cmd Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 http://www.autoreport.ro/comunicat/marsuri-moto-in-toata-tara-tacerea-fortei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Urlati-Magurele-Cheia-Prejmer-Lacul sfinta Ana-Balvanyos-Turia-Tg. secuiesc-Prejmer-Urlati. 420 km, un drum de simbata, un peisaj de inceput de toamna, fara aglomeratie, am intilnit si citiva motociclisti, spre deosebire de alte deplasari. Adica saptamina trecuta, Urlati-Pietroasele-Sarata Monteoru-Vernesti-Berca-PicleleMmici si Mari-Plescoi-Magura-Minastirea Ciolanu-Monteoru, apoi dupa baia sarata a doua zi am plecat pe noul drum facut ca o pista moto, prin padure, 15-20 km de la Sarata Monteoru-Valea Salciilor-Hales-Lapos-Urlati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Frumos,felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Urlati-Magurele-Cheia-Prejmer-Lacul sfinta Ana-Balvanyos-Turia-Tg. secuiesc-Prejmer-Urlati. 420 km, un drum de simbata, un peisaj de inceput de toamna, fara aglomeratie, am intilnit si citiva motociclisti, spre deosebire de alte deplasari. Adica saptamina trecuta, Urlati-Pietroasele-Sarata Monteoru-Vernesti-Berca-PicleleMmici si Mari-Plescoi-Magura-Minastirea Ciolanu-Monteoru, apoi dupa baia sarata a doua zi am plecat pe noul drum facut ca o pista moto, prin padure, 15-20 km de la Sarata Monteoru-Valea Salciilor-Hales-Lapos-Urlati Ma intereseaza starea drumului dintre Lapos si Urlati ( in special intre Lapos si Apostolache ). Ma poti ajuta cu ceva informatii , te rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Este in stare buna, a fost reparat recent, nu sint probleme decit in zona unde curge dealul, cam 100 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Se strange cineva pentru plecarea la Sanzieni, de maine 20.09.2014? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 si eu as fii vrut sa merg dar din pacate nu vad nici o miscare daca vrei sa mergi ,te poti intalni cu cei din buc. ii astepti la petrom metro si pleci cu ei din cate am inteles ei vor pleca in grupuri de la 8 30 pana spre ora 10 asa ca poti sa fii pe la 9 acolo sa ii astepti numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Daca vrea cineva sa iasa maine, in jur de 12 ne intalnim la Sala sporturilor Olimpia sa mai vorbim, si pentru o plimbare scurta prin zona. Tel: 0751.018.618 , ca sa va spunem unde suntem in caz ca nu puteti la 12 si veniti putin mai tarziu. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 pe anul asta nimeni!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Ai scoso la baraj? Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Ai scoso la baraj? Foarte tare! in ziua respectiva a primit numerele... vremea ok am zis......sa o scot....la baraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 cam liniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Momentan se hiberneaza prin ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Din pacete capra cere itp si asigurare dar si mai naspa ca si iapa pe 4 roti are pofete de astea asa ca nu pot sa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Caprele cer...iepele poftesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 se hiberneaza mult in ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Nici nu sa trezit vreodata...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 aici ai spus un ADEVAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Eu zic sa ne dezmortim cu un topic nou...Plimbari 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 cine sparge gheata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Daca nu o spargem nimeni, am topit-o eu. /index.php?/topic/724530-plimbari-2015/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate