PoliBuc Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Bravos pentru tura si nu numai. Pozele sunt excelente. Nu-ti trebuie cine stie ce scula pentru a reda fumusetea naturii. Chiar inclin sa cred ca o "scula" foto "inteapa" prea tare culorile, o fi din reglaje ? Anul asta n-am facut nici TF nici TA (pe moto) da' la anu', promit sa recuperez. Din poze poti sa-ti faci o idee, natura trebuie privita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 toate pozele sunt frumoase,daca e SUFLET in ele....si...Pasiune! Chiar si cele facute cu telefonul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 (editat) 2014 la inceput de primavara, din nou pe Transalpina. Editat Martie 19, 2014 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Bravo ţie Bogdan! Ai mers doar până la ieşire din Rânca pentru că era restul acoperit de zăpadă, sau se mai putea înainta ? Am dat şi eu o tură anul trecut în noiembrie dus-întors pe Transalpina, ca să fie şi numai a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 (editat) Are idee cineva daca s-a topit zapada respectiv deschis traficul pe Transfagarasan? Ultima oara cand am fost incepand de la Balea Cascada era semn de interzis... Se poate verifica cumva/undeva? Parca postase cineva un link cu un webcam undeva dar n-am inteles ce ar trebui sa vad acolo Editat Martie 20, 2014 de adrian_mirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Stai liniştit cu TF până prin mai, la fel şi cu TA. Până atunci poţi da de-o limbă de zăpadă după orice curbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 TF parca in iunie se deschide... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Aprilie 1, 2014 Autor Share Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Bravo ţie Bogdan! Ai mers doar până la ieşire din Rânca pentru că era restul acoperit de zăpadă, sau se mai putea înainta ? Am dat şi eu o tură anul trecut în noiembrie dus-întors pe Transalpina, ca să fie şi numai a mea Fusei si in noiembrie, dar tot fara sa traversez. Daca planuiesti vreo alta iesire da de stire. Editat Aprilie 1, 2014 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Stie cineva care mai este situatia pe Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Pe 1 mai era inchisa cu dale de beton la iesirea din Ranca, insa am vazut pe aici ca tronsonul Obarsia Lotrului-Sugag ar fi practicabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Pe 1 mai era inchisa cu dale de beton la iesirea din Ranca, insa am vazut pe aici ca tronsonul Obarsia Lotrului-Sugag ar fi practicabil. O sa incerc maine dinspre Sebes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Este cat se poate de practicabil dinspre Sebes pana la Obarsia Lotrului, foarte curat, fara nici o urma de zapada (l-am facut eu duminica). De la Obarsia Lotrului, mai exact de la intersectia cu drumul spre Petrosani, drumul este blocat cu dale de piatra (pt. masini), dar nici o problema pt. motoare, te poti strecura fara probleme. Mai sus de asta nu stiu exact, dar cel putin pana la Golul Alpin cred ca ajungi fara probleme - eu o sa merg weekend-ul viitor si va spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 http://www.pandurul.ro/Ultima%20ora/2014-05-16/Ninge+la+Ranca Zic sa mai asteptati daca nu vreti sa va caute cu Salvamontul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat August 16, 2014 Autor Share Postat August 16, 2014 si August 2014, la pachet cu Transfagarasanul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 (editat) si August 2014, la pachet cu Transfagarasanul : sper sa obosesti" o data cu astea doua si sa rupi o za de la lant' sa iesi si tu in lume .....nu de alta dar sunt atatea drumuri frumoase in lumea asta!!!! Editat August 16, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 misto pozili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2014 Noiembrie 2014, evident Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban Dragos Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Locatie noua de cazare in Obarsia Lotrului, Pensiunea Transalpina Lac, 8 camere duble si 2 apartamente, "bikers friendly" informatii rezervari 0740011300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 sal man este accesibil moto brezoi-locatie sau inca este zapada multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Salut, Asta doresc si eu sa aflu.In weekendul 16-17 mai vreau sa fac traseul Bucuresti-Targoviste-Curtea de Arges-Ramnicu Valcea-Brezoi- Voineasa-Petrosani-Tg Jiu-------asta intr-o zi si vreau sa stiu daca mai este zapada si daca pot face traseul cu un F650 gs. La intoarcere vreau sa ma intorc pe la : Tg Jiu-Baia de Arama-Baile Herculane-Orsova-apoi pe malul Dunarii pana la Zimnicea-Bucuresti In caz ca este zapada o sa astept pana in iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Salut, Asta doresc si eu sa aflu.In weekendul 16-17 mai vreau sa fac traseul Bucuresti-Targoviste-Curtea de Arges-Ramnicu Valcea-Brezoi- Voineasa-Petrosani-Tg Jiu-------asta intr-o zi si vreau sa stiu daca mai este zapada si daca pot face traseul cu un F650 gs. La intoarcere vreau sa ma intorc pe la : Tg Jiu-Baia de Arama-Baile Herculane-Orsova-apoi pe malul Dunarii pana la Zimnicea-Bucuresti In caz ca este zapada o sa astept pana in iunie. Nu prea e posibil ce vrei tu, chiar daca nu ar mai fi zapada. O mare parte a traseului tau are portiuni de drum foarte prost. Ca de ex. Petrosani - Voineasa sau Petrosani -Tg Jiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Nu prea e posibil ce vrei tu, chiar daca nu ar mai fi zapada. O mare parte a traseului tau are portiuni de drum foarte prost. Ca de ex. Petrosani - Voineasa sau Petrosani -Tg Jiu.... Da' de ce "nu prea e posibil"? Nu-i dracul chiar asa de negru si are GS. Se descurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Eu vreau sa aflu doar daca mai este zapada.....Cu drumul prost vad la fata locului.....daca ma depaseste fac cale intoarsa si ma duc pe la Horezu la Targu Jiu...........Portiune mai proasta stiu ca este si pe Valea Cernei , pe ultimii 20 de km pana la Baile Herculane....Am fost vara trecuta cu un i20 si masina plina ....daca a mers masina o sa mearga si gs-ul. Deci daca stiti cum sta treaba cu zapada intre Brezoi si Petrosani va rog sa imi dati de stiri...Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Da' de ce "nu prea e posibil"? Nu-i dracul chiar asa de negru si are GS. Se descurca.Nu prea e posibil.... intr-o zi.... Poate in 24 de ore.... Pacat ca n-am vesti din zona si capra e bolnavioara, ca dadeam eu o fuga pana la Obarsie, sa vad cum mai e cu zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate