Victor Emanuel Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Avand in vedere faptul ca sunt student si nu am nevoie de permisie m-am decis sa trag si eu o fuga pe Trasfagarasan, dar nu inainte de a vedea Transalpina pentru prima oara. Traseul initial era Bucuresti-Novaci-Sebes-Sibiu-Balea-Curtea de Arges-Bucuresti. Am stabilit sa plec la 8, dar avand in cosniderare faptul ca sunt mai somnoros, plecarea a fost amanata pana la ora 12. Astfel am ajuns sa vad Transalpina la apus. Lucru pe care nu l-am regretat nicio secunda, in ciuda frigului pe care l-am indurat. Treaba asta s-a repetat si pe Transfagarasan, eu nestiind ca ora s-a schimbat. Din nou, am ajuns aproape de apus la Balea. Mai departe las fotografiile sa vorbeasca... Traseul final cu ceva schimbari: Buc.-Novaci-Obarsia Lotrului-Petrosani-Hateg-Hunedoara-Sibiu-Balea-Curtea de Arges-Buc. Sper sa nu va deranjeze inca un topic de genul acesta printre multele deja existente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Deci sa inteleg ca ai facut traseul cu 125cc? Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 Da,si impreuna avem 35.000 km in ultimii 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 vb de o ”super” motocicleta de la clasa 125... ai prins vreme buna...frumoasa tura ai ales, frumoase peisaje/poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 bravo mosule si mai ales ca te dai inca pe 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Cu o varadica de 125, faci orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 Multumesc si eu pentru ghete ianachim:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 sa fii sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmas Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Frumoase pozele.Pe unde te-ai băgat ca să ajungi la castel? Am făcut şi eu traseele dar oarecum în fugă şi n-am avut timp de abateri dar data viitoare aş vrea să ajung şi pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 ce castel e ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Sper sa nu va deranjeze inca un topic de genul acesta printre multele deja existente. eu am facut transalpina inainte sa fie cool. ce castel e ala ? buna intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 ce castel e ala ? Hunedoara, probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 felicitari, misto pozele..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Daca n-ai beamveu si chestie din aia cu traseul si viteze, nat gud! Trebuie sa faci ceva sa remediezi, macar cu bmw-ul Am avut si eu 125cc, e misto rau, dar nu am rabdare la drum lung... apropo, ai fost cu pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Unul e castelul de la Hunedoara, evident, cealalta constructie medievala e o bisericuta de la curtea cnejilor Candea - vizavi pe un varf sunt si ruionele castelului lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2013 Da,asa e cum a zis Ancalagon. Manastirea de piatra si Cetatea de Colt sunt in Rezervatia Naturala Retezat. Cat despre Bmw, e in plan dar pana reusesc sa adun banii, Varadero imi satisface nevoile si oricum nu renunt la ea. Da, am fost impreuna cu prietena care a fost si fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Si ce are daca are 125cc ? Eu am facut cu 110cc si china transalpina si transfagarasanul si altele, deci se poate... Si am fost cu alti inpreuna cu scuter china de 49cc deci care e problema ? Si cu bicicleta se poate, nu e nevoie de 600-100cc sa poti face si sa fie moto da' firma... Editat Ianuarie 18, 2014 de LaurX82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 ce castel e ala ? http://www.castelulcorvinilor.ro/ . Asa ceva sa ne faci tu noua ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate