TDMANDI Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 O compilatie de poze de la plimbari, intruniri si parade din 2013 cu grupul nostru de prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Cateva din concediu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 sa nu zici...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Wow, cum arată panoramele alea! Unde sunt făcute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 sa nu zici...... N-aveam ce sa zic, bre, ca era planificat concediul. Daca ma batea gandul la o tura de 3 zile in Thasos ziceam. Wow, cum arată panoramele alea! Unde sunt făcute? Scrie in denumirea fisierelor, daca dai un click pe ele si le deschizi in Flickr : Ohrid (Macedonia) si Budva (Muntenegru). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 (editat) Iata si sezonul meu, primul sezon pe motocicleta mea. Multe amintiri, multi oameni deosebiti, cativa prieteni buni, multi kilometri de toamna (cam 60% din "sezon" a fost din septembrie incoace), multe lectii invatate, multe zambete, multe peisaje cu care mi-am umplut sufletul, multe momente in care nu au existat cuvinte sa descrie ceea ce simteam, schimbari majore, un "spirit journey" pe care am vrut sa-l fac de una singura si o directie aleasa: touring. Am reusit sa pun fotografiile aproximativ cronologic, s-au mai amestecat... Editat Decembrie 30, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 (editat) Prima tura prin Romania de peste Prut. Mai 2013 (10 zile de munte+mare) Chisinau Iasi P.Neamt Bicaz Sighisoara Sibiu(Saliste) Brasov Constanta Galati Chisinau Editat Ianuarie 1, 2014 de MotorSpyrit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 La o plimbare de asta cu cortul mă gândesc și eu, poate chiar prin iulie vara asta. Vreau să plec din Rădăuți prin Vatra Moldoviței - Bistrița și să mă reîntorc prin Reghin - Piatra Neamț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 am vazut cateva poze extrem de frumoase aici. o sa revin cu intrebari... in tot cazul, bravo tuturor, domnilor! (pentru invartit rotile, indiferent de calitatea pozelor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Prima tura prin Romania de peste Prut. Mai 2013 (10 zile de munte+mare) Bun venit acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Salut tuturor! Vreau sa mai fac o calatorie (in nici un caz ultima) prin Romania, dar pe un traseu care sa includa Transfagarasan si Transalpina. Si aici am nevoe de sfaturi sau de un traseu efectuat de cineva in trecut cu puncte (localitati) de reper. (in mod normal tin sa mentionez, un traseu pentru un Cruiser care iubeste mai mult asfalt nu pentru un GS offroad) Daca e posibil anexati si o harta google, poate si ceva poze. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Așteptăm poze frumoase în conținuare, să ne clătim ochii și poate să ne făcem o idee unde vom merge la vară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Cateva si de la mine din februarie 2013 in sus ... prin tara, Grecia, Bulgaria ... Editat Ianuarie 4, 2014 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 In ordine cronologica Cea cu magarul este foarte reusita! (revin si eu cu cateva poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Din weekend-uri: Giurgiu, cu Ruse in fundal: Avionul lui Ion in Dichiseni, Calarasi: Madara, Bulgaria: Spre Piatra Arsa: In aceeasi zi, intre Targoviste si Bucuresti: Manastirea Brebu: Deasupra carierei de la Secaria, Prahova: Pestera Devetashka, Bulgaria: Buces-Vulcan, Hunedoara: Cabana Groapa Seaca, pe DN7A: Primavara la Izvoru Muresului: Pe valea Arpasului, cu Fagarasul in spate: Ghici! Valsanesti, Arges: Lacul de la Nucsoara, Arges: Cheia pe ploaie: Toamna la Balchik, Bulgaria: Provita de Sus, Prahova: In zona Intorsurii: Rau Sadului, Sibiu: Curmatura Oltetului: Durau, Neamt: "KLE-stii & Friends", Rau Sadului: Sub Piatra, Alba: Rametea, Alba: Editat Ianuarie 4, 2014 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 (editat) De multe ori cand planuiesc vacante in strainatate am sentimentul ca ma pripesc pentru ca inca nu am vazut tot ce era de vazut in Romania. Panorama de la Rametea, Alba imi confirma impresia. Am pus pe lista 2014 si acest loc. Tanks DrX si la mai multe. Transalpina, peste nori Transfagarasan Berevoiesti Arges Obarsia Lotrului Spre Cumpana, pe langa lacul Vidraru Si tot Vidraru Si iarasi Transalpina, cu drepturi de autor Roxynel Editat Ianuarie 5, 2014 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Salut tuturor! Vreau sa mai fac o calatorie (in nici un caz ultima) prin Romania, dar pe un traseu care sa includa Transfagarasan si Transalpina. Si aici am nevoe de sfaturi sau de un traseu efectuat de cineva in trecut cu puncte (localitati) de reper. (in mod normal tin sa mentionez, un traseu pentru un Cruiser care iubeste mai mult asfalt nu pentru un GS offroad) Daca e posibil anexati si o harta google, poate si ceva poze. Multumesc mult! La Multi Ani! despre calatorie, depinde cit timp ai, banuiesc ca nu mult si nerfiind singura, atunci nu trebuie decit sa prioritizezi. pentru prima iesire iti recomand Bucovina, Suceava, Gura Humorului, Cimpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, apoi fie spre Bistrita prin Pasul Tihita sau spre Maramures sprin Pasul Prislop. Nu trebuie sa planifici prea mult, suie pe motor, ia o directie si de acolo diversifici, drumuri bune si multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Nu trebuie sa planifici prea mult, suie pe motor, ia o directie si de acolo diversifici, drumuri bune si multe! Aici sun 100% de acord... La prima mea iesire in Romania am planuit foarte multe dar am reusit doar vrio 50-60% din traseu, sa incep ca practic tot drumul l-am mers prin ploae, mai ales zonele muntoase (cred ca e specific lunii Mai), m-am pomenit ca tot ce era de vazut, am vazut din mers si pe alocuri cu o vizibilitate redusa... adica nu am vazut prea multe . Alt motiv a fost si fetele care au mers cu noi, cred ca vor fi de acord multi ca domnisoarele necesita mai multe opriri si cauta comoditati... ceia ce ne-a cam pus bete in roate si creat probleme morale. (de data asta fara bagaj insufletit). Si cel mai dureros a fost ca in drum spre Transfagarasan am fost intorsi de Politie fara prea multe explicatii (... nu e voie si gata!) cred ca era drumul inzapezit sau cine stie... c-am tristi am plecat la mare Constanta unde am petrecut 4 zile care erau planificate pentru Transfagarasan... ne-a prins bine marea, ne-am dezghetat putin din drum (in Bicaz noaptea ne-am trezit cu 0 grade la poponet ). anul acesta am rezervat p\u Romania 2 saptamini, apoi Slovenia i Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 De multe ori cand planuiesc vacante in strainatate am sentimentul ca ma pripesc pentru ca inca nu am vazut tot ce era de vazut in Romania.] HAI ...MA LASI......... data viitoare la EFORIE SUD cu tine ....nu mai pupi SKIATOS ca e naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 @ianachim...cum zici tu. Eu doar am spus ca mai am locuri frumoase pe care nu le-am vazut in Romania. Nu ca ar fi (fost) naspa pe unde am mai umblat. Cat despre Eforie, nu cred ca am ajuns in viata asta, dar m-ai facut curios HAI ...MA LASI.........data viitoare la EFORIE SUD cu tine ....nu mai pupi SKIATOS ca e naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 anu trecut nu prea am fost asa de norocos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Cateva si de la mine. Multumesc lui ianachim pt cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crenwuste Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Am si eu cateva din plimbarile facute pe linga casa.Frumoase culori poti gasi. Pozele Mai greu cu postarea.Inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Sezonul 2013 in poze Lacul Cincis Rosia Montana- Taul Brazi Pestera Ghetarul de la Scarisoara Izbucul Tauz camping Chiscau Salina Turda Transalpina Dubova Lacul Ochiul Beiului Muntii Lotrului Cazanele Dunarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate