vik55 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Daca tot nu vor sa ma stearga de pe acest site m-am gandit sa fac o propunere pt o ultima iesire pe Bg si anume la Dalboka , plecare 8 : 30 intoarcere seara , vremea cam 15 / 17 grade ................. Editat Noiembrie 7, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 salut, sper sa nu ma bag aiurea in seama , dar mai este o plecare pt BG (/index.php?/topic/704598-3-4-ore-pe-langa-bucuresti-duminica-03-nov-2013/page-3) in data de 09.11. la Veliko Tarnovo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) salut, sper sa nu ma bag aiurea in seama , dar mai este o plecare pt BG (/index.php?/topic/704598-3-4-ore-pe-langa-bucuresti-duminica-03-nov-2013/page-3) in data de 09.11. la Veliko Tarnovo. Sal Corect dar sunt putin diferite pt Dalboka [ Kavarna ] iesire Mangalia / Vama pt Veliko iesire Giurgiu / Ruse . Editat Noiembrie 7, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Pentru Dalboka cel mai bine iesi pe unde am fost noi saptamana hailalta, pe la Calarasi-Silistra-Dobrich-Dalboka. Drumul Silistra-Dobrich e mai frumos decat Silistra-Ruse, are mai multe curbe si e la fel de bun asfaltul, nu ca asta ar fi problema pentur Bemweu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ok dar trebuie o vitezana tot neagra in fata ................ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) ... sry man am vb aiurea....in cazul acesta iti urez plimbare placuta sambata ! L.E. va urez plimbare placuta Editat Noiembrie 7, 2013 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 @vik55 - de unde se pleaca ? Azi mi-a expirat asigurarea si vreau sa vad daca se mai merita sa o refac , tinand cont ca ar fi cam ultima iesire . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 @vik55 - de unde se pleaca ? Eu Buc daca nu mai sunt amatorii pt acest traseu si plec singur ma duc pe A2 [ castig ceva timp si poate mai am timp si de un Balcic ] . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 N-are nici o legatura. Nici tipul de drum, nici temperatura Mergem la Veliko pentru ca e mai cald (22 de grade), pentru ca se mananca bine (Ego, Ego2), mai ieftin. Daca vrei o comparatie, se poate face cu Sighisoara, minus preturile si serviciile, unde bulgarii sunt 2 clase peste. Dar sa nu troluim topicul lui @vik55. Si la Dalboka se mananca super! Numai ca distanta B-Dalboka-B e un pic mai mare decat spre Veliko. Drum bun & ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Daca tot nu vor sa ma stearga de pe acest site m-am gandit sa fac o propunere pt o ultima iesire pe Bg si anume la Dalboka , plecare 8 : 30 intoarcere seara , vremea cam 15 / 17 grade ................. nu suna rau. care e punctul de plecare ? (stiu ca Bucuresti...dar de unde din Bucuresti ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 nu suna rau. care e punctul de plecare ? (stiu ca Bucuresti...dar de unde din Bucuresti ? ) Habar nu am acum , nu cred ca asta este problema , problemele cred ca sunt altele din pacate ,,,,,,nu mai sunt bani / nu mai sunt asigurari acum la inchidere ,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 eu iau salariu maine deci o necunoscuta am rezolvat-o. problema e cu timpul acum. daca vin cu voi parca m-as intoarce prin Enisala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Daca tot nu vor sa ma stearga de pe acest site m-am gandit sa fac o propunere pt o ultima iesire pe Bg si anume la Dalboka , plecare 8 : 30 intoarcere seara , vremea cam 15 / 17 grade ................. Dalboka se scrie cu "â" din "a" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Am inteles ca veniti pe A2. Poate ma alatur si eu la iesirea de pe A2 ( la Agigea). Puteti da o ora aproximativa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 am fost acolo o singura data si nu-mi aduca aminte daca am platit in leva. se poate plati si in lei sau cu cardul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Da, poti plati si in lei si cu cardul. Dar in lei cam peste tot in Bulgaria nu e tocmai avantajos sa platesti, mai bine scoti leva la un bancomat si platesti in leva. Eu am platit anul trecut cu cardul la Dalboka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Dalboka se scrie cu "â" din "a" Ai intrat si tu OMULE pe zona asta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pacat imi imagineam o alta persoana ................ . Eu maine la ora 9 opresc sa alimentez la OMV pe A2 aprox 48 km daca mai vrea sa mearga cineva OK , eu raman la parerea mea acest seit este de tot R _ _ _ _ _ L este plin numai de super oameni cu super motoare [ super depasite ] si multi lingvisti ............. * Daca chiar este cineva interesat vb pe P M . Am iesit pa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 asa cum am intrat, asa am iesit, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 maine nu stiu daca sunt in stare, dar parca duminica,,?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 maine nu stiu daca sunt in stare, dar parca duminica,,?! Asta este omule ,,,,,,duminica nu pot eu , am mai gasit niste amarati de creitari in chichita lazi si am zis sa-i fac praf sa nu oxideze pana la anu ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Salu Victore, Hai ca ma bag si eu la tura. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Salu Victore, Hai ca ma bag si eu la tura. Sorin Sal. Ok Sorine 9 :00 la OMV vezi sa ai actele in regula [ talon / asigurare ] de schimbat [ aprox 25 leva pt masa ] schimbam in vama pt benzina merge si cu cardul eu fac plinul in Mangalia si cred ca imi ajunge pana inapoi in Ro . Eu acum sunt acasa trimis tel pe Pm . Seara buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) La cat preconizati ca iesiti de pe A2 ( Agigea ) ? Pe la 11 ? Cati v-ati strans ? Viteza de croaziera ? Drumurile sunt bune , deci se poate si ceva mai sprinten ...... P.S. : de la Agigea pana la Dalboka ( Balgarevo ) ar mai fi aprox 100 km . Editat Noiembrie 8, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Sal . Cred ca cel mai bine este sa ne intalnim la Petromul din Mangalia [ intrare ] da cred ca intre 11:00 si max 11:30 suntem sau sunt acolo , cati vom ajunge habar nu am . Seara buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Maine o sa stiu sigur cati vom fi si ....daca vom fi , dar cativa sunt din Ct , unul din Agigea si eu din Eforie Nord . Ideea era ca si noi am fi vrut sa mergem pe undeva ( duminica trecuta s-a mers spre Ostrov - Baneasa , Manastirile Dervent si Sf. Andrei ) , dar nu suntem hotarati deocamdata . Daca cadem de comun acord intre noi , ne lipim de voi . Editat Noiembrie 8, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate