta binemeritata(din nou)? Cred ca-mi bag medical )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Salut, esti cu frate-miu? V-ati luat o vacanta binemeritata(din nou)? Cred ca-mi bag medical )) da man cu KRIMINALUL MARE futui..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 frumoasa tura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 frumoasa tura ... am pus la microunde sd de la filmare deci pana se coace filmul mai dureaza un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Cheia via Slanic banuiesc, daca e sa ma iau dupa a doua poza. Bine ca aveti timp sa profitati de vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Salut, esti cu frate-miu? V-ati luat o vacanta binemeritata(din nou)? Cred ca-mi bag medical )) NA' uite l si pe fratu' MARE Salut, esti cu frate-miu? V-ati luat o vacanta binemeritata(din nou)? Cred ca-mi bag medical )) NA' uite l si pe fratu' MARE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 am pus la microunde sd de la filmare deci pana se coace filmul mai dureaza un pic asteptam cu mare drag..........si ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 .. asteptam cu mare drag..........si ciuda poate INVIDIE.... si mici macar aia nu ar trebui CHEIA e la o aruncatura de " roata de bucuresti.... ce naiba man Cheia via Slanic banuiesc, daca e sa ma iau dupa a doua poza. Bine ca aveti timp sa profitati de vremea buna. cine STIE.... STIE DOMNULE am preferat sa o luam pe alta cale eram tentat si sa ies pe valea doftanei dar erau nori negri de ploaie insa am fost opriti la iesirea din slanic de control trafic,,,,,,,, acte si FIOLA..... daaaa ne au pus FIOLA.... noroc ca am bagat doar o ciorba de vacuta ca daca alegeam pizza la popas SIGUR BARA BARA BERE BERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Ianachim, faci topic la Imagini... doar pt 3-4 poze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Ianachim, faci topic la Imagini... doar pt 3-4 poze?? mosule, nu ai idee cat s a scumpit developatul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 ianachime daca iau xx ul ala si dau varadero ma inveti cum iei tu curbele la posada pe umezeala cu 100 ? pardon, 0.89 adica ? master ianachim, adica, scuzati formula de adesare anterrioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 umezeala e doar la unii .... in pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 bine, pe asfalt umed atunic ca sa nu te confuzez, umezitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ce oameni "fara griji" )). Ia sa vad, stiti sa faceti si in weekend din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 ianachim: de ce ti-ai vandut/iti vinzi nex ul si obiectivele? mi se pare o unealta indispensabila la genu de calatorii pe care ti le permiti/le faci tu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Ce oameni "fara griji" )). Ia sa vad, stiti sa faceti si in weekend din astea? in wkendul asta merg pe 4 roti..... treb sa ma sacrific..... ianachim: de ce ti-ai vandut/iti vinzi nex ul si obiectivele? mi se pare o unealta indispensabila la genu de calatorii pe care ti le permiti/le faci tu . pentru ca nu ma mai intereseaza sa fac poze pentru ca imi vand si motorul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 fair enough Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ianachime.am o dilema. toata dimineata m-am gandit la asta. mergeam spre serviciu si ma gandeam...ba...da oare erau pe cheia erau aia cu bureti de vanzare ? deci, erau ghebe de vanzare pe marginea drumului ? anul trecut am luat juma de sac. am pus si la borcan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 da man chiar am vazut in 2 locuri GHEBE la vanzare prob e ca nu ma pricep si nu mi ar place sa mor mancand... mai ales ca te chinui rau am inteles cu cat dai borcanul??? serios vorbind acum ca mor aici de pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 pai mai degraba te invat cum sa le faci ca iesi mai castigat . din pacate borcanele din poza s-au topit de mult dar iti zic, au stat foarte bine aproape un an si au fost extraordinare. la ghebe nu prea ai cum sa iei naspa, poate doar sa fie cu carne in topcase-ul meu incape jumatate de sac ..adica vreo 7-8 kilograme de ghebe. ...cum m-ai starnit tu cu Cheia de 10 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Frumosss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate