Iasibiker Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Am o problema cu amortizoarele fata la un Suzuki gsx-r 750 k2, furca este USD. In urma unui impact, o jamba are o abatere de 0.6mm, iar celalalta o abatere de 3mm. Se pot indrepta jambele ? Unde ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Era cineva la Roman care se ocupa cu asa ceva. Nu gasesc acum anuntul. Ar mai fi: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/96997-indrept-amortizoarejambemoto/ http://www.pro-bike.ro/forums/topic/102657-bardak-motor-lista-de-preturi-manopere-service-2013/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Din proprie experienta pot spune ca jambele nu se mai pot indrepta! Ideal ar fi sa le schimbi cu unele second in stare buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Din proprie experienta pot spune ca jambele nu se mai pot indrepta! Ideal ar fi sa le schimbi cu unele second in stare buna! 3 mm si 0.6mm .. sunt indoite foarte putin , un strungar destept la aduce la 0.1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Eu zic ca sunt mici sansele! De altfel in trecut am fost pe la diversi meseriasi care pretindeau ca indreapta jambe! au fost indreptate relativ, la plecare de acolo aveam jambe o idee mai drepte dar ovalizate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Eu zic ca sunt mici sansele! De altfel in trecut am fost pe la diversi meseriasi care pretindeau ca indreapta jambe! au fost indreptate relativ, la plecare de acolo aveam jambe o idee mai drepte dar ovalizate! sunt mici sansele sa gaseasca pe unu care stie ce face dar dupa ce-l gaseste se indreapta foarte repede... am zis un strungar bun nici nu-i asa greu, iti trebuie un strung suficient de mare sa treaca prin universal tubu si un ceas comparator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 Nu vreau sa fac incercari, am nevoie sa aflu pe cineva care face cu adevarat bine, care nu imi strica jambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) am si eu o problema la tuburile cromate am o "lovitura" exact unde lucreaza furca....se mai poate face ceva? atasez o poza... Editat Februarie 10, 2014 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Zgarieturile fine se pot scoate cu smirghelul de la vreo 800 pana la 3000(cu apa) si dupaia lustruite cu pasta. Din poza aia nu pot sa iti spun mai poti sa faci ceva. Nu cumva ai facut tu zgarietura cand ai demontat-o pentru nivelul de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Zgarieturile fine se pot scoate cu smirghelul de la vreo 800 pana la 3000(cu apa) si dupaia lustruite cu pasta. Din poza aia nu pot sa iti spun mai poti sa faci ceva. Nu cumva ai facut tu zgarietura cand ai demontat-o pentru nivelul de ulei? nu zgarietura a fost acolo , nu este o zgarietura ...e mai mult "infundata" e ca si cum ai da cu un ciocan cu varful intr-un fier si acolo ramane o "gropita" sper ca intelegi ce vreau sa spun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Am vorbit astazi cu cei de la Bardak Motor, a ramas sa le trimit furca completa, o sa o verifice, apoi in functie de pretul estimav o sa rezolve problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Fain! Sa ne spui ce ai rezolvat: daca, cum, cat, happy or not... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Prevad un final tragic! Si f###t si cu banii dati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Prevad un final tragic! Si f###t si cu banii dati.... Argumenteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 (editat) Am argumentat mai sus! Citeste inceputul topicului, te rog! Editat Februarie 11, 2014 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Am vorbit astazi cu cei de la Bardak Motor, a ramas sa le trimit furca completa, o sa o verifice, apoi in functie de pretul estimav o sa rezolve problema. Bardacii or sa iti ceara cat nu face.Mai bine cumpara jambe sh decat sa le trimiti bardacilor.Suna l pe Sirius,poate indreata si jambe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 am si eu o problema la tuburile cromate am o "lovitura" exact unde lucreaza furca....se mai poate face ceva? atasez o poza... uite aici ceva ce te poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate