Beatrice Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) ma bag si eu dar din buzau pana la rasnov ca apoi sa ma intorc din nou spre buzau. sunt curios pe la ce ora preconizati sa ajungeti in Buzau. Pai ajungem la Cislau in jur de 12.30. Daca e sa ne vedem da un tel. Grija dupa Siriu...in Teliu sta mereu radar la panda ....Apropo pe cand preconizati ca ajungeti BV-Poiana poate va dau si buna ziua In BV o sa ne oprim sa mancam, probabil la McD, in jur de 14.30... 1. Beatrice - Er6N 2. Dorel - Er6F 3. Mihai - Hornet 4. Dragos - Hornet 5. Cristi - F4i 6. Dragos2 - Hornet 7. Kikem - Vstrom . Editat Noiembrie 2, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 si eu, e prea frumos traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Cum sa mancati mah la McD , voi nu stiti restaurante pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Cum sa mancati mah la McD , voi nu stiti restaurante pe acolo? Exact la asta m-am gandit si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 Pai ne trebuie ceva fast food. La crasma dureaza mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Cum a fost tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Ptiu, bata-va Dumniezo !!! Unie sunte'ti ai' ? p'acasa nu mai vinit ? Editat Noiembrie 3, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) super tura, cel putin jumatatea pe care am mers si eu sper sa fi ajuns/sa ajunga toata lumea teafara acasa Editat Noiembrie 3, 2013 de sadr1an1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Am fost de doua ori cu acest grup si sunt OK. Se asteapta intarziatii, din cand in cand, mai ales, foarte important, atunci cand se schimba directia in vreo intersectie. In felul acesta se regrupeaza. La faza asta este importanta sefa, Beatrice, care numara agregatele. Daca greseste, clar uitam de unu', ghinion, da' se intampla rar. Asa e! Beatrice, nota 20 pentru organizare. Tura asta nu am fost cu voi, m-a tras ata la Ruse / Happy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Eu am ajuns acasa,multumesc tuturor pentru placuta companie si lui Beatrice evident pentru organizare. Editat Noiembrie 3, 2013 de gabic 72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 super tura, cel putin jumatatea pe care am mers si eu sper sa fi ajuns/sa ajunga toata lumea teafara acasa Toata lumea a ajuns acasa cu bine. Noi cativa care am facut tura pana la capat am juns in jur de 20, ca ne-am oprit si la ceva dulce prin Targoviste si am mai lalait-o p-acolo. Fotografii, sariti cu pozeleee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Pana la urma ati luat-o pe Rucar-Bran sau pe Sinaia-Targoviste ? Nu-mi vine sa cred ca ati ajuns doar la 8. Eu ma asteptam sa ajungeti dupa 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Pai Rucar - Bran, traseul initial. Am mers destul de tare, Siriul l-am facut mers 100-110 constant, a doua parte de baraj, iar pana acolo cred ca s-a mers ceva mai tare; pe DN-uri la fel, constant 130... D-asta am avut timp de prajituri si de McD Oricum, daca era vara si aveam aderenta ca lumea, ajungeam si mai repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superd Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 A fost frumos Aveti aici pozele facute de mine! http://s12.fastupload.ro/download/e85794b62940c29e7bc23befe2045f03/527798e3/1503292b021029b91be28af20cb69527.zip Multumesc baieti pentru ajutorul cu suportul pentru numar! Btw: coarda elastica a ramas prinsa de numar cand ne-am despartit. Nu mai stiu care dintre voi mi-a dat-o, dar lasa-mi un numar de tel pe privat si te sun sa ti-o aduc Pana data viitoare, asfalt uscat si mult soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Pun si eu cateva poze de la Dragos... Cu Hornetu'... Al doilea Dragos cu Hornetu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superd Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 super poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superd Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Ceva poze si de la mine. Si inca o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 N-ai cum sa le intorci, sa fim si noi la verticala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Ma uit la papanasii aia .....mi-a grescut glicemia instantaneu. Din pacate nu mi-am dat seama la timp.O sa incerc sa le postez din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superd Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Multam Gabi, foarte frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Mai "drepte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Multumim pentru poze! A fost fun! Poate mai iesim la vreun drum similar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 Merci de poze! Multumim pentru poze! A fost fun! Poate mai iesim la vreun drum similar. Pai cred ca mai fac baietii o iesire weekend-ul asta. Din pacate nu stiu daca pot veni ca tre' sa ma duc si la facultate. Poate ii corupt sa mergem duminica mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate