emil_rpt Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Bikes On Ice 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Cred ca am facut o prostie: cand am comandat zapada pentru bikes on ice am omis sa specific zona exacta, nu am dat coordonatele in minute si secunde ) ,sper sa nu ma injure prea mult cei din Sud... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 nu, nu ,. e ok, rezervare avem, bateriile dronei la incarcat, multumim de "eroare" , asa ne-am mai "triat" in motociclisti, soferi, soferi de duminica si restul, ca n bancul ala" sefi, sefuleti si pulime" sau cum canta Sterian, fie iertat , "Doamne, Vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni" Bine ca nu esti bucuresteam ca ti era rusine..e un circ de idioti fantastic. da, am buletin de bucuresti, n am ales eu.. oricum ...veniiiiiiiiim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Au mai ramas 9 zile , 4 ore si 49 min . . . . . . . . 48 min . . . . . . pana la Bikes on Ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 incomiingggggggggg am mai cumpart 2 baterii la drona sa aducei carduri SD daca vrei filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vik55 Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Mai oameni buni ce vreti sa demonstrati voi de fapt ..............??????????? si unde mai precis ????????? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Mai oameni buni ce vreti sa demonstrati voi de fapt ..............??????????? si unde mai precis ????????? . Vrem sa demonstram ca motociclistii nu ie impresionati de vreme si ca stie sa se adune la Cincis Hunedoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Vremea ca vremea da mie imi e frica de drone. Vin cu pusca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Si eu am anuntat ca aduc prastia . Daca iese din raza mea te las pe tine . Pana in momentul de fata , din Timisoara vor pleca pana acum , vreo 6 motociclete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 eu mi am luat si arncatorul de flacari. sa protejez drona. daac vad o pusa si o prastie, trag fara somatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Sa-l anunt pe Edy ca am rezolvat si incalzirea . Sa puna pe o cabana o prastie , pe una o pusca . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 bucuresteni mai sunt ? sau tot Ardealu' ii fruncea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Merg si eu, dar venind dinspre Timisoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 drona - check; aruncator de flacari - check ; prastie - check ; pusca - check ...dar cine aduce cureaua lata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 eu, mi a ramas de cand " eram barbat odata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 bucuresteni mai sunt ? sau tot Ardealu' ii fruncea? Ba barbate, cred ca anul asta o dau cotita Pic la munca ...sambata de zi, duminica de noapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 ma gandeam... asa-i ca ar merge un concurs de tricouri ude la bikes on ice? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 fii serios, de unde tricouri ? Toata lumea baie in lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Se va premia cine are turturele mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 e mai naspa ca asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 pana la cati metri urca pasarica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 3, 2014 Autor Share Postat Februarie 3, 2014 Pasarica ? Ce pasarica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 cum e vremea/zapada pe la cincis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate