northern_freyja Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 pana vineri seara nu iti poti da seama de vreme in anotimpul asta..... Ieri ma luasera colegii la rost ca am venit cu motorul la serviciu si e atentionare cod galben de furtuna de la ora 14... da' eu m-am plimbat dupa serviciu pana la ora 23 si n-am gasit codul ala galben, al dreq, pe unde s-o fi ascuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 exact asta spuneam vremea e f schimbatoare acum aia de la meteo au zis miercuri ploi si oha.... am lasat moto in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 si eu prefer o plimbare in Brasov duminica in caz ca se adevereste prognoza meteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 ok, hai sa ne adunam duminica dimineata si sa mergem pana la brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Si sambata, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) daca se mai schimba prognoza prefer sambata plimbarea, duminica e motogp Editat Octombrie 17, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 pai hai sa ne hotaram. maine e vineri. haisa stabilim un loc si o ora si gata ( sincer sa fiu si eu as vrea sa vad motogp ). frumos o sa fie si sambata si duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 MotoGP-ul e duminica de la 8 pana la 8,45 Alte scuze mai aveti? P.S. Adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 bai hai sa ne hotaram odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 stati asa brasov ..brasov..... DA PE UNDE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 stati asa brasov ..brasov..... DA PE UNDE? corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 corect hihihi...i am bagat in ceata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 MotoGP-ul e duminica de la 8 pana la 8,45 Alte scuze mai aveti? P.S. Adi! Da, intre timp am calcat pe o frunza uda si am alunecat zdruncinandu-mi coloana -.- Stabiliti voi si daca pot, o sa ma alatur, melc style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) urat...era sa alunec si eu pe niste scari cand ma intorceam de la munca dar nu-i nimic ) eu oricum o sa merg chill cu 100-110 ... imi place sa ascult muzica in timp ce merg cu motocicleta si sa admir peisajul ce ni-l ofera mama natura :X deci duminica a ramas..se ofera vreun curajos acum sa faca traseul si sa stabilim ora? Editat Octombrie 17, 2013 de neo43nity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 urat...era sa alunec si eu pe niste scari cand ma intorceam de la munca dar nu-i nimic ) eu oricum o sa merg chill cu 100-110 ... imi place sa ascult muzica in timp ce merg cu motocicleta si sa admir peisajul ce ni-l ofera mama natura :X deci duminica a ramas..se ofera vreun curajos acum sa faca traseul si sa stabilim ora? buc ploie cheia bv fagaras cartisoara transfagarasan poponeata de ag pitesti buc multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 buc ploie cheia bv fagaras cartisoara transfagarasan poponeata de ag pitesti buc multumit? Nu va lasati pacaliti, atat va zic, luati-va pasapoartele la voi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Nu va lasati pacaliti, atat va zic, luati-va pasapoartele la voi, stai man linisti ca nu i corup la calamari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 super! cu ocazia asta vad si transfagarasanu pt prima oara dar s-o luati incet p-acolo...sunt cam newbie pe serpentine :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) ok. sa zicem asa: plecam din parcare de la ikea duminica ora 10 fix ( avem timp sa vedem si motogp ). o luam pe dn1 pana la ploiesti, de acolo pe cheia pana la brasov. ne intoarcem pe dn1 de la brasov si daca vreti din ploiesti o luam pe autostrada, asta asa sa nu mergem pe aceeasi sosea. e bine? viteza 100-110 cu muzica in urechi si timp de admirat frunzele si iarba. e bine asa? Editat Octombrie 18, 2013 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 cheia-bv-siriu +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristoshel25 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 In cazul acesta ma bag si eu,dar stau in Tgv.Cum e mai bine vin in Ploiesti sa ma alatur sau in Sinaia,voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 cheia-bv-siriu +2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 ce plimbare organizata -> 3 trasee diferite pana acum cine e organizatorul-sef de trib la plimbarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 prognoza meteo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Cool, Duminica la 10 la IKEA suna bine, i will be there ! Lasa cineva un nr de tel de contact in caz ca nu ne gasim? Eu peronal nu stiu pe nimeni de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate