balazsfi Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 multam fain dar nu pot pleca sub 9 si la 19 trebuie sa fiu inapoi iar prob e ca sunt satul de dealu negru de ranca si de sebes sibiu plus ca nu stiu daca pe JINA e sau nu zapada plus distanta prea mare pt o zi de TOAMNA si'n puii mei am imbatranit si eu..... plus ca nu mai vreau sa ratez pastravul in fulgi de porumb de la ALBOTA Valea Zalanului. Conacul KalnokyEu am fost cu masina acum 3 saptamani...uiti de TF si de TA... Am dat nas in nas cu o caprioara in mijlocul drumului, peisaju este incredibil. http://www.cazareinsecuime.ro/pensiuni/236-miclooara/429-miclosoara-casele-de-oaspei-ale-contelui-kalnoky.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Am facut drumul asta (pe la Poiana Marului) de mai multe ori anul asta, ultima data acum 1 saptamana. Este in stare acceptabila, se merge lejer cu 100+. Cat despre TF, mie totdeauna mi-a placut sa-l fac dinspre Sibiu. Chestie de gusturi... Propun sa ne vedem la benzinarie la Miorita la 9 si mai schimbam o vorba atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) rectific ca ai scris cu un min mai repede 9.00 miorita Editat Octombrie 22, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) OK pe Pitesti sa fie. Ma asteptati pana la 9 si 10 minute pentru ca imi duc copilul la scoala dimineata si apoi sunt liber. Editat Octombrie 22, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) . Editat Octombrie 22, 2013 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 OK pe Pitesti sa fie. Ma asteptati pana la 9 si 10 minute pentru ca imi duc copilul la scoala dimineata si apoi sunt liber. MIORITA. ALOOOO FANTANA ATENTIE!!!!!!! 9.15 am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Eu fur maine o zi pt plimbarica, ca va fi frumos, dar ma gandeam la ceva mai scurt, adica un FUN PARK Busteni, o sanie acolo, si apoi un Predeal si acasa pe la ora 17. ca la 17.30 ma duc la stomatolog Vezi ca Fun Park inchis inca (sau era w-e trecut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 MIORITA. ALOOOO FANTANA ATENTIE!!!!!!! 9.15 am plecat Dupa ce am scris eu tu ai reeditat postul in care spuneai ca ne vedem la MC militari. In final am inteles ca s-a stabilit pe Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 m am "mulat" dupa robert ca a scris el primul ce si cum sa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Propun sa ne vedem la benzinarie la Miorita la 9 si mai schimbam o vorba atunci. La 9 sa fie, ne vedem cu totii si plecam care incotro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Vezi ca Fun Park inchis inca (sau era w-e trecut). Merci de info, daca e inchis motociclesc mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 plus ca nu stiu daca pe JINA e sau nu zapada Suna-l si tu pe Ghita ciobanu', daca esti pe vodafone da-i bip, ca ar trebuie sa aibe minute... Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 am ajuns. am lasat-o mai moale si apoi am intrat la petrom la km 36 pentru ca intrasem pe rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 ati avut o zi de vis. am fost la mioveni azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) DOMNILOR multumesc de companie sper ca toata lumea a ajuns ok acasa O ZI PLINA SI MINUNATA FU' 9.00-19.00 Editat Octombrie 23, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Am ajuns pe la 8.Totul a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 DOMNILOR multumesc de companie sper ca toata lumea a ajuns ok acasa O ZI PLINA SI MINUNATA FU' 9.00-19.00 si marmota a invelit pastravul in fulgi de porumb ... mmmmmm . prima mea vizita la albota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Si eu cu bine. Multumiri si din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Si la noi a fost fain pe Siriu-Cheia... o zi superba de toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate