the Pig Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 trece-ma si pe mine pe lista. I feel good !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrrian Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 câți bandiți ! 14. Adrrrrrian - Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) câți bandiți ! 14. Adrrrrrian - Bandit Serios? Nu mai ai motoru' la "iernat"? Maine cica sunt 21 de grade la BV... 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Deviltry - Bandit 1250SA 8. Cosmin - SV650 9. Trandafir - R1200GS 10. Kickem - DL650 11. Costel - Bandit 1250 12. Dorel - Er6F 13. Stefan - Varadero 14. Adi - Bandit 600 15. Marcel - Hornet Editat Octombrie 25, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrrian Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Ce să fac dacă plânge în garaj că nu o scot în lume. e 650, da ? și e și S, da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Nu va prostiti , nu e nici o portiune neasfaltata pe traseul Valeni,Siriu ,Bv.,Cheia , si nici gropile lui cristi nu sunt de speriat ( el merge pe o sportiva !). Atentie insa la ceata , astazi am plecat pe la 9.30 din Buc. pe dn1, stat pe la Ploiesti, abia pe la 11.00 s-a ridicat ceata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Ce să fac dacă plânge în garaj că nu o scot în lume. e 650, da ? și e și S, da ? Bine, bine, ma scuzati... 1. Beatrice - Er6N 2. Stefan - R125 3. Victor - FZ6 4. Cristi - CBR F4i 5. Dragos - Hornet 6. Mihai - Hornet 7. Deviltry - Bandit 1250SA 8. Cosmin - SV650 9. Trandafir - R1200GS 10. Kickem - DL650 11. Costel - Bandit 1250 12. Dorel - Er6F 13. Stefan - Varadero 14. Adi - Bandit 650S 15. Marcel - Hornet Nu va prostiti , nu e nici o portiune neasfaltata pe traseul Valeni,Siriu ,Bv.,Cheia , si nici gropile lui cristi nu sunt de speriat ( el merge pe o sportiva !). Atentie insa la ceata , astazi am plecat pe la 9.30 din Buc. pe dn1, stat pe la Ploiesti, abia pe la 11.00 s-a ridicat ceata ! Cu ceata, e mai nasol intr-adevar, dar ne descurcam. Pe ceata mai trebuia sa mergem, ca in rest... ) Daca ne miscam mai cu talent si ajungem la o ora rezonabila, mergem si pe Valea Doftanei la intoarcere. Adica asa. Pentru cand ajungem pe Valea Doftanei, nu uitati podu' asta si fugiti, da? Prietenii stiu de ce 16. Marius - Triumph Ariciule, ce faci, nu vii si tu? Editat Octombrie 25, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 azi a fost frig si ceata. traseul nu e lung, propun ora de plecare 09:30 de la benzinaria mentionata(cel putin mai fac jumate de ora pana acolo). eu vin oricum. rog initiatoarea sa confirme sau sa infirme ora propusa. mai verific topicul inainte de a ma pune la somn. o seara buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 La 9, 9 si 10 plecam. Fa si tu un efort si fii la 9 acolo. Ps. Da un bip la nr asta: 0724467113. Sa iti bag nr in memorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Pe unde sunte'ti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Pe unde sunte'ti acasa ca oamenii ....ce dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 O parte am luat.o pe valea doftanei si am mai lalait.o in stilul caracteristic am ajuns in buc pe la 8 si am mers la casele noastre. Eu si mihai mai vroiam sa pierdem timpu prin oras dar ne au gonit batranii astia... N ai cu cine domne, n ai cu cine... Poze sapt viitoare, tot de la dragos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 cateva poze de la mine aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 cateva poze de la mine aici Un link transfer.ro, daca se poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 ms Trandafir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 (editat) Faina plimbarica. Iaca niste poze, facute de mine, atunci cand mi-am adus aminte ca am luat aparatu' dupa mine Editat Octombrie 27, 2013 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 Ce noroc de vreme buna am avut! Pe Valea Doftanei, la coborare e super drumul, pacat ca are gropi in el pe alocuri. Imi pare rau ca nu am facut poze pe acolo pe unde erau frunzele pe jos, si pe dealurile alea... Data viitoare... Acum pe sfarsit de sezon, parca ni s-a deschis apetitul )) Poate mai facem o Poiana BV si weekendul urmator daca e vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 marfa pozele, mai puneti felicitari, faine plimbari anu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 marfa pozele, mai puneti felicitari, faine plimbari anu' asta Tu nu mai ne onorezi cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 Nu... El "s-a dat la fund"... Cred ca a gasit pe unde vorbea ariciul Poate la anu' te prindem mai des prin ture, ca deja ma intreaba lumea "unde-i ariciul si de ce nu mai vine". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate