Metal Heart Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Regulile sunt reguli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 acu' nu a mai stat la poza, ca-i frig inca! Cum sa nu-i fie frig fara blanita? Serios acu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Nea' Ivane, pentru fetele motocicliste nu pui o vorba buna si o reducere mare? Nu sunt multe pe aici, dar sa tinem aproape de ele. PS: sa imi spui pe PM cum te gasesc pe FB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 (editat) bueiiiii, ce bunatate de topic am pierdut! PS. intrebare: salonul e Musette, Monreve sau Gabrielle?? Editat Iunie 14, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Eu am salivat instant cand am vazut rezultatul de mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 Nea' Ivane, pentru fetele motocicliste nu pui o vorba buna si o reducere mare? Nu sunt multe pe aici, dar sa tinem aproape de ele. ... Fetele motocicliste, sau chiar doar pasagere, beneficiaza de reduceri substantiale la orice serviciu oferit de salon, doar cu recomandare din partea mea (sunt inca tatal fiicei mele...am un cuvant de spus! )...asa ca daca exista doritoare, sa vorbeasca sau sa scrie aici! ...PS. intrebare: salonul e Musette, Monreve sau Gabrielle?? Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 + poze inainte si dupa pe topicul de pasionati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 esti mortaaaal! PS. intai fa-te bine si apoi sa te gandesti la practica deocamdata documenteaza-te dpdv teoretic! ...dupa aia diiiii cu practica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 (editat) No ...practica la salonu' lu' matale nu se face ? La salonu' fiicei se face doar practica (epilare, sa fie clar), teoria se face aici, pe topicul vecin si prieten! Da' chiar...crezi ca faci fata unei sedinte de practica pe pielea proprie si personala (recomand metoda traditionala pentru inceput, aia cu ceara)...?! Editat Iunie 15, 2018 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 ...asa ca daca exista doritoare, sa vorbeasca sau sa scrie aici! „Toate fetele să apeleze la mine” reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2022 Autor Share Postat Martie 7, 2022 https://www.facebook.com/nellylaserdiode/photos/a.212141295638324/1937487809770322/ Noutati, acum epilare la domiciliul clientei (Bucuresti, imprejurimi) cu noul laser compact portabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Bravo ei, vad ca nu se lasa si tine businessul pe roate de mai bine de trei ani!! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 8, 2022 Autor Share Postat Martie 8, 2022 Da, asa-i...multumesc frumos! La fel si voua, sanatate, noroc si bani! Mesajul fiicei: "Pentru ca este luna femeii si vin de pe motociclism.ro le transmiti ca fac reducere 20% la oricare 2 zone de pe corp supuse epilarii definitive!" Oferta valabila in luna martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Pentru motocicliști nici o reducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 8, 2022 Autor Share Postat Martie 8, 2022 Aceeasi reducere (20%)...egalitatea intre sexe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Acum 27 minute, ivan pedala a spus: ...egalitatea intre sexe! foarte bine, bravos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 (editat) ...Toate cele bune! Editat Ianuarie 31, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 (editat) La 08.03.2022 la 10:47, Flower-Power a spus: ...toate cele bune! Despre ce vorbesti? Editat Ianuarie 31, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 (editat) La 15.05.2018 la 14:51, ivan pedala a spus: Daca fac poze muierii mele cu rezultatele, s-ar putea sa-i gasesc perechea pe aici si s-o marit... ... Editat Ianuarie 31, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 8, 2022 Autor Share Postat Martie 8, 2022 (editat) Mno, uite culmea...dar ce te face sa crezi ca este vreo clienta pozata si nu este o fotografie din noianul de la pasionati?! Si...pentru linistea poporului, in cabinet nu se intra cu telefoane mobile, ori alte scule de pozat...ca-i laser frate si se distrug sculele! Si nici nu mi-as permite sa pun fara acordul "pacientei" o poza aici! Asa ca...stai linistita! Editat Ianuarie 31, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 2, 2022 Autor Share Postat Mai 2, 2022 (editat) Tu te-ai pregatit pentru vara? Daca mai ai nelamuriri iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare legate de epilarea definitiva cu laser Milesman Compact. Nelly va asteapta! Editat Februarie 12, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2023 "Pentru ca in luna februarie facem ani de cand suntem impreuna, sarbatorim cu o super o͟f͟e͟r͟t͟a͟ la epilarea definitiva cu laser. Cel mai eficient laser cu dioda Milesman Compact acum la 𝕤𝕦𝕡𝕖𝕣 𝕠𝕗𝕖𝕣𝕥𝕒️ % 🆁︎🅴︎🅳︎🆄︎🅲︎🅴︎🆁︎🅴︎ la toata lista de preturi 𝘉𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘦𝘱𝘪𝘭𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘷𝘦: rezultate de la prima sedinta; sedintele se fac la 8-10 sapatamani; te scapa de foliculita; pielea ramane fina si fara par; se poate aplica pe orice tip de piele; distruge si firele deschise la culoare; epilarea definitiva nu este dureroasa." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 hai lamureste-ma cu o chestie... daca e epilare definitiva de ce se mai fac sedinte la 8-10 saptamani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 1, 2023 Autor Share Postat Februarie 1, 2023 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: ... de ce se mai fac sedinte la 8-10 saptamani?... Pai...ca sa fie definitiva! La una-doua sedinte cred ca doar se excita flo firele de par si devin nervoase! Dupa care li se aplica sedintele capitale, definitive, care definitiveaza procesul! Da' daca te pasioneaza, de ce nu suni la fiica-mea pentru detalii, ca te lamureste ea mintenas! E olteanca doar! Oricum explica mai bine decat mine, io-s pe langa subiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Acum 31 minute, ivan pedala a spus: .... E olteanca doar! .... no vezi, fix de asta mi-e frica s-o sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate