BQGDDAN Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 dragul meu Teofi, in spiritul sarbatorilor iti fac cadou un litru de ulei de furca marca bel-ray. Servisarea suspensiei de fata este un lucru important, ea influenteaza directia si eficienta franarii si, de asemenea, in cazul motocicletelor de teren amortizarea micilor denivelari si preluarea progresiva a socului in cazul unei sarituri. cu totii stim ca zborul prin aer nu a cauzat niciodata probleme, impactul violent cu planeta a fost sursa necazurilor.... Astept datele de contact si indicativul dorit pe pm. daca te pot ajuta in alegerea uleiului trebuie sa imi spui la ce motoreta il folosesti si cam in ce regim mergi cu stima Catalin Mitachescu Stulewa ... As vrea si eu sa schimb uleiul la moto ... ma multumesc si cu 300v ... ma ajuti ? ON ... Foarte frumos gest .... bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 dragul meu Teofi, in spiritul sarbatorilor iti fac cadou un litru de ulei de furca marca bel-ray. Folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 E,asa da.Bravo.L-ai scos pe om din foame si ai rezolvat discutiile de aici intr-un mod elegant. Nota 15. Gestul este admirabil si are toata stima mea . Ramane in schimb discutabila remarca dv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Va dau o veste infricosatoare: orice ulei, cat de bun ar fi, este depozitat in butoaie de-alea mari. Doar pt .. retail e pus in bidonase. Apoi, terminati dracu cu "vaaai, daca e de-ala de la butoi, sunt infricosat!!" Asa cum am mai zis, cacatul ala de furca merge cu orice zeama care face amortizorul sa lucreze, si in orice situatie NU ARE CE SA SE STRICE intr-o furca. Tot ce se strica intr-o furca sunt cuzinetii, dar aia se uzeaza in timp si sunt proiectati sa culiseze cu sau fara ungere. (ca exemplu v-as da cateva furci pe care le-am desfacut si nu aveau pic de ulei in ele, ci doar un namol pe fund.) Singura diferenta intre un ulei bun si unul prost e ca ala bun va tine mai mult. Cu un ulei nou furca va functiona asa cum a fost proiectata - daca e prost - cateva luni - daca e bun - 1 an sau doi. Cam asta e smenu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) dragul meu Teofi, in spiritul sarbatorilor iti fac cadou un litru de ulei de furca marca bel-ray. Servisarea suspensiei de fata este un lucru important, ea influenteaza directia si eficienta franarii si, de asemenea, in cazul motocicletelor de teren amortizarea micilor denivelari si preluarea progresiva a socului in cazul unei sarituri. cu totii stim ca zborul prin aer nu a cauzat niciodata probleme, impactul violent cu planeta a fost sursa necazurilor.... Astept datele de contact si indicativul dorit pe pm. daca te pot ajuta in alegerea uleiului trebuie sa imi spui la ce motoreta il folosesti si cam in ce regim mergi cu stima Catalin Mitachescu puteai sa faci asta pe PM, dadea mai bine eventual iti multumea public "recipientul", presupunand ca era om; dar na, doar parerea mea. Editat Decembrie 19, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) bah ai dreaqu, ce simpatici sunteti )))) i love iu ol ! Editat Decembrie 19, 2013 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 puteai sa faci asta pe PM, dadea mai bine eventual iti multumea public "recipientul", presupunand ca era om; dar na, doar parerea mea. adica nici donatii nu mai poti face public ca se deranjeaza frigideru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Acum umpleti frigiderul de carne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Decembrie 19, 2013 Autor Share Postat Decembrie 19, 2013 ) Deci pana la urma o sa ma apuc sa strang niste banii si de ulei si gata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 puteai sa faci asta pe PM, dadea mai bine eventual iti multumea public "recipientul", presupunand ca era om; dar na, doar parerea mea. Esti un frigider ... Cred ca s-a stricat ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 ) Deci pana la urma o sa ma apuc sa strang niste banii si de ulei si gata )) Nu trebuie sa strangi . Cateva topice mai sus iti oferea un domn un schimb de ulei ptr furca . Nu trebuie decat sa uiti de topic-ul asta si sa continui in PM cu el . Toata stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 (editat) La nevoie poti pune si ulei de motor...N-o sa crape nimic. uleiul de motor este supus la temperatura mare si la presiune , s-ar putea zice ca este mai bun decat ala de furca/hidraulic ... besini comerciale. Editat Decembrie 21, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 (editat) distractive idei am mai citit p-aici ))) Editat Decembrie 26, 2013 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate