LucianFlorin Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Salutare! Sper sa nu stresez pe careva dar sunt cam paralel cu treaba asta. Vreau sa achizitionez un moped si nu stiu ce trebuie facut sa merg 100% legal cu el si cam cat ma costa treaba asta. Mopedul fiind second hand. Stiu ca ma costa 300 ron AM in Bucuresti la Autogeneral dar nu stiu ce acte sunt necesare pentru al trece de la fostul proprietar la mine si cat ma costa. Pe langa treaba asta, daca ma puteti sfatuii in legatura cu mopedele as fi foarte recunoscator. Ma gandeam la ceva genul piaggio ciao, si, bravo, sau ceva first bike,etc. Sper sa aveti rabdare cu un incepator ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Cati ani ai? Nu poți face direct B ca atunci poți merge și cu moped? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Un moped cinstit are carte de identitate de la RAR, se face la el ITP şi asigurare RCA, procedura de vânzare-cumpărare ca la moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Doar ca actele la final se depun la primarie pentru a primi numărul galben. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 La Bucureşti computerul primăriei de sector e legat cu poliţia, se semnalează dacă seria de identificare apare la furate sau înscrisă în altă parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krime777 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Daca a mai fost inmatriculat (inregistrat defapt, la primarie, cu numere galbene) sau daca e adus de nou tre'sa-ti dea cartea rar. Iti trebuie, ca la moto, ITP si RCA. In rest vanzare-cumparare, scos de la circa financiara si mutat la tine (cre'ca e vreo 4 lei pe an impozit) etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianFlorin Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Cati ani ai? Nu poți face direct B ca atunci poți merge și cu moped? Am 16 ani si vreau si eu un motoras dasta. Deci imi trebuie cartea lui, itp-ul, rca facut, si il inscriu pe primarie in Bucuresti. Talonul nu trebuie schimbat ? Multi spuneau ca trebuie sa te duci la rar, sa platesti 3-400 lei, si alte nebunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Ți-ai răspuns colegii de mai sus. Prima data faci Am, examenul va fi simplu, în poligon și sala pt teorie, apoi scuterul îl iei legal simplu, cum au zis colegii de mai sus sau mergi la un birou de copiat acte sau o firma care se ocupa de înmatriculări și știu cei de acolo ce e de făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 ce numar personalizat vroiai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Bo$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate