tudy55 Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 CINE STIE CU EXACTITATE CATI CONSTRUCTORI SUNT IN ROMANIA ,DACA SUNT DISPUSI SA SOCIALIZEZE SI DACA DA,HAIDETI SA ORGANIZAM O INTALNIRE,UNDE SA DISCUTAM DESPRE O POSIBILA COLABORARE IN VEDEREA REALIZARII UNUI DOCUMENTAR DESPRE CUM A INCEPUT FIECARE ,DESPRE VIATA FIECARUIA ,ATELIERE,SCULE ETC .AM POSIBILITATI DE FILMARE CU ECHIPAMENT PROFESIONAL,EDITARE,SUNET ETC.DACA NU FACEM NOI ASTA ,CREDETI MA CA NIMENI NU VA FACE ASTA,SAU MACAR CATE UN EPISOD PILOT DE 3-5 MINUTE,CARE VOR FI POSTATE PE MOTOCICLISM SI VEDEM CE INTERES ESTE . POSTEZ MAI JOS CATEVA EXEMPLE DE LA AMERICANI BINEINTELES.EU NU AS VREA SA FIU DEZAMAGIT DAR CUM SPUNEA SI CIORAN "MA DEDIC PLACERII DE A FI DEZAMAGIT", VA MULTUMESC http://www.youtube.com/watch?v=LEvq3uxk9CY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Mie unul mi se pare o idee buna, tot vreau sa fur meserie de la voi asa ca ar fi un avantaj pt mine, pe langa placerea de a vedea fabricarea/constructia de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 eu ma gandeam ca ar fi frumos sa facem un proiect de motocicleta autohtona, de serie. eventual reinvierea unui brand, in genul celor de la Pegas. Carpati si/sau Mobra ar putea avea aceeasi sansa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Buna idee. Eu unul sunt de acord cu ideea de a ne intalni toti . E buna si ideea de a reinvia o marca autohtona doar ca e mai greu de realizat, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 @tuddy Sunt destul de putini constructori de motociclete in Romania. Nu cred ca sunt si altii pe care sa nu-i stii deja. Si ma refer la contructori care pot face o motocicleta de la zero. Sunt cei cativa care traiesc de pe urma constructiei de motociclete. Cei care cocheteaza cu curentul poate sunt mai multi si sunt cei care au o bruma de scule si un garaj si isi fac strict pentru ei. Daca spui ca ai acces la aparaturade filmare & co ii poti contacta cu un PM pe fiecare si va apucati de treaba. Pentru inceput cred ca ar fi mai indicat o intalnire a tuturor celor care traiesc custom. [...] E buna si ideea de a reinvia o marca autohtona doar ca e mai greu de realizat, parerea mea. Imposibil de realizat as spune. Doar daca are cineva minim 100 de mil de Euro sa investeasca intr-o fabrica si sa produca motociclete facure in Romania. Stim cu totii ca este o utopie reinvierea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Sa le reinvii ca sa ce? tehnologie de zeci de ani,fiabilitate spre 0... Stiu ca acum cativa ani erau in discutie niste planuri de reinviere a marcii Mobra ,de catre o fabrica din Brasov...cu un design modern,un motor mai eficient in 4 timpi.Chiar cred ca ar fi avut succes o motoreta de genul,sa fie cat de cat fiabila,ieftina ,pentru tot poporul. cam cum e la indieni,au ei o marca proprie,e un fel de hibrid intre scuter si motocicleta,si o vezi la toate colturile. Romanul tipic scuterist e omul care are scuter pentru ca nu are bani de altceva sau doar din motivul economiei (sa nu se inteleaga ca generalizez),si cred ca daca avea de unde,ar fi cumparat o motoreta autohtona daca era pretul bun. Din pacate sunt doar vise. Moamaaa..ce mi-am muscat-o.cautand informatii despre mobra de care am spus...am aflat ca a fost o farsa...hahahhhahaha... Deci da,pana si IDEEA reinvierii unui brand romanesc de motociclete e o FARSA .hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 CINE STIE CU EXACTITATE CATI CONSTRUCTORI SUNT IN ROMANIA ,DACA SUNT DISPUSI SA SOCIALIZEZE SI DACA DA,HAIDETI SA ORGANIZAM O INTALNIRE,UNDE SA DISCUTAM DESPRE O POSIBILA COLABORARE IN VEDEREA REALIZARII UNUI DOCUMENTAR DESPRE CUM A INCEPUT FIECARE ,DESPRE VIATA FIECARUIA ,ATELIERE,SCULE ETC .AM POSIBILITATI DE FILMARE CU ECHIPAMENT PROFESIONAL,EDITARE,SUNET ETC.DACA NU FACEM NOI ASTA ,CREDETI MA CA NIMENI NU VA FACE ASTA,SAU MACAR CATE UN EPISOD PILOT DE 3-5 MINUTE,CARE VOR FI POSTATE PE MOTOCICLISM SI VEDEM CE INTERES ESTE . POSTEZ MAI JOS CATEVA EXEMPLE DE LA AMERICANI BINEINTELES.EU NU AS VREA SA FIU DEZAMAGIT DAR CUM SPUNEA SI CIORAN "MA DEDIC PLACERII DE A FI DEZAMAGIT", VA MULTUMESC http://www.youtube.com/watch?v=LEvq3uxk9CY Tot discutam despre chestia asta si cu bebe ( anarchy custom ) . ideea de a ne intilni si de a reprezenta o casta de mestesugari mi se pare foarte buna . ne tot vaitam ca nu avem legi pt custom , atita vreme cit nu sunt cel putin o asociatie de 10 constructori care sa propuna niste legi parlamentului , sau sa faca expo-uri , nu o sa se deranjeze nimeni sa faca nimic pt noi !Nimeni nu o sa organzeze nici un expo ok daca nu o va face casta mestesugarilor constructori . Ataliere care imi trec prin cap la prima strigare ar fi : Anarchy Custom -cimpia turzii Gypsies old school custom -oradea Garajul lui octav - Bucuresti parca Baroc custom -botosani Daytona twins - Bucuresti Harley davidson service - Marcel - Bucuresti Fratii dinamita Bucuresti Prin Salaj am vazut ca e miscare puternica , nu stiu daca e un atelier cu un nume anume. Catalin Botosani Choppers life sibiu Fast garage -bucuresti parca Andrei -Constanta si sigur mai sunt . eu estimez undeva in jur de 20 de oameni care activeaza in domeniu am contactele de la cel putin 10 din ei. si le pot face rost de toate nr de tel de la toti cu citeva ore de sunat. tudy cred ca cel mai bine ar fi sa discutam chestiile astea la tel sau fata in fata . ideea , de a lucra in PARTENERIAT , si nu in concurenta exista dar trebuie pusa in practica . Lucrul in parteneriat ne avantajeaza pe NOI constructorii , iar munca in concurenta il avantajeaza doar pe client ( poate nici pe el ) dupa ce formezi o casta , o adunatura de oameni cu interese comune poti discuta si despre filmari , expo , legi etc . Cine construieste chestii si vrea sa stam de vorba despre aspect , va rog dati un PM , Ne auzim ! Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Eu zic ca l-ai putea numii si pe Robii,ai tot avut ocazia de a-i admira mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2013 Tot discutam despre chestia asta si cu bebe ( anarchy custom ) . ideea de a ne intilni si de a reprezenta o casta de mestesugari mi se pare foarte buna . ne tot vaitam ca nu avem legi pt custom , atita vreme cit nu sunt cel putin o asociatie de 10 constructori care sa propuna niste legi parlamentului , sau sa faca expo-uri , nu o sa se deranjeze nimeni sa faca nimic pt noi !Nimeni nu o sa organzeze nici un expo ok daca nu o va face casta mestesugarilor constructori . Ataliere care imi trec prin cap la prima strigare ar fi : Anarchy Custom -cimpia turzii Gypsies old school custom -oradea Garajul lui octav - Bucuresti parca Baroc custom -botosani Daytona twins - Bucuresti Harley davidson service - Marcel - Bucuresti Fratii dinamita Bucuresti Prin Salaj am vazut ca e miscare puternica , nu stiu daca e un atelier cu un nume anume. Catalin Botosani Choppers life sibiu Fast garage -bucuresti parca Andrei -Constanta si sigur mai sunt . eu estimez undeva in jur de 20 de oameni care activeaza in domeniu am contactele de la cel putin 10 din ei. si le pot face rost de toate nr de tel de la toti cu citeva ore de sunat. tudy cred ca cel mai bine ar fi sa discutam chestiile astea la tel sau fata in fata . ideea , de a lucra in PARTENERIAT , si nu in concurenta exista dar trebuie pusa in practica . Lucrul in parteneriat ne avantajeaza pe NOI constructorii , iar munca in concurenta il avantajeaza doar pe client ( poate nici pe el ) dupa ce formezi o casta , o adunatura de oameni cu interese comune poti discuta si despre filmari , expo , legi etc . Cine construieste chestii si vrea sa stam de vorba despre aspect , va rog dati un PM , Ne auzim ! Basty Tot discutam despre chestia asta si cu bebe ( anarchy custom ) . ideea de a ne intilni si de a reprezenta o casta de mestesugari mi se pare foarte buna . ne tot vaitam ca nu avem legi pt custom , atita vreme cit nu sunt cel putin o asociatie de 10 constructori care sa propuna niste legi parlamentului , sau sa faca expo-uri , nu o sa se deranjeze nimeni sa faca nimic pt noi !Nimeni nu o sa organzeze nici un expo ok daca nu o va face casta mestesugarilor constructori . Ataliere care imi trec prin cap la prima strigare ar fi : Anarchy Custom -cimpia turzii Gypsies old school custom -oradea Garajul lui octav - Bucuresti parca Baroc custom -botosani Daytona twins - Bucuresti Harley davidson service - Marcel - Bucuresti Fratii dinamita Bucuresti Prin Salaj am vazut ca e miscare puternica , nu stiu daca e un atelier cu un nume anume. Catalin Botosani Choppers life sibiu Fast garage -bucuresti parca Andrei -Constanta si sigur mai sunt . eu estimez undeva in jur de 20 de oameni care activeaza in domeniu am contactele de la cel putin 10 din ei. si le pot face rost de toate nr de tel de la toti cu citeva ore de sunat. tudy cred ca cel mai bine ar fi sa discutam chestiile astea la tel sau fata in fata . ideea , de a lucra in PARTENERIAT , si nu in concurenta exista dar trebuie pusa in practica . Lucrul in parteneriat ne avantajeaza pe NOI constructorii , iar munca in concurenta il avantajeaza doar pe client ( poate nici pe el ) dupa ce formezi o casta , o adunatura de oameni cu interese comune poti discuta si despre filmari , expo , legi etc . Cine construieste chestii si vrea sa stam de vorba despre aspect , va rog dati un PM , Ne auzim ! Basty EU AM VRUT SA VAD DACA AM PENTRU CINE SA MA ZBAT.......,IN PRIMUL RAND ..MULTUMNESC PENTRU TOBE BASTY(arata criminal ) IAR IN AL 2 LEA RAND vroiam sa va aduc la cunostiinta ca eu voi fi cobaiul pt acest proiect,,voi face un trailer cu ce se intampla in viata mea si daca e ce cautati (dupa ce il vizionati ) eu propun un trailer pt fiecare builder din romania,apoi un build off intre 2 builderi autohtoni pt inceput unde castigatorul va fi votat la intruniri ,se poate folosi un proiector la intruniri pt a aduce la cunostiinta tuturor participantilor despre proiect,e un pas mic ,dar eu stiu ca asa vom ajunge unde ne dorim,....sunt destul de motivat si sunt e parere ca trebuie sa depasim granitele si sa gandim big ,altfel tot ce sa intamplat in trecut nu are cum sa influenteze viitorul.eu sincer sarbatoresc in momentul asta si sunt multumit ca nu am intampinat idei comuniste si idei preconcepute care sincer ma lasa rece mai tot timpul.mul;tumesc tuturor userilor care au accesat acest topic si s-au deranjat sa citeasca ce am avut de spus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 ma ofer sa va ajut cu actele pentru infiintarea unei asociatii de profil. cand va decideti dati un PM si ma pun pe treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2013 ma ofer sa va ajut cu actele pentru infiintarea unei asociatii de profil. cand va decideti dati un PM si ma pun pe treaba multumesc .inseamna mult pentru toata comunitatea de profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) Eu zic ca l-ai putea numii si pe Robii,ai tot avut ocazia de a-i admira mobra roby sta cu mine la o bere chiar acu si asteptam .. el , nu stiu cit mai sta prin tara ! lista continua ... Timisoara choppers TM mai completati ... cam asta se intimpla... Tot discutam despre chestia asta si cu bebe ( anarchy custom ) . ideea de a ne intilni si de a reprezenta o casta de mestesugari mi se pare foarte buna . ne tot vaitam ca nu avem legi pt custom , atita vreme cit nu sunt cel putin o asociatie de 10 constructori care sa propuna niste legi parlamentului , sau sa faca expo-uri , nu o sa se deranjeze nimeni sa faca nimic pt noi !Nimeni nu o sa organzeze nici un expo ok daca nu o va face casta mestesugarilor constructori . Ataliere care imi trec prin cap la prima strigare ar fi : Anarchy Custom -cimpia turzii Gypsies old school custom -oradea Garajul lui octav - Bucuresti parca Baroc custom -botosani Daytona twins - Bucuresti Harley davidson service - Marcel - Bucuresti Fratii dinamita Bucuresti Prin Salaj am vazut ca e miscare puternica , nu stiu daca e un atelier cu un nume anume. Catalin Botosani Choppers life sibiu Fast garage -bucuresti parca Andrei -Constanta si sigur mai sunt . eu estimez undeva in jur de 20 de oameni care activeaza in domeniu am contactele de la cel putin 10 din ei. si le pot face rost de toate nr de tel de la toti cu citeva ore de sunat. tudy cred ca cel mai bine ar fi sa discutam chestiile astea la tel sau fata in fata . ideea , de a lucra in PARTENERIAT , si nu in concurenta exista dar trebuie pusa in practica . Lucrul in parteneriat ne avantajeaza pe NOI constructorii , iar munca in concurenta il avantajeaza doar pe client ( poate nici pe el ) dupa ce formezi o casta , o adunatura de oameni cu interese comune poti discuta si despre filmari , expo , legi etc . Cine construieste chestii si vrea sa stam de vorba despre aspect , va rog dati un PM , Ne auzim ! Basty Bono custom Cluj. Editat Noiembrie 26, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 O intrunire la vara a tuturor sustinatorilor acestei idei. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2013 O intrunire la vara a tuturor sustinatorilor acestei idei. Am zis! corect. roby sta cu mine la o bere chiar acu si asteptam .. el , nu stiu cit mai sta prin tara ! lista continua ... Timisoara choppers TM mai completati ... cam asta se intimpla... Bono custom Cluj. e criminala furca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) Subscriu. Adica ma bag. Sa stabilim o data si un loc pentru o discutie cu toti cei interesat, cat mai repede zic eu. Si probabil mijlocul Romaniei adica pe langa Brasov sau Sibiu e cel mai accesibil pt majoritate. Editat Noiembrie 27, 2013 de BLAGA_OCTAVIAN_84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 eu lucrez la un proiect de televiziune pe tema asta, mai larg insa. voi reveni cu detalii. daca aveti nevoie de ajutor cu popularizarea si altele de gen, va puteti baza pe mine. spor in toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2013 eu lucrez la un proiect de televiziune pe tema asta, mai larg insa. voi reveni cu detalii. daca aveti nevoie de ajutor cu popularizarea si altele de gen, va puteti baza pe mine. spor in toate incepe sa prinda contur toata treaba asta .imi place si ideea lui octav cu locul de intalnire.as vrea ca si restul constructorilor sa fie pe aceeasi lungime de unda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) Dark Motors - Bucuresti (mai nou in domeniu). Ultimul proiect... Editat Noiembrie 27, 2013 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2013 Dark Motors - Bucuresti (mai nou in domeniu). Ultimul proiect... Dark Motors - Bucuresti (mai nou in domeniu). Ultimul proiect... arata bine de tot . .incet incet se aduna lume si ajungem unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Cred ca si la Bono se filmeaza ceva! Intrunire neaparat!Fiecare aduce cate o sticla de jack! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Subscriu. Adica ma bag. Sa stabilim o data si un loc pentru o discutie cu toti cei interesat, cat mai repede zic eu. Si probabil mijlocul Romaniei adica pe langa Brasov sau Sibiu e cel mai accesibil pt majoritate. super octav . imi e numai sa nu se intimple ca si cu cursa moto / sau alte chestii sup[er discutate pe forumul asta , din care nu a iesit nimic de la prea multe idei. mie unul mi se pare pierdere de vreme sa ne apucam sa ne filmam INTRE NOI . pt cine e interesat sa ne vedem si sa discutam despre custom , legi in domeniu , un expo in domeniu organizat in parteneriat , si o betivaneala in final lasati-mi nr de tel . PIna acum ar fi Octav , Csaky ? Anarchy ? lasati-mi va rog un PM cu tel-urile voastre . si vb mai pe seara . Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2013 SA STABILIM O DATA ,IN IANUARIE AR FI OK 15-20 IANUARIE? SA BATEM FIERUL CAT E CALD .EU SUNT DISPONIBIL SI DE REVELION,NU E NICI O PROBLEMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 SA STABILIM O DATA ,IN IANUARIE AR FI OK 15-20 IANUARIE? SA BATEM FIERUL CAT E CALD .EU SUNT DISPONIBIL SI DE REVELION,NU E NICI O PROBLEMA. in ianuarie ?? de ce nu . eu o sa fiu plecat 1 sapt . dar facem cumva. eu am luat legatura cu csaky din salaj , Bebe anarchy pina acum . octav se arata deasemenea interesat . o sa vb si cu el . vorbim la tel mai multe . pe forum nu are rost sa discutam o data ce este o reuniune in interesul nostru personal ca si constructori . fara alte personaje cu pareri de bine de rau. s-a anuntat intentia , orice om / cetatean / satanist interesat de custom , care a facut cel putin o motocicleta e biune venit. daca e ianuarie trebuie sa inchiriam o cabanuta undeva fain ., un mic , o sarma . si altfel ne intelegem. ) tudy tu pe cine ai contactat din prietenii din moldova ? sunt sigur ca sunt cel putin 5 garaje ( fara site sau contacte virtuale ) Dar ele exista ! nr meu este 0735778581 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 da, vad ca se inghesuie lumea ) eu am mai vb cu john (constructor si pielar ) din craiova, si se baga si el. asa ca ,bagati numere pe pm sa facem ceva frumos pt noi, si nu numai. Sa vada romania ca avem si noi custom! sa ne unim fortele pt a crea ceva frumos. eu zic ca va fii ceva memorabil pt customul romanesc. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 (editat) Mai este unul, in Cluj,de la fostul FreeRunners,pare-se...Face chestii faine. Editat Decembrie 1, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate