Dan Rosca Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Hai 11,30 sa ajung si eu. Te credeam partener pt sambata , dupa iesirea de azi va prevad cateva zile de " OBLOJIRI " CU PARAFINA PE LA INCHEIETURI totusi DRUM BUN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Raportez din happy. russe.pe tura mea nu s a intamplat nimic deosebit.work in progress.ceata la mal. Bai aceaia de ziceati ca veniti.mai stau mult si tin masa?nu mai am ce comanda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 (editat) Te credeam partener pt sambata , dupa iesirea de azi va prevad cateva zile de " OBLOJIRI " CU PARAFINA PE LA INCHEIETURI totusi DRUM BUN ! O sa inghete taratza in ei . Cu flexu' o sa le dea jos hainele . over ! Editat Decembrie 26, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 (editat) Te credeam partener pt sambata , dupa iesirea de azi va prevad cateva zile de " OBLOJIRI " CU PARAFINA PE LA INCHEIETURI totusi DRUM BUN ! Raportez din happy. russe.pe tura mea nu s a intamplat nimic deosebit.work in progress.ceata la mal. Bai aceaia de ziceati ca veniti.mai stau mult si tin masa?nu mai am ce comanda.. Am ajuns la 11,10. Nu era nimeni, iar benzinarul mi-a spus ca nu au venit inaintea mea motociclisti. Am crezut ca sunt primul. Am asteptat o jumatate de ora, telefoane, mesaje, nimic. M-am intors in oras si am plecat cu plugusorul pe la prieteni. Sa vedem sambata ce-o mai iesi. Nu a fost frig. In oras erau 5-6 grade, pe Centura 2-3 (dupa bord). Recomand plecarea dupa 11 pt ca pot fi portiuni cu gheata, sau mazga inghetata. De evitat Centura la plecare, in oras strazile sunt mai curate si uscate. Editat Decembrie 26, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Salutati din ruse.pze diseara.ai sms:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Salutati din ruse.pze diseara.ai sms:) Poate nu-mi dai si mie add pe feisbuci sa vaza si ochiu meu puoze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 ce bre, nu stii cm arata russe ? sa ne pregatim de expeditie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Mai FRATILOR am iesit si eu azi prin Buc si pe langa aprox 50 Km [ dupa bord cam 3/4 grade ] cred ca trebuie sa fi mult dus ca capu , mult mai mult decat sunt eu dus te Kaci pe tine de frig poate si din cauza cetii , daca si asta inseamna sa mergi pe motor .....eu nu mai zic nimic ce sa mai spun ca se uita lumea la tine ca la URS si tu te umfli in pene vai ce tare sunt EU ,,,,,,,,,,,,,, NU mersul sub 10 grade afara este INCONSTIENTA si asta o spune unul care super protecti in care am bagat sute de euroi , te pisi pe ele . Daca sambata nu sunt minim 9/10 grade eu unul nu mai ies . Toate cele bune si SARBATORI RERICITE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 (editat) ce bre, nu stii cm arata russe ? sa ne pregatim de expeditie ? ti ai luat cam mare avansul........bogdan te a pierdut in ceata prin benzinarie......data aviatoare zi dracu si tu langa ce pompa esti.... eu ma pregatesc pentru un REMAKE la asta.... Editat Decembrie 26, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 nu fii carco....nu ne am sincornizat . eu am zis ca ma duc si unde am parcat . restul..cine poate..bine, cine nu sa ia GSA oricum daac nu era ceata era de dat. eu am mers 80 - 95 constant. in rest numai de bine,. PS oricine are 2 roti si 40 de ron poate face drumul asta deci e simplu. ma rog, mai punem si ceva de papa pe acolo. si niste craciunite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 nu fii carco....nu ne am sincornizat . eu am zis ca ma duc si unde am parcat . restul..cine poate..bine, cine nu sa ia GSA Bine FOXULE esti tare frate .......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Sincer..casant sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 eu ma pregatesc pentru un REMAKE la asta.... foarte misto filmuletzul! iar ilustratia muzicala face tot deliciul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Maestre, ai gresit directia! Frumosul era spre nord: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 27, 2013 Autor Share Postat Decembrie 27, 2013 Pentru curajosi.dau berea in tempo veliko.sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 La ce ora sa fiu la TEMPO. Cu mine scapi ieftin. Doar vre'o 3-4 .... Clausthaler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 fox man bem o bere si mancam la TEMPO sa dai sms sambata cand ajungi ca noi vom fi de maine in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 27, 2013 Autor Share Postat Decembrie 27, 2013 bine pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 fox man bem o bere si mancam la TEMPO sa dai sms sambata cand ajungi ca noi vom fi de maine in zona La cat pleci MAESTRE si unde o grupare daca mai poti merge intr-un grup restrans ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 (editat) @vik55 vezi ca el merge la Veliko tarnovo maine , nu la Ruse ! Editat Decembrie 27, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 27, 2013 Autor Share Postat Decembrie 27, 2013 vik, mai restrans ca ieri nu se poate. si da, veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 (editat) Si care este problema , nu cred ca un PANTHER GSA se poate incalzi pana in Giurgiu , poate asa doua liniute tep ulei ............. Daca vreti sa plecati pe ascuns in seara asta treaba voastra ne putem intalni si maine pe drum . * Am sa incerc sa merg mai usor maine sa nu trec de voi , poate o sa aveti nevoie de un ceai cald am un termos bun . . Editat Decembrie 27, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 27, 2013 Autor Share Postat Decembrie 27, 2013 Ok.suna ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Ok.suna ma Mai da odata Nr pe pm . Am inteles nu va incurcati cu amatori/ incepatori DRUM BUN . In cazul acesta eu > ..... si maine voi gasi eu un traseu , poate Targoviste > Paduchiosu > Sinaia > Buc . Deci mai sunt doritori in dimineata asta pt un Veliko vad este destul de frumos afara acum ................... Hai pana la 10 hotarati va . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate