ThunderByte Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 e aproape gata , imi spune cineva la ce unghi trebuie sudata teava in care intra boltul ? Ala difera de la model la model dar diferenta este preluata de punctul de pivotare intre ansamblul superior si cel inferior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 11, 2014 Autor Share Postat Februarie 11, 2014 eu am facut ceva ce se aseamana cu linkul pus de superbec , doar ca bratul la al meu se afla in fata motocicletei, gliseaza in sus si in jos pe un surub , unghiul i l-am facut din flex , dar cred ca la majoritatea modelelor se invarte in jurul a 45 de grade , i-ar putin toleranta mai este din bolt , a iesit o scula destul de buna , imi permite sa ridic motocicleta si 50 de cm , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 12, 2014 Autor Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) asta e scula! Editat Februarie 12, 2014 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 cum bre 45 de grade? oricum, nu pari genul care sa se documenteze si sa incropeasca planul inainte de a incepe treaba, dar chiar si asa, vad ca ti-a iesit bine suportul ala. de unde ai gasit dracovenia aia de cric? e de pe vreo masina mare ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 12, 2014 Autor Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) am primito de la taicamio , adevaru-i ca nu prea m-am documentat , da oricum asta e un lucru ce nu necesita dimensiuni exacte si suporta o marja de eroare , chestia aia am primito de la tata:)) si cu niste bucati de teava , un flex, un aparat de sudura si 5 electrozi intr-o ora a fost gata transformarea,Referitor la unghi , pentru a-l afla trebuia sa improvizez niste bucati de metal care sa comunice intre ele , una sa fie bagata in jug cealalta sa fie langa motocicleta si so pun langa un raportor si sa aflu unghiul , prea complicat! Editat Februarie 12, 2014 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 bravos! vezi doar sa n-o ia la vale cu rotilele alea neblocate, dar daca ii faci si stander spate, nu mai e o problema...a, si sper ca stii sa sudezi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 12, 2014 Autor Share Postat Februarie 12, 2014 am stander pe spate , sudurile sunt facute de tata , pentru siguranta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 atunci, nu mai ramane decat sa-l folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Pare a fi un suport cu reglaj pentru un aparat de reglat faruri ansamblul cu surub folosit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 12, 2014 Autor Share Postat Februarie 12, 2014 defapt e o fost ustensila medicala , se folosea la transportul pacientilor pe vremuri in capul barei avea un carlig cu care agatau bolnavii ca intr-o hinta si ii mutau , acum am aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 daca ai pune si un link ar fi super!motodiscount.ro sau motooulet.ro, este acelasi magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Am facut si eu un stander spate,nu am avut de unde lua dimensiuni, am facut asa cum am crezut eu ca s-ar potrivi masurand distantele de pe motor,am zis ca incerc. Nu am aparat de sudura,am prins totul in suruburi,nici materialele care mi-ar fi placut mie dar cred ca a iesit destul de bine. Mai am de taiat suruburile si pe urma vopsitul. Nu am pus roti,cand trebuie sa o ridic pe stand cineva trebuie sa ma ajute dar am sa pun si roti,totusi nu trebuiesc neaparat pt. ca nu o pun si iau de pe stand zilnic. Daca a iesit sau nu...eu sunt multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate