cr1s71 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Salut, am depistat o mica scurgere pe la pompa de apa, in cazul acesta e garnitura de vina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Scurgere de ce? Daca este ulei atunci este vorba de simering ulei pompa,sau o-ring pompa etansare fata de bloc motor. Daca este apa atunci este presetupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2013 de apa Multumesc frumos TNGPresetupa se inlocuieste ? Unde gasesc pentru a cumpara una ?De precizat faptul ca scurgerea este foarte mica. Am observat-o abia dupa ce a stat motocicleta in acelas loc vreo 3 saptamani (cat am avut mana in gips). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Din pacate doamna honda nu ofera spare parts OEM pentru pompa de apa. Alte marci moto ofera posibilitatea de a cumpara fiecare piesa din pompa.Posibil sa se potriveasca si de la alte marci pe honda...dar eu nu am incercat...inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 la fel mi se scurgea si mie la un f4,jos in partea stanga si se prelingea usor pe interiorul carenei. nu i-am facut nimic,am lasat asa. pierderea de antigel era nesemnificativa...cateva picaturi la destul timp. nu stiu ce a facut actualul proprietar. bafta , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 La TDM nu sunt piese in catalog pt. pompa, e pompa cu totul, cea mai ieftina parca undeva in jur de 120 de dolari sau euro. In schimb, am gasit presetupa de R6 100 ron, care s-a potrivit. Cauta si tu pe net si vezi care ti se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2013 O pompa de apa SH e 100 lei, sa vad care e cea mai buna varianta.Si la mine pierderea e nesemnificativa, dar sunt perfectionist de fel, nu vreau sa las asa.O sa incerc eventual sa o desfac impreuna cu un prieten si sa mai strang suruburile eventual sau ce mai e pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) Unde e perfectiunea aici? Ca incerci sa strangi suruburile sau inlocuiesti pompa cu una SH? Ne mai miram de ce ajung mobrele varza la noi. Varianta cea mai buna e inlocuirea presetupei si a semeringului, eventual si a rulmentului daca are joc. Varianta ideala nu e nicidecum inlocuirea pompei cu una SH. Asta e solutie temporara, am facut-o si eu sa ma dau intr-un weekend ca piesa noua ajungea in 2 saptamani, voiam neaparat, dar am reconditionat pompa veche cu piese noi si am suit-o la loc. Editat Noiembrie 18, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2013 Am zis asta in caz ca e vreun surub slabit, exista si aceasta posibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) Astea au surubele finute, sa ai grija sa nu le strangi f tare ca ori le strici filetul, ori rupi surubul. Acuma na, ce sa zic, e posibil si sper sa fie asta, scapi cel mai usor asa... Editat Noiembrie 18, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2013 Se pare ca scurgerea e pe la surubul pe la care se scoate antigelul. O sa-i iau o garnitura de cupru. Scurgerea e nesemnificativa. Sa speram ca doar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 numai Honda nu ofera posibilitatea de a cumpara fiecare piesa in parte..))Solutii Performante...da-ne o solutie mai putin empirica..!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Se pare ca scurgerea e pe la surubul pe la care se scoate antigelul. O sa-i iau o garnitura de cupru. Scurgerea e nesemnificativa. Sa speram ca doar asta e. Baga-l pe foc, inroseste-l si da-l pe smirgel putin. Ii mai prelungesti viata oleaca. @Bica: sigur nici yamaha la unele troace mai vechi, ca tdm-ul meu. Eu de exemplu am pus presetupa de R6, carcasa difera, dar ce e inauntru e la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2013 O sa incerc sa-i iau o noua garnitura de cupru.Dar am intrebat la niste magazine si nu prea am gasit.Aveti vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Pai deasta zic, ca nu pot sa nu il citez pe goodkat (a n-a oara) "parca traim in codru". Eu unul am gasit asa ceva la un magazin dubios, ascuns bine, dupa ce in prealabil am cautat ceva. Rezolva provizoriu cum am zis si da-i un pm lui goodkat, ca tot e bucurestean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2013 Surubul de evacuare de la antigel e de 4 daca nu ma insel, nu ? ps: Merci frumos GoodKat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 daca e honda e normal sa pishe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Surubul de evacuare de la antigel e de 4 daca nu ma insel, nu ? ps: Merci frumos GoodKat ! Surubul este de M6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 daca e honda e normal sa pishe... ... pe celelalte marci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 Merci frumos TNG.Sa vad daca ajung sa-i cumpar saiba respectiva de cupru inainte sa o bag la iernat.Apropo, ati mai intalnit sa piarda antigel pe la surubul de evacuare ? De strans l-am mai strans putin, dar tot pierde. Acum ca i-am pus carenele nu prea se observa pierderea. In plus in vasul de expansiune nivelul nu pare schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Verifica cu atentie carcasa pompei in zona din jurul surubului de drenaj pentru posibile fisuri. Foarte rar se intampla sa ai scurgeri chiar cu garnitura de cupru mai veche. Nu strange acel surub foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Decembrie 1, 2013 Autor Share Postat Decembrie 1, 2013 Ok Cesar, o s-o las pana maine sa se mai stranga putin (nu curge foarte mult), apoi o sa verific Sa speram ca nu e cazul. Multumesc frumos de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 ... pe celelalte marci ) pe celelate marci de drujbe poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Decembrie 2, 2013 Autor Share Postat Decembrie 2, 2013 E frustrant, pompa functioneaza ok, nu am avut niciodata probleme cu incalzirea, tot ce vad e o picatura de antigel strans in jurul surubului cel mai de jos (nu cel de evacuare cum crezusem initial).Curge atat de putin incat nu imi dau seama de unde (peste tot e uscat, mai putin pe la surubul cel mai de jos). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 In cazul asta e garnitura pompei. Verifica totusi si sa nu fie fisurata carcasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate